Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 9 augustus 2013

El Morya Het Pad door de Leeuwenpoort en de Merkabah Uitlijning 9 Augustus 2013 / Méline Lafont

El Morya
Het Pad door de Leeuwenpoort en de Merkabah Uitlijning
9 Augustus 2013 / Méline Lafont

Bij voorbaat gegroet, Ik Ben Meester El Morya. Ik breng mijn dankbaarheid tot uitdrukking voor deze kans om een boodschap met jullie allemaal te delen, want er is veel om over te praten aangezien er deze dagen veel aan het plaatsvinden is, en wij de kans niet zouden willen missen van het delen van onze energieën met jullie. Het heeft allemaal te maken met de volgende laag van een ui welke gereed is om eraf te komen en daardoor wederom nieuwe lagen ontbloot die toestaan voor verder groei en ontwikkeling.
Zoals algemeen bekend is, heeft iedere laag diens eigen doel en samenstelling waarvoor een bepaalde volwassenheid bereikt moet worden voordat de volgende laag zich zal ontvouwen en de oude laag diens doel vervuld heeft in dit gehele groeiproces. Dit is waar Ascentie helemaal over gaat en terwijl iedere laag diens eigen doel met zich meebrengt en diens eigen functie dient, zo ook zal de Ascentie zich ontwikkelen aangezien iedere verschuiving een volgend intens proces bevat waar vele individuen van kunnen leren, en uiteindelijk kunnen ervaren dat het hen naar de volgende verschuiving leidt.

