Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 23 september 2013

Aartsengel Michael en Yeshua 22 September 2013 / Ron Head


Aartsengel Michael en Yeshua
Het is een "Werk Binnenin" van de Eerste Orde"

22 September 2013 / Ron Head
Op deze dag van jullie Equinox, dringen wij er bij jullie op aan om in jullie harten te kijken en jullie wederom te verbinden met de hergeboorte van jullie zelf en de wereld als jullie mediteren, bidden, in de natuur wandelen en communiceren met jullie hogere zelven. Ga alsjeblieft door met jullie uitstekende werk op dit pad. Gebruik de energie welke jullie wereld in deze tijd binnengutst voor jullie beste voordeel.
Vraag om onze hulp bij deze inspanning. Vraag aan jouw Schepper om liefdevolle energie naar jou te sturen voor het hoogste en beste voor jou en jullie wereld. Stel jullie dit niet voor als zijnde hulp van buitenaf, dierbaren. Het is een "werk binnenin" van de eerste orde.


Zelfs als je er nog niet de volledige eenheid van voelt, voel de liefde van familie erin. Voel het vertrouwen dat op jou geplaatst is. Voel de liefde. Vul jullie harten ermee. Vul jullie zelf ermee tot aan het punt dat het uit jou vandaan lekt in/naar alles dat je doet en alles wat je zegt. Dit zal zorgen dat de veranderingen die nodig zijn moeiteloos schijnen te zijn. Dit zal waarlijk jullie dagen met vreugde vullen.
Een overstroming van zo een liefdevolle energie werd in intensiteit rondom jullie wereld, gedurende enige tijd, door jullie opgebouwd. Het is het gevoel waartoe jullie niet in staat waren om er je "vinger op gelegd" te krijgen. Jullie hebben geweten, hebben gevoeld, dat iets gigantisch schijnbaar net voorbij de horizon was. Wat jullie werkelijk voelden was de energie welke in en rondom jullie heen gutste, welke deze energieën voorbij de horizon evenementen zal produceren en produceert. Dompel jezelf erin onder. Baad erin. Het is grenzeloos. Sta het toe om jou naar jouw hoogste en meest vreugdevolle gevulde toekomst te dragen.
Jullie verstand kan jullie nog steeds vertellen dat dit een sprookje is. Vertel het zich te verbergen en toe te kijken. Geen nadeel zal komen van jij zijnde gelukkig en liefhebbend. Geen nadeel zal komen van jij zijnde mededogend. Geen nadeel zal komen als jij jouw hart vult met liefde.
Dit is het gevoel welke voorbij jullie vingertoppen schijnt te zijn, lieve vrienden. Maar in feite, is het alleen nog maar steeds een beetje ongebruikelijk voor jullie. Wat jullie voelen is waar jullie nu in ondergedompeld zijn. En jullie voelen ook de nabijheid van jullie liefhebbende familie. En jullie voelen hetzelfde als dat jullie als kind zijnde voelden op de avond net voorafgaand aan jullie vakanties. Is het niet zo? En de verandering binnenin jullie zelf gaat op topsnelheid verder. Hiervoor bieden wij onze felicitaties en onze ondersteuning aan.
Ga nu in/naar het laatste stadium van dit zeer wonderbaarlijke jaar. Wij zullen op de korte termijn weer met jullie spreken. 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/