Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 9 september 2013

Het Vinden van Ziel Liefde 7 September 2013 / Brooke

Het Vinden van Ziel Liefde
7 September 2013 /  Brooke

Onze zielen willen geliefd zijn voor wie wij zijn. Het is een diep geplaatst gevoel dat wij binnenin de diepte van onze ziel voor deze verbinding hebben. Voordat wij deze zielliefde met een ander kunnen delen, moeten wij eerst zelf liefde voor onszelf vinden. Onze zielen moeten er eerst toe komen om te accepteren wie wij zijn zoals wij zijn. Wij moeten voelen dat wij verdienend van deze zielliefde zijn. Wij moeten houden van het wezen dat wij hier en nu zijn met alle fouten en gebreken, en ons nog steeds verdienend vinden van onvoorwaardelijke liefde. We moeten eerst op onszelf verliefd worden, voordat wij voelen dat we liefde onvoorwaardelijk verdienen of dat wij van een ander onvoorwaardelijk kunnen houden.

Wij allemaal zoeken deze liefde extern, hopende dat anderen ons kunnen completeren of betere mensen van ons weten te maken. Helaas, kan dit niet gebeuren. Alleen wij kunnen ons completeren, en alleen wij kunnen betere mensen van onszelf maken, niet om iemand voor anderen te worden maar voor onszelf. Terwijl ik deze liefde extern aan het zoeken geweest ben, heb ik ontdekt dat mijn relaties vastliepen, en dat ik van relatie naar relatie ging met het zoeken naar deze liefde.


Nu besef is dat wij deze liefde niet daar buiten kunnen vinden, aangezien het binnenin ons rust. Het gaat over het tot acceptatie komen van deze werkelijkheid zodat ik eindelijk dit patroon in mijn romantische relaties kan stoppen. Ik zocht naar deze zielliefde op alle verkeerde plaatsen, waar ik het nooit zal vinden.

De waarheid is dat deze liefde met mij begint, om te beginnen mezelf te accepteren, om te beginnen van mezelf te houden voor wie ik ben, en om te beginnen mezelf de onvoorwaardelijke liefde te geven welke ik in mijn gehele leven miste. Wanneer wij eindelijk deze zelfliefde binnenin vinden, zullen wij nooit een ontbrekend gevoel van deze liefde hebben. Wanneer wij uiteindelijk onze zielkameraden vinden, zal het een verbinding zijn niet vanuit gebrek, maar vanuit heelheid.

Dat jullie zelfliefde binnenin mogen vinden,

Brooke
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
(Copyright 2013 Kundalini Spirit with All Rights Reserved)http://kundalinidotorg.wordpress.com/2013/09/07/finding-soul-love/