Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 13 september 2013

De Nieuwe Aarde komt op ... Volledig Gerealiseerd 11 september 2013 lightcodes

De Nieuwe Aarde komt op ... Volledig Gerealiseerd

Submitted by lightcodes11 on Wed, 09/11/2013 - 09:37
Created on 07/01/2013


Wij zijn hier om te helpen met meer informatie over dit onderwerp. Er is nu een versnelling van energie die op een prachtige manier stroomt vanuit de belangrijkste bron naar de Aarde. We zijn zeer verheugd om hier te zijn met onze boodschapper, zij werkt met ons teneinde haar planetaire dienst te doen.

Voordat een wezen, kan passeren door deze fase van ontwikkeling, moet zij eerst in dienst staan van de gemeenschap, en de mensheid, er zullen verschillende inwijdingen plaatsvinden. Als deze grote verandering gebeurt, start de zuivering, alvorens de geïnitieerde wordt bekleed met haar Meesterschap, om dit werk te doen.

Wij zijn de aartsengelen, die vandaag komen om voor slechts een korte tijd in dit rijk te werken. Toen jullie je keuzes maakten om te Ascenderen tijdens dit leven, begon het proces en de begon de discipel van Christus, de aarde te bewandelen, met standvastige liefde en steun voor alle wezens.

Omdat de ingewijde kijkt naar ieder mens als de Christus breidt de liefde zich uit naar de massa. Een ingewijde zal de codes en sleutels bezitten om de tempels van de Aarde binnen te gaan en vooral om de energie hier te aarden.

De vonken van licht, waar jullie allemaal op binnen kwamen , zal worden herinnerd en gereactiveerd. De massa wordt wakker met fenomenale proporties, dit is te wijten aan de energie van het Christuslicht die naar de aarde komt op dit moment.

De voortreffelijk klanken van de natuur, de stromen van energie weven in en uit van de schepping, omhullen ons wezen, als een bruid naar een bruidegom. De bloem is een voorbeeld van deze creatie aan het werk.


Het opent zich naar het licht van de zon. De bloem, het stigma, de zaadknop, verbind zich met de Moeder, om een nieuwe geboorte te creëren. De ongelooflijke liefde die zich voordoet is moeiteloos, het is gewoon, niet gedwongen of gemanipuleerd. Het gebeurt, zelfs zonder dat we het weten.

Onze eigen mechanismen, in ons, man of vrouw belichaming, werken op dezelfde manier. Het Vrouwelijke is zowel seks samen gecombineerd in een uitvoering. Het Mannelijke produceert, voor het vrouwelijke om leven te creëren.

Het nummer vijf komt van nature voor in de meeste dingen. Vijf bloemblaadjes, vijf punten op de zanderige dollar, de vijf puntige ster, de Vijf Elementen. Het overeenkomstige element, activeert de natuur, om Water, Aarde, Vuur, Lucht, Ether te worden, en deze creëren bij vermenging een alchemie om schepping plaats te laten vinden.


Een klein smal speldenknopje in de schoot, wanneer ingevoerd, zal later een zoetheid voortbrengen die de aard van het bestaan ​​voedt. In meditatie kunnen we alleen intappen in een deel van deze ongelooflijke energie. omdat, als je het allemaal tegelijk zou ontvangen er een directe verbranding op zou kunnen treden.

Later kunnen we dat aspect van de schepping bespreken. Geliefden, het is tijd voor ons om afscheid van jullie te nemen. Slechts een geselecteerde les werd hier behandeld vandaag. Meer zal later op een later moment in delen worden toegelicht en in detail worden gegeven.

Jullie zijn mateloos geliefd. We nemen nu afscheid.

De Aartsengelen

Toestemming wordt verleend om dit bericht te gebruiken, zolang het gebruikt wordt in zijn geheel met de website en de credits die worden gegeven aan de auteur (s). 

Sheilah Blaxill

http://workingwiththearchangels.com