Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 18 maart 2012

LIVE KRYON CHANNELING “De Brug der Zwaarden. 18 maart 2012

LIVE KRYON CHANNELING “De Brug der Zwaarden.

Deze live channeling werd gehouden in Melbourne, Australië.
Lee Carroll 18 maart 2012

Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. In het schema der dingen bereiken jullie het hoogtepunt van wat wij het beslissingspunt van de mensheid zouden willen noemen. Om het in hetzelfde licht als wij te kunnen zien moeten jullie twee dingen begrijpen. Eerst: door een stukje terug in de tijd te gaan zullen jullie je herinneren dat ik in mijn eerste boodschappen voor jullie vertelde dat het menselijk bewustzijn aan het veranderen was. Ik bracht jullie vanaf het allereerste begin de informatie over mijn attributen op de planeet, dat de mensheid in een opwaardering zat en dat ik met een speciaal doel was gekomen en dat was het opwaarderen van met magnetisme van het raster. Ik vertelde jullie dat de Kryongroep zelf daarmee klaar zou zijn in het jaar 2002 en zou weggaan, en dat gebeurde ook. Dit was allemaal als antwoord op wat jullie als mensheid hadden bereikt en sommigen van jullie hebben de wiskunde erbij gehaald en realiseerden zich dat dit prachtig paste binnen de voorspelling van de equinoxen (nachtevening) - een 36-jarig raamwerk waar jullie zon in lijn staat met het midden van het melkwegstelsel het begin en het einde van de 26.000-jarige schommeling van de planeet.

Dit astronomische attribuut is ook esoterisch (bovennatuurlijk) in lijn met wat de Ouden zeiden dat er zou gaan gebeuren - een beslispunt voor de mensheid dat het belangrijkst van alle zou zijn, een dat ongelooflijk veel energetische doelen met zich meedraagt. Daarom ben ik gekomen en als jullie kijken naar mijn eerste boodschappen zullen jullie zien waarom ik kwam voor iets dat er met de mensen gebeurde en het had te maken met jullie toekomst. 22 jaar geleden vertelde ik jullie dit en in 1993 hadden jullie de publicaties daarvan. (Kryonboek 1) Nu zijn jullie hier al die jaren later in 2012 en hebben precies wat wij jullie hebben gezegd. Wij gaven jullie toen potentiëlen waarvan sommige potentiëlen voor de mensheid werden en andere niet.