Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 18 maart 2012

Live channeling van kryon via Lee Caroll: De Herijking van Gaia. 18 maart 2012.

LIVE KRYON CHANNELLING: 

De Herijking van Gaia.

Deze live channeling werd gehouden in Melbourne, Australië.
18 maart 2012.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. De familie voor mij is bekend en ik wil nogmaals zeggen dat er geen mysterie is over wie hier voor mij zitten en kunnen luisteren en dit eventueel kunnen lezen. Het komt samen in een tijdloze staat die niet de realiteit is die jullie momenteel delen. Het is een realiteit die ik heb van een tijdloze plaats in een kwantumstaat die is gevuld met de potentiëlen van degenen waarvan ik weet dat zij deze boodschap zullen horen of zullen gaan lezen. Dus hoewel het voor jullie in de zaal Nu lijkt te zijn is het voor mij allemaal NU.

Ik zou willen dat ik jullie enige duizenden jaren mee terug kon nemen. Terwijl de tijd langzaam teruggaat zouden de gebouwen langzaam verdwijnen en alles zou worden teruggebracht tot stof en de inboorlingen zouden zich laten zien. Als jullie zouden kijken naar wat die inboorlingen deden zouden jullie zien dat zij op twee dingen de nadruk hadden gelegd, twee dingen die alles inhielden dat voor hen belangrijk was. Het eerste was het eren van hun voorouders en het tweede was het eren van Gaia.