Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 24 februari 2013

Live Kryon channeling: De Drie Winden 23 en 24 februari 2013

Live Kryon channeling: “De Drie Winden”

Deze live channeling werd gehouden in zowel Saskatoon, Saskatchewan als Calgary, Alberta, Canada.

23 en 24 februari 2013

Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in zowel Saskatoon, Saskatchewan als Calgary, Alberta, Canada. 

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. De tijd die is verstreken sinds wij de laatste keer hebben gesproken bestaat voor mij niet eens. Het is aan een lineair mens moeilijk uit te leggen hoe het is om geen tijd te hebben. Alle dingen verschijnen tegelijk en het is voor jullie hersenen vreemd om te zeggen want in voor jullie is de toekomst niet bekend en kunnen jullie je verleden niet bezoeken. Voor jullie is je bestaan altijd in het heden. Toch zijn wij aan mijn kant in alle drie de realiteiten tegelijk maar noemen wij die het nu. Deze concepten zijn alleen energieën maar jullie verbinden er een 3D tijdlocatie aan elk van hen.Meer lezen >>>