Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 27 augustus 2013

Manuscript van overleving - deel 348 - Aisha North 27 Augustus 2013


"Blijf Jezelf en Anderen Voeden/Koesteren met dit Zelfgeweven Web van Licht"
27 Augustus 2013 / Aisha North

Zoals jullie je er bewust van geworden zijn, gaat de opschudding/ontreddering voor zovelen van jullie door, terwijl voor anderen, schijnt het dat jullie al vlakkere wateren binnengegaan zijn. Nogmaals, vergeet nooit te luisteren naar jouw eigen innerlijke stem voordat je dat bij anderen doet, en vergelijk nooit jouw reis met de reis van anderen tenzij je zou moeten denken dat die van jou niet op het spoor zit als het ware. Met andere woorden, hoewel deze tijden inderdaad intens zijn, zullen zij zeer verschillend voor jullie allemaal waargenomen worden, en zelfs als je iemand zult vinden die omstandigheden kan rapporteren die resoneren met wat jij ervaart, is er geen noodzaak om je zorgen te maken zelfs als jij jezelf wel zonder gelijken gewaarwordt.
Want jullie zijn ALLEMAAL gelijken, of jij nu met jouw diepste uitdagingen geconfronteerd wordt, ofwel mentaal of fysiek op het moment, of dat jij jezelf gewaarwordt verder zeilend in gelukzalige wateren. Niemand is meer noch minder dan de anderen, en zoals wij eerder behandeld hebben, is het inderdaad noodzakelijk dat je niet de focus op jouw reis verliest door teveel over de schouders van een ander te kijken. Dit betekend niet dat je de boel stop moet zetten om je te verbinden, verre van dat, maar nogmaals, meet jouw reis niet af aan een andermans meetlat. Want jullie zijn allemaal verbonden, maar jullie zingen allemaal jullie eigen melodie, en zelfs als jullie samen een prachtig en magnifiek koor opmaken, is jouw stem in dit gelijk aan die van niemand anders.
Dus nogmaals wees ervan verzekerd dat alles goed is, zelfs als jij jezelf waarneemt kijkende naar een zeer ander perspectief dan dat anderen mogelijk aan jou rapporteren, en als zodanig, wat jij ziet is jouw waarheid, net zoals wat zij zien hun waarheid is. Maar nogmaals, zullen jullie allemaal op dezelfde plaats eindigen, maar jouw reis om daar te komen verschilt op alle mogelijke manieren. Sommigen zullen waargenomen worden als zeer rechtstreeks en bijna probleemloos, terwijl anderen zullen voelen alsof zij onophoudelijk worden verwikkeld in een web van onkruid hun best doende om jou te vertragen. Herinner je slechts, ongeacht hoe zwaar of hoe gemakkelijk jij denkt dat je het hebt op het moment, jullie allemaal dezelfde vooruitgang maken. Het mag daar niet op lijken voor sommigen van jullie, maar dit is een vaststaand feit. Hopelijk, zal dit ervoor zorgen dat jullie allemaal jullie reis in een ietwat ander licht zien dan dat jullie achterop raken bij jullie landgenoten.
Denk eraan dierbaren, jullie zitten hier allemaal samen in, en zoals het oude gezegde gaat, "Samen staan jullie, verdeeld vallen jullie". Nee, niet vallen als in falen, eerder vallen als in vallen voor de verleiding om deze reis zelfs meer uitdagend te maken door te proberen het als een soloreis te doen. Dus wederom zeggen wij, denk eraan om je te verbinden, nu meer dan ooit, en denk eraan dat jullie allemaal een belangrijk deel van dit gigantische en verlichte web zijn dat jullie gegenereerd hebben door samen jullie eigen unieke individuele streng van licht met dat van zovele anderen te verweven. En dit web zal doorgaan jullie allemaal te ondersteunen, ongeacht hoeveel jij denkt dat jij eraan bijdraagt, of ongeacht hoeveel jij het gevoel hebt dat je afstand moet nemen van deze verweving van levensgevende energie. Want hierin, zijn jullie ook evenredig belangrijk, want wat jij naar dit weefsel brengen, is zoals niemand anders dat doet, en wat jij van dit net krijgt, is ook uniek. Maar samen, geven en nemen jullie in zo een prachtig ritme dat het deze gehele creatie laat pulseren met een leven dat eenvoudigweg verbijsterend-inspirerend voor ons is om naar te kijken.
Want dit is inderdaad JULLIE creatie, en als zodanig, is er niemand onder jullie die aan zichzelf moet denken als inferieur op wat voor manier dan ook in dit proces. Want ongeacht hoe hoog of hoe laag jij jezelf op het moment voelt vliegen, jullie vliegen allemaal hoog vanwege wat jij naar deze collectie van verlichte zielen brengt die dus gekozen hebben om hun bestemmingen samen te weven. En voor iedere dag, spint dit prachtige weefgetouw van licht een net dat zelfs breder reikt en zelfs meer gewicht kan dragen. Dus blijf verbonden, en weet dat dit niet alleen jou zal helpen, maar het zal ook in staat zijn om de levens van zovele anderen daarbuiten te beïnvloeden, terwijl jullie doorgaan om dit net van liefde uit te strekken en te weven en altijd sterker en zelfs breder te bouwen, voor iedere keer dat jij in deze poel van licht duikt en een diepe slok neemt, of je brengt een andere toonhoogte van liefde met je mee om eraan toe te voegen. Want herinner je, deze beide acties dragen dezelfde waarde, en hoe meer je hiervan drinkt, hoe meer gevuld het zal zijn.
Dus blijf jullie zelf en anderen voeden/koesteren door er voortdurend naar te streven om je te verbinden met deze strengen van Liefde en Licht dat jullie nu zo onderhand aan alle kanten omringd. Op die manier, zullen jullie verzekeren dat dit web van Licht in staat zal zijn om de val van steeds meer vermoeide zielen op te vangen, die te mismoedig zijn om het alleen klaar te spelen, maar gereed zijn om een inspanning te maken om zichzelf te helpen wanneer zij zien wat jullie al klaargespeeld hebben om te bouwen.
The Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/