Terwijl dit proces diens eigen vereisten heeft en diens eigen stappen noodzaakt, zal ieder individu zichzelf opnieuw plaatsen en zal zich aanpassen aan de volgende graad en het volgende niveau van frequentie in het hart waar dit proces plaatsvindt. Daar, in jullie harten en in jullie wereld, manifesteert een Tsunami (vloedgolf) zichzelf, een feit dat niet langer ontkend kan worden. Deze energieën zijn door jullie wereld en jullie manifestaties heen aan het kronkelen en is precies wat de Ascentie inhoudt: de creatie en de manifestatie van de binnenkomende energieën in jullie werkelijkheid.
Hoe meer jij je openstelt jegens jouw eigen energieën en jegens jouw Wezen, hoe meer de energieën toegestaan zullen worden om in deze wereld en in de werkelijkheid van jouw Wezen te kronkelen. Dit is noodzakelijk om in staat te zijn om de solide vorm en de bestendigheid soepel te plooien in/naar iets meer subtiels en meer los in deugdelijkheid, zodat het licht meer vrijelijk kan bewegen zonder vastgehouden te worden in een dualistische en materialistische vorm. Dit is wat begrepen wordt met de term "Lichtwereld": een wereld van minder tot geen solide deugdelijke vormen van het Licht. Alles daar is meer vrij en meer flexibel van diens aard.
Echter, wanneer er nog steeds een neiging is om vast te houden aan het oude en de illusies, zal geen energie in wat voor vorm dan ook in staat zijn om zichzelf te bevrijden in jullie wereld en alles zal solide en bestendig blijven. Vele individuen blijven vasthouden aan de solide vormen, wat een blokkade naar boven zal brengen op hun pad en in hun levens. Dus durf het oude los te laten en geniet van het leven op een zodanige manier dat niets jou in de weg kan staan en zodat alles een onophoudelijke stroming van energie is, welke jou leidt van het ene naar het volgende punt zonder je argwanend of verloren te voelen, zonder angst of onzekerheid. Naar wat voor punt je ook geleidt werd, wees je ervan bewust dat je altijd op precies de juiste plaats bent en de kansen zijn dat je daar nodig bent om verdere groei in dit proces op een dusdanig manier te verwerven, dat het jou naar het punt toebrengt dat je als een reflectie van jezelf bent in deze Aardse incarnatie.
Niets, absoluut niets kan jou ophouden op jouw weg naar Ascentie, zo niet jij, jijzelf. Laat dit feit inzinken, dierbaren, want jij kunt jouw eigen blokkade zijn net zoals jij jouw eigen verlossing kunt zijn in dit proces. De keuze is aan jou of je het voor jezelf gemakkelijk maakt of dat je voor de moeilijke manier kiest. Zoals altijd, ligt alles in het hart en wacht daar op jou om geopend te worden en om op een dusdanige manier geaccepteerd te worden dat jij jezelf weer zult vinden in jouw hart wanneer dit eenmaal volbracht is. De sleutel tot de toegang van jouw hart en van Ascentie ben jij en niemand anders. Je kunt vele lezingen hebben en genezingen ontvangen, zoveel als je maar wilt maar niemand kan jou helpen of jouw pijn overnemen wanneer jij jezelf blijft buitensluiten van de verbinding met jouw Hogere en Werkelijke Zelf.
De sleutel voor deze verbinding is de zelfacceptatie en de acceptatie van jouw Werkelijke Zelf. Het is het accepteren dat je Licht bent, dat je liefde bent, dat je alles bent dat je in ons ziet, de Geascendeerde Meesters, de Aartsengelen, de Engelen, de Broeders en Zusters van het Licht. Accepteer dat je bent die je bent en dat alles rondom jou heen deel uitmaakt van jouw werkelijkheid en van jouw Wezen. Jij bent degene die beslist of jij wel of niet blijft groeien, jij je wel of niet blijft ontwikkelen in dit leven. Je bent nooit afhankelijk geweest van een ander of van het één of andere reddingsapparaat toen je aan het verdrinken was in een modderpoel van de dichtheid van Moeder Aarde …. Nee, alles is altijd binnenin jou aanwezig geweest, je moest hier alleen aan herinnerd worden en dat is de reden dat wij in deze tijd naar de redding kwamen als een gebaar van Liefde en van onvoorwaardelijke acceptatie van jullie allemaal.
Wij zijn hier momenteel om jullie allemaal eraan te herinneren wie jullie echt zijn en waarom jullie hier op Aarde zijn, en dat is om te Ascenderen! Dierbaren, ik kan niet een prachtiger geschenk bedenken dan wat jullie hier en nu bezig zijn in jullie levens te volbrengen. Ascentie op zichzelf is een zeer magnifiek proces welke niet omschreven kan woorden met louter woorden, aangezien het een immens complex proces is welke heel veel van jullie zuivere energie en jullie onvoorwaardelijke vertrouwen in jullie zelf nodig is. Denken jullie werkelijk dat wij jullie in de steek zouden laten met betrekking tot jullie geloof? Wel, denk opnieuw! Jullie worden meer goddelijk beschermd en ondersteund dan dat jullie je voor kunnen stellen! Er is hoe dan ook geen enkele vorm van afscheiding in de Hogere Lichtwereld en dat is precies de reden dat wij ferm aan jullie zijde staan, want jullie zijn één met ons Wezen.   
Terwijl de laatste energieën voortvloeiend vanuit jullie Merkaba op 29 juli hun invloeden hebben, zal de volgende verschuiving volgen welke zelfs meer portalen in jullie bewustzijn zal openen. De Leeuwenpoort impliceert een zeer intense activering van een portaal welke rechtstreeks op een overweldigende en krachtige manier door jullie hart heengaat, en dat is ten dele één van de redenen waarom het de Leeuwenportaal genoemd wordt omdat de krachtige oer energieën  van aandrijving naar jullie toekomen, in hun kielzog veel openbaringen met zich meebrengend. Een uitgesproken drang voor overleving zal gevoeld worden en de drang om jullie gedachten te verdedigen, en overtuigingen zullen meer gemarkeerd worden dan voorheen. Wees waakzaam want de binnenkomende energieën kunnen jullie bij verrassing nemen en jullie mogelijk verwarren. Weet dat in het tweede geval dat het te maken heeft met verwarringen welke gecreëerd worden door de aandrijving van deze intense energieën. Het kan zelfs leiden naar enige kleine onjuiste oriëntaties op specifieke momenten, maar de instincten zullen behoorlijk actief zijn en zullen zeer effectief zijn aangezien de aansturing achter dit portaal zeer intens en krachtig is.
Zoals altijd, wordt alles nieuw leven ingeblazen en op uiteenlopende niveaus en op vele manieren getest, maar het feit blijft dat de enige waarheid in jullie hart is en nergens anders, zeer zeker niet in externe gebieden ver van het hart verwijdert. Altijd vertoevend in al jullie harten zal ik altijd tot jullie beschikking blijven staan op de meest mogelijke liefdevolle manier. Mijn Wezen is bij jullie.
Meester El Morya 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Méline Lafont 2012 – 2013, permission is given to share freely in its entirety and unaltered. http://awakeningtohigherlove.com and http://pleiadedolphininfos.blogspot.com