Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 12 september 2013

Aartsengel Michael "De Geest is Nu Uit de Fles...." 12 September 2013 / Ron Head


Aartsengel Michael
"De Geest is Nu Uit de Fles...."
12 September 2013 / Ron Head

We wensen twee dingen aan te halen voordat wij beginnen met de gewoonlijke boodschap van vandaag. Eerst, willen wij jullie opmerkzaam maken van de uitstroming van mededogen en liefde welke doorgaat te gebeuren met betrekking tot de gedenkdag van het evenement van 9/11. Het is werkelijk een samenvoeging van harten rondom de wereld. Ook, laat ons diegenen vieren die dwars over de globe heen liefdevolle intentie bijdroegen welke geresulteerd heeft in een onderwerping van de honden van oorlog. Diegenen die wensen om jullie echter in een volgende crisis te laten plonzen hebben het nog niet opgegeven, maar jullie zijn momenteel in staat om het effect van jullie inspanningen te zien. Wij vieren dit met jullie en vragen dat jullie doorgaan.

Begonnen zijnde door dat aan te halen, laat ons nu verdergaan door het groeiende effect te bediscussiëren, de stijgende zichtbaarheid van de effecten van jullie veranderende bewustzijn. Een ieder van jullie heeft een bewustzijn, ja. Beter gezegd, een ieder van jullie is een bewustzijn. Maar jullie beginnen te zien dat het bewustzijn dat jullie zijn ook deel uitmaakt van iets veel groters. Jullie beginnen nochtans te zien wat jullie kunnen doen, hoe machtig jullie zijn.

Dit is gedurende een veel te lange tijd voor jullie verborgen geweest. Maar die conditie kan niet langer gehandhaafd worden. De spreekwoordelijke geest is nu uit de fles en kan er niet in teruggeplaatst worden.

Jullie zullen geloof en vertrouwen in jullie zelf vergaren van bewijs zoals dit. Jullie zullen beginnen een nieuwe vrijheid te ontdekken. Jullie zullen een gezamenlijke onverwachte bron van een nieuw gevoel van waarde ontdekken. En uiteindelijk zullen jullie een nieuwe reden vinden om liefde voor zelf en iedereen rondom jullie heen te voelen. Deze zijn natuurlijke stappen van ontdekking welke jullie langs jullie weg zullen vinden. Eenvoudig gezegd, jullie zullen liefde leren.

Sta dat toe om het baken te zijn welke jullie op jullie weg begeleidt. Het omringt jullie al, weten jullie. Wanneer jullie voorbij de beschermende lagen kunnen voelen die jullie rondom jullie zelf opgebouwd hebben, en jullie maken grote vooruitgang met betrekking tot dat, zullen jullie weten dat wij in ieder moment bij jullie zijn. Jullie zullen onze liefde in iedere ademteug die jullie nemen voelen. Jullie zullen voorbij enige twijfel weten dat wij hier zijn, dat jullie waarlijk en diepgaand geliefd zijn. En jullie zullen leren wie jullie werkelijk zijn.

Er is jullie steeds maar weer opnieuw verteld wie dat is, lieve vrienden. Maar jullie maken het nu jullie ervaring. Wordt de JIJ van jouw meest prachtige dromen. Het is tijd.

In liefdevolle ondersteuning, wensen wij jullie goedendag.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/