Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 27 augustus 2013

Durf NU te Creëren! 27 Augustus 2013 / Brenda Hoffman


Durf NU te Creëren!
27 Augustus 2013 /  Brenda Hoffman
Kunstwerk: Werelden Creëren - Morbidtreason
Dierbaren,
Velen van jullie ervaren onmiddellijke creatie/manifestatie resultaten. Jullie denken aan iets groots of kleins en het gebeurd of komt tevoorschijn. Anderen van jullie ervaren geen enkele in het oog lopende resultaten - zeer tot jullie frustratie. Jullie leven is niet zoals jullie willen, maar er schijnt geen weg uit jullie dilemma's vandaan te zijn.
Sommigen van jullie geloven dat alle creatie vaardigheden een hoax zijn - zo ongeveer als wat waar was voor diegenen die het einde van de Aarde voorspelden op 21 december 2012. Hoewel vele bronnen jullie informeerden dat iets dergelijks niet zou gaan gebeuren, diegenen van jullie die in die angst geïnvesteerd hadden zouden die gedachten niet los willen laten tot aan 22 december.
Iets dergelijks is nu ook waar. Je zult niet geloven dat je kunt creëren totdat je het doet. En wanneer je het eenmaal doet, is het waarschijnlijk dat jij jouw creaties aan puur geluk toeschrijft.

De Universums sturen wonderen, berichten en pakketten van energie om jullie aan te moedigen om de verwondering en vreugde van de schepping te ervaren - want dat is jullie functie op de Aarde in deze tijd.
Is niet het eindproduct van jullie overgang Liefde en Vreugde? Waarom is het dan dat jullie doorgaan te wachten op iets of iemand om het aan jullie te geven?
Dit Nieuwe Tijdperk gaat over het uitbreiden van jullie creatie vaardigheden want dat is hoe jullie je vreugde creëren. Als je erop wacht totdat je meer volwassen bent (bij wiens standaards?), wijzer (Hoeveel?) of meer God-gelijkend (Hoe is dat mogelijk?), zal jij niet jouw bedoelde vreugde bereiken in dit leven.
Het is tijd om jouw creatie vaardigheden te gaan testen. Misschien geloof je dat je nog nooit ook maar iets gecreëerd hebt en het nu niet kunt doen. Wij smeken om dat anders te zien. Een ieder van jullie die deze blog leest heeft op z'n minst in de afgelopen maand één klein wonder gecreëerd. Het is gewoon dat jullie dergelijke creaties als geluk labelen.
Misschien vond je het volmaakte maatpak, won je iets aan loterijgeld of werd je niet op de manier gestraft waarvan je dacht dat het onvermijdelijk was. Dezen waren geen geluksonderbrekingen. Zij waren de wondertesten die jij binnenin jouw wezen creëerde om jouw menselijke vorm voor te bereiden op jouw verschuiving in/naar creatie.  
Velen van jullie maken zich ongerust dat zij niet kunnen creëren, dat wij jullie naar mislukking toe sturen.
Jullie hebben gesmacht naar de Nieuwe Aarde/het Nieuwe Tijdperk en gedurende vele eonen waren jullie doodsbang voor mislukking. Wat als jullie het creatiegordijn terugtrekken en er alleen maar een kleine man is die doet alsof hij de Tovenaar van OZ is? Wat als je geen creatie vaardigheden hebt en gesmacht hebt naar iets dat niet mogelijk is?
Wij begrijpen jullie angsten, want wanneer jullie eenmaal jullie geloof afkondigen met betrekking tot jullie creatievermogens dan zijn jullie de streep van geen terugkeer overgestoken. Maar dan, zelfs het afkondigen van dergelijke bekwaamheden is meer dan sommigen van jullie op dit moment in staat zijn om te doen.
De suggestie de je niet presteert zoals je zou moeten doen tijdens dit eerste creatiemoment maakt je kwaad. Want je moet de huur betalen, kinderen voeden en je hebt een baan - allemaal resultaten van het slechte geluk dat je opgebouwd hebt door vroegere levens heen of je huidige condities. Iemand, ergens, houd niet van jou - en als een resultaat, blijven de stukjes die jij insnoerend vindt in jouw leven doorgaan jouw creatie mogelijkheden te belemmeren.
Jij creëerde deze oncomfortabele stukjes - waarom?
Als jij jezelf het wonder toestaat om jouw eigen wezen te verkennen, zal je zeer waarschijnlijk ontdekken dat jij deze stukjes creëerde zodat je tussen de menigte verloren zou gaan. Zodat niemand jou zou kunnen straffen voor het doen alsof je een God/Godin bent - zoals zeer waarschijnlijk gebeurde in die levens waarin je probeerde om jouw creatie vaardigheden te delen.
Ja, jullie werden gestraft voor het doen van wat wij jullie aanmoedigen om nu te gaan doen. Maar jullie karmabord is schoongeveegd. Vroegere levensangsten en kwesties zijn niet langer meer van toepassing. De enige manier waarop jullie dat concept kunnen testen is om te beginnen te creëren. Om uit de God/Godin kast vandaan te komen en om jullie recht en vreugde om in al jullie glorie te zijn af te kondigen. Het meest belangrijke dat nu het uittesten van jullie creatie vaardigheden is.
Er is geen noodzaak om jouw creatie tests met anderen te delen. Ongeveer net zoals je niet aan volledige vreemden verteld dat je van een bepaalde religie bent tenzij het een natuurlijk onderdeel van jullie conversatie is. Jullie zijn aldus nieuw in het proberen van creaties - groot en klein - en dat er nog geen behoefte is om jullie vermogens of geloven af te kondigen.
Laat jouw creaties zien. Stap trots rond met jouw spul. Maar er is geen noodzaak van om in detail te verkondigen hoe je het creëerde. Laat dat gedeelte gaan totdat je meer comfortabel bent in de creatie rijken.
Gluur buiten het gordijn naar jouw nieuwe publiek - en dan achter het gordijn, creëer wat het ook is dat je wenst, het resultaat labelend zoals je wenst. Sommigen zullen denken dat jouw creaties een foefje zijn, een truck. Anderen zullen denken dat je geluk hebt. En allen zullen uiteindelijk wensen te weten hoe je het aldus deed, maar er is nu geen noodzaak voor deze afkondigingen aangezien de geloven van velen nog niet jouw creatie vaardigheden zullen valideren.
Misschien geloof je dat je in het verleden via de hulp van een goeroe gecreëerd/gemanifesteerd hebt. In waarheid, creëerde jij altijd al deze items, die levensstijl via jouw innerlijke wezen. Het verschil nu is dat de sluiers dunner geworden zijn zodat jullie sneