Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 8 september 2013

Aartsengel Michael Multidimensionaliteit & De Voorbereiding op de September Equinox 3 September 2013 / Meredith Murphy

Aartsengel Michael
Multidimensionaliteit & De Voorbereiding op de September Equinox
Gechanneld door Meredith Murphy http://www.expectwonderful.com
Telepathische Overdracht - 3 September 2013
Gegroet Geliefden,
Het is een nieuwe tijd in jullie levensEr zijn overlappende bogen terwijl sommigen van jullie -- het voorste gelid -- zich realiseren wat jullie begonnen en waarmee jullie van start gingen in de overvloedige golven van energie van dit nieuwe jaar van jullie 2013. Jullie beginnen tevoorschijn te komen vanuit de noodzakelijke integratie voor jullie fysieke lichaam om "aan het spel mee te doen" en jullie beginnen je steeds meer te focussen op het dromen van de droom van jullie nieuwe levens.
De energie van deze tijd ondersteund jullie overvloedig en met dit vinden jullie jezelf in toenemende mate bewust van de manier waarop jullie in de vervorming geleefd hebben. Hoewel dit in strijd kan schijnen te zijn met dromen, doet het zich feitelijk voor om de heerlijkheid en de omvang van de droom te bekrachtigen. Om te ondersteunen dat jullie hiermee spelen, komen wij vandaag naar jullie toe om de ervaring van deze tijd te verzachten en om jullie te ondersteunen bij het gebruik maken van deze inzichten met vreugde en humor, enthousiasme en nieuwsgierigheid, zodat jullie mogelijk volledig jullie voordeel kunnen doen met de aankomende Equinox door je goed en met liefde voor te bereiden terwijl jullie leren te leven als de voortdurende uitbreidende multidimensionale aanwezigheid die jullie zijn.


Door jullie ervaringen van de tijdlijnen heen, raakte jullie fundamentele idealisme gekleurd door moeilijke ervaringen die geïnterpreteerd werden door de lens van angst. Het zijn deze vervormingen die ingewikkelde patronen van gedachten en gedrag creëren welke jullie in het verleden zeer moeilijk om te zien vonden, en nog minder om te veranderen. Het zijn deze oude manieren van zijn/bestaan die ontbinden wanneer jouw aandacht in plaats daarvan verschuift richting een rechtstreekse verbinding met alles dat je bent. Door rechtstreeks te gaan, zijn de ingewikkelde paden van energie, neurale netten en de verwachting eenvoudig niet-ondersteunend en als zodanig, vallen zij weg.
De invoering van hoog trillingslicht ondersteund ook jou, en met dit, wordt de waarheid van deze confiscaties in toenemende mate duidelijk. Zelfs meer verbazingwekkend is het gevoel van humor en liefde die beschikbaar zijn en gevonden en gebruikt worden door sommigen terwijl zij deze moeilijke patronen naderen en er simpelweg voor kiezen om deze veranderingen te maken, en hun levens opnieuw te configureren. Voor diegenen die zichzelf de zelfliefde toestaan van het spelen met deze inzichten in plaats van zichzelf uit te schelden, wordt er gebruik gemaakt van een groot potentieel. 
Het is vanwege de verschuivingen in het collectief, het aarden en de infusies van meer bevrijdende gedachtevormen vanuit de volledigheid van jullie wezen, dat dit mogelijk gemaakt is. Een ieder van jullie die ontwaakt is, gaat door om een bereidheid uit te breiden om als de volledigheid die jullie zijn tot uitdrukking gebracht te worden, en het is door die toewijding, dat het leven op de Aarde veranderd wordt en het Goddelijke Plan doorgaat te ontvouwen en tot uitdrukking gebracht wordt.
Zelfs met de infusies van zonne energieën, en de roterende beweging van de Equinoxen en de Zonnewendes, is de Aarde een vrije wil Universum en het zou zeer moeilijk zijn om het leven op de Aarde te veranderen als de harten van een ieder van jullie, dierbaren, gesloten blijven tot nieuwe manieren van het kennen van liefde. Zelfs met deze vrij goed bekent staande waarheid binnenin de gemeenschap van ascentie georiënteerde mensen, worden de eigenwaarde en het vertrouwen welke geoogst zouden kunnen worden vanuit een dergelijk weten niet vaak opgeëist. Wij wensen voor jullie om dit tamelijk serieus in overweging te nemen en om te zien of jullie niettemin jullie geest zouden kunnen openstellen om jullie zelf meer accuraat te zien en te kennen. Een accurate beoordeling van jullie leven en jullie invloed zou een veel royaler inzicht opleveren van jullie ongelooflijke prestaties dan dat typisch gereflecteerd wordt door het innerlijke zelf-gesprek dat de meesten van jullie aldus nonchalant toestaan om jullie dagelijkse soundtrack te zijn.
Jullie kunnen dit veranderen door onophoudelijk jullie aandacht naar jullie bewuste multidimensionaliteit te wenden. Door het erkennen en uitnodigen van jouw eigen werkelijke wezen om jou te begeleiden, om met jou deel te nemen, om jouw leven te vervullen, om gevoeld en gekend te worden, verander je het patroon van hoe jij aanwezig bent. Jouw intentie op die manier te gebruiken -- je brein en jouw geest gebruiken als een mededeler met alles dat je bent, als een manier van jouw aandacht te articuleren als de toestemming en een uitnodiging naar volledigheid -- is een meer bruikbare manier om de soundtrack te creëren, in feite creëren de tekstuele harmonieën en energieën die niet alleen begeleiden, maar zeer zeker tegen de wereld spreken over wie jij bent, jouw ervaring van jouw dagelijkse leven.
Dit te doen bevrijdt ook jouw mentale capaciteit! Terwijl jij jouw brein toestaat om meer open en meer flexibel te worden, sta jij jouw inherente intelligentie toe zich uit te lijnen met de Goddelijke Wil en de Hogere Geest. Deze coherente heelheid is in staat om steeds meer in/naar jouw eigen innerlijk weten te komen omdat er een energetische capaciteit voor resonantie is. In deze vervulling van jouw fysieke belichaming, leef je meer volledig als de waarheid die jij bent.
En het meest verbazingwekkende? Al dit verschuiven binnenin jou, activeert ook krachtig de oude energieën van de Aarde en staat deze energieën toe om naar boven te komen, om te informeren en om ook opnieuw tot uitdrukking gebracht te worden vanuit hun originele essentie blauwdruk, in heelheid, zoals jullie zijn.
In deze tijd ervaren wij grote gebieden van waar jullie aan zouden willen denken als "oude" Aarde energieën, zich bij de nieuwe tijdlijnen van liefde aansluitend en ook beschikbaar om ervaren te worden in een samenhang welke gedurende een zeer lange tijd voor het collectief beschikbaar zijn geweest. Deze subtiele energie veranderingen configureren de collectieve werkelijkheid opnieuw welke jullie allemaal delen en waardoor jullie beïnvloed worden. Natuurlijk, beïnvloeden velen van jullie in jullie verhoogde belichaming ook het gebied van jullie Aardse heelheid. Het is vanwege al deze openingen naar liefde dat het leven opgetild wordt zoals zovelen van ons hoopten en ervan gedroomd hebben … en onze gedeelde intentie is dat het voor allen in ervaring gerealiseerd wordt die wenst om deze nieuwe droom te leven.
En dus, om dit te bekrachtigen, jij, de speler van het voorste gelid, jij degene die ontwaakt is, bewust is van de verschuiving van de Aarde in/naar de nieuwe dimensionale compatibiliteit, jij in deze tijd, jij keert je richting jouw eigen wezen met een toenemend scherpzinnig gevoel van weten. Dit is om jou te bekrachtigen en omdat je gereed bent om het volgende niveau van jouw expressie te zien. Dus diegenen van jullie die gereed zijn, zien nu de manieren die je gespeeld hebt in het niet-weten ondanks het voelen van een zeer duidelijke innerlijke richting. Jullie herkennen de mogelijkheden om de oude ideeën van "hoe zinloos het allemaal is," los te laten en jullie zien de ongelooflijke kooi van een dergelijk cynisme. Jullie worden geconfronteerd met kansen om te zien -- hebben jullie je inherente idealisme opnieuw opgeëist? De werkelijke capaciteit van jullie wezen als machtige, vreugdevolle scheppers? Jullie zullen je steeds meer bewust worden van de gebieden van jullie leven waarin jullie misschien zonder de bedoeling daartoe te hebben, zeer wantrouwend, betwijfelend, aarzelend, sarcastisch of zelfs apathisch werden.
Het is belangrijk, als dit soort van inzichten zich voordoen, dat jullie dit besef toestaan om met grote vriendelijkheid en zachtheid verder te gaan. Meredith had een prachtige kaart welke zij eens bewaarde welke sprak over het moment wanneer iemand een grote liefde ontmoette, en het idee dat in de aanwezigheid van grote liefde, vele bewaarde wensen naar boven komen om erbij inbegrepen te worden. Het is met dit soort van besef, dat wij jullie aanmoedigen om deze inzichten te verwelkomen, welke jullie laten zien hoe jullie wens capaciteit tot diens volledigheid zich opent, zodat je echt kunt dromen en uitbreiden en creëren en plezier kunt hebben. Dus het is nogal belangrijk om inzichten op te merken, zonder jezelf te veroordelen. Om eenvoudig jezelf toe te staan te herkennen dat hier een kans is om uit te breiden. Om meer jij te zijn. Om dat los te laten wat jullie geluk aldus groots beperkte.
Het leven op Aarde is altijd gemixt geweest in termen van ervaring. De diversiteit van kwaliteiten voor jullie eigen expressie en ervaring hier heeft dat zo gemaakt. Maar toch is er binnenin dit alles altijd een krachtig vermogen geweest om jullie leven te vormen.Een ultieme mogelijkheid zo je wilt. En dit is voor jullie allemaal waar. Het is niet voor slechts sommigen waar, het is voor iedereen waar. Een ieder van jullie draagt hetzelfde potentieel voor liefde en heelheid als jullie ervaring zoals ieder ander. Dus besef dat jouw eigen cynisme, jouw eigen ideeën van hoe weinig aandacht je aan kwesties schenkt, in feite jullie mag weerhouden van het ervaren van de Nieuwe Boventonen op veel uitgebreidere manieren dan dat je beseft.
Het is één ding om van ideeën te houden. Hen te erkennen als werkelijkheid. Het is echter een ander ding om hen te leven in overeenstemming met weten. Dit vergt moed. Het is een hart aangewakkerd pad van openstellen tot vertrouwen en het leven toestaan om jou diens macht en het potentieel te laten zien voor het beseffen van wie je bent en het creëren van de kansen voor jou om perfect overeen te stemmen en eraan tegemoet te komen.
Dus het is voor jou belangrijk om alles te doen dat je kunt om duidelijk jouw wezen uit te zenden en om paden te vinden die jouw hart openen. Zoals ik zovele keren tijdens het "Soar Fest" (een bijeenkomst) gedeeld heb; het is eenvoudig het idee dat er mogelijk iets op een andere manier gebeurd, het is eenvoudig door het creëren van de opening van mogelijkheden, van een idee van "misschien," dat je de stijve patronen van jouw leven verzacht en een kleine barst creëert, een kleine opening waarin de coherente waarheid het leven voor jou tot uitdrukking mag brengen, door jou, als jou.
Jouw vreugde is van immense proporties en waarde in de heelheid van liefde. Alsjeblieft aarzel niet om het voort te roepen en vraag om op alle manieren begeleid te worden die jou zullen ondersteunen bij het ontdekken van dit weten diep binnenin jouw alledaagse, hier en nu menselijke ervaringen.
De Nieuwe Toonhoogten zijn aanwezig en beschikbaar. Zij vereisen niet dat jullie oude energieën transmuteren. Zij vereisen niet dat jullie jezelf of de planeet moeten fiksen. Zij vereisen een afstemming. Een oriëntering naar. Een ermee in resonantie komen. Een leren, een herinnering van hoe jouw lied te zingen met de toonhoogten die de energiestructuur zijn van de nieuwe werkelijkheid en de energieën van liefde die het meest bekend voor jou zijn, in de waarheid van jouw wezen. Deze energieën kunnen gemakkelijk binnenin gevoeld worden. En jouw gehele lichaam kan jou alarmeren of alles wel of niet synchroon met jou is en dat het alles is dat er nodig is in ieder moment om alles te weten dat er werkelijk toe doet voor jouw geluk.
Jullie worden van binnenuit aangewakkerd met de duidelijkheid welke jullie op alle manieren kan ondersteunen op deze prachtige planeet. En het is met onvergankelijke, eindeloze, onvermurwbare liefde dat het engelachtige rijk hier ook is om jullie te ondersteunen en te helpen. In feite, is het gehele leven gereed en in staat, om jullie te horen, om jullie te kennen, om van jullie te houden en om jullie te helpen bij het zien van jezelf, bij het meer volledig van jezelf houden en bij het in/naar het leven te stappen dat de liefde die je bent reflecteert.
Een ieder van ons houdt het vol, in afwachting van jullie oproep. Een ieder van ons, als Eén met jullie, kent heel goed jullie immense schoonheid en de enormiteit van deze uitdaging waarin jullie jezelf ontdekken. Het is tijd voor ons, gezamenlijk, om de mensen te helpen steeds meer vertrouwd te raken met dat wat wij allemaal doen van belang is, om te beseffen dat wij gezamenlijk grote dingen kunnen bereiken en dat dit vanzelfsprekend is! Er is geen bewijs voor het tegendeel. Als je naar iemand kijkt die je kunt zien als gelukkig en gedijend, is het zeer zeker dat zij zichzelf opengesteld hebben voor alle soorten van hulp en ondersteuning. Wij nodigen jullie uit, dierbaar geliefde vrienden en familie om alsjeblieft, hetzelfde te doen en om onbekrompen te zijn in de vrijgevigheid jegens zelf breng je jouw openheid met betrekking tot liefde tot uitdrukking.
Het is hoog tijd om bereidwillig onze Eenheid te ervaren, en om onszelf als Eén te kennen. Wij kunnen ons alleen maar voorstellen hoe jullie levens zullen ontrollen als jullie deze wetenschap leven en wij zijn zeer geestdriftig om op iedere manier dat wij kunnen, de opening en de expressie van deze nieuwheid in jullie, door jullie heen, en als jullie te vergemakkelijken.
Vanuit onze meest diep gevoelde dromen roepen wij samen met jullie de droom van de Nieuwe Mens voort: multidimensionaal, helder, authentiek en soeverein. Laat ons jullie helpen met het opnieuw configureren naar dit, oriënterend als dit en levend vanuit dit nieuwe sjabloon welke in volmaakte harmonie is met de essentie van jullie wezen.
De voorbereiding voor de September Equinox zal goed besteed zijn door diegenen van jullie die gevoelig zijn voor de wakker makende energieën, in overweging nemend waar jullie kansen voor grotere openheid en idealisme liggen, en hen toestaan om zichzelf te herstellen vanuit jullie impliciete welzijn.
IK BEN jullie eeuwige vriend en kameraad op deze menselijke reis, en daaraan voorbij.
IK BEN Aartsengel Michael 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright (c) 2013 by Meredith Murphy | Expect Wonderful. All rights reserved. Channeled messages/information is free and available for you to print out, copy and distribute as you wish. Its Copyright, however, prohibits its sale in any form except by the publisher.