Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 27 september 2013

Heavenletter #4690 Hoe Oneindigheid tot Uitdrukking Brengen / 27 September 2013

Hoe Oneindigheid tot Uitdrukking Brengen

Vrijdag 27 September 2013


God zei:

Je weet hoe golven uitstromen en uitbreiden, en meer golven komen en meer en meer en toch nog steeds meer. Dit is een manier waarop Uitgestrektheid wordt uitgedrukt.

Een andere manier om de eeuwige expansie uit te drukken is om te zeggen: In één druppel is alles is vervat.

Hoeveel manieren zijn er om Oneindigheid tot uitdrukking te brengen? Er is geen einde aan de manieren, zelfs als Eénheid Alleen Is, en er is geen manier, behalve de Uitgestrektheid Zelf.Wat is liefde, behalve Uitgestrektheid? Wat is Eeuwigheid behalve Uitgestrektheid? Wat is Eeuwigheid, behalve de kwaliteit van de Uitgestrektheid? Wat ben jij behalve Uitgestrektheid?

Welk een schat erf jij met jouw DNA! Oneindig is jouw rijkdom, jouw gezondheid, jouw vreugde, jouw Leven.

Of, We kunnen Uitgestrektheid samenvatten als Liefde, liefde zich uitbreidend als de Oceaan, liefde zonder grenzen, liefde zover gaand als haarzelf zonder afsluiting, liefde de Aarde doorkruisend, de Aarde vullend, de Aarde overnemend en alles wat lijkt te gebeuren wanneer er liefde is en liefde alleen en niets meer uit te drukken dan liefde en de volheid van het leven en de schoonheid om te aanschouwen.

Wanneer jij liefde ziet, liefde voelt, in de buurt komt van liefde, ervaar jij Uitgestrektheid. Dit is wat er zo mooi is aangaande het leven op Aarde, zijn Uitgestrektheid. Het leven is niet ver van Uitgestrektheid. Het leven gebeurt in de Uitgestrektheid. Is dat juist? Niet helemaal juist, want de Uitgestrektheid is iets wat nog grootser is dan een container voor het Leven. Het leven kan niet worden vervat. Het leven gaat dwars door alles heen, loopt over, vloeit over, omhult jou terwijl het speelt en weer speelt zoals als golven die over elkaar heen spoelen.

Heb plezier in het Leven en de Liefde.

We kunnen zeggen dat het leven een soort van vingerverven is. Er komen geen Instructies mee met de vingerverf. Je moet de verf gewoon laten rondspatten, en je spat op welke manier dan ook jij het leuk vindt, en je handen spelen. Na een tijdje kan je tot een stijl komen die uniek is voor jou. Op hoeveel manieren kan vingerverven worden uitgedrukt? Oneindig veronderstel Ik dat de manieren zijn waarop vingerverven kan worden uitgedrukt en de manieren waarop liefde kan worden uitgedrukt en de manieren waarop jij de uniekheid van je individualiteit en de Eenheid van je Zelf kunt uitdrukken. Er zijn zoveel ondersteunende manieren die liefde kan vinden om jou te dienen, en jij om liefde te dienen.

Inderdaad, merk liefde op en merk op hoe de liefde uit de hoeken komt om je te maken zoals je bent, niet alleen om jou te laten liefhebben, maar ook om jou tot een object van liefde te maken. Liefde slingert zichzelf vlak voor je rond. Liefde wil dat je haar ziet, het echte werk. Liefde wil dat je er kennis van neemt, zodat jij je op je gemak voelt met haar te geven, haar vol vreugde te geven, nooit karig met haar te zijn, nooit liefde inhouden of liefde terughouden, maar liefde daar vlak voor je, liefde die van zich doet spreken, zich nooit afvragend wat een toeschouwer zou kunnen denken.

Deze dag geef Ik je volledige toestemming om lief te hebben zonder om toestemming te vragen, zonder iets behalve de liefde zelf, de liefde zelf verlangend om naar buiten te komen zonder aarzeling, zonder onderdrukking, liefde niet omwille van de schone schijn, maar omwille van de liefde zelf.

Eer de liefde in je hart. Steun haar. Weet dat de liefde goed is, goed om te geven en goed om te ontvangen. Liefde is helemaal goed als het is liefde en niet een soort van tol die je betaalt.

Liefde moet komen zonder kosten. Ten koste van alles, moet liefde de vrijheid hebben om haarzelf te zijn, zonder oordeel. Liefde moet haar waarde kennen. De waarde van liefde is zo hoog dat er geen beoordeling over kan worden uitgesproken. Liefde is een open deur. Dit is goed genoeg, je hart moet gemakkelijk toegankelijk zijn, je hart open voor de liefde om binnen te komen en liefde een manier te laten vinden om haarzelf op te voeren, geen opgesloten liefde, maar liefde die naar beneden stroomt, en liefde die alle lege schatkisten van de wereld vult. Wees liefde.

Vertaald Anneke

http://heavenletters.org