Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 28 april 2013

Live Kryon channeling: De herijking van bewustzijn. April, 2013

Kryon live channeling: De herijking van bewustzijn.

Deze live channeling werd gehouden zowel in Madison Wisconsin en Grand Rapids, Michigan.

April, 2013

Vertaald uit het Engels door Henk Steur.Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Madison, Wisconsin and Grand Rapids, Michigan.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Geliefden, jullie gaan nu door een opwaardering die alleen maar een potentieel was en die werkelijkheid begint te worden. Met deze dingen vragen wij om omzichtigheid en geduld.

Er zijn mensen die zeggen dat het beter zou zijn als ik de mensen niet zou vertellen dat zij succes hebben omdat zij meer hun best zouden doen als zij bang zijn. Laat mij jullie iets vragen, lieve mensen: Voor degenen die kinderen hebben die de traptreden van het leven leren te bestijgen, zou er ooit een tijd komen waarop jullie je kinderen bang zouden maken om hen beter te laten presteren? Het antwoord is nee. Dat doet de liefde van God ook niet. Dit is geen valse felicitatie-energie maar gewoon een felicitatie voor wat jullie hebben bereikt en dat kunnen jullie overal om je heen zien. Maar wees voorzichtig, want deze dingen gebeuren zo langzaam dat jullie vaak twee stappen achteruit gaan voordat er weer een vooruit komt. Het resultaat is dat het perspectief van jullie bewustzijnsgroei beperkt is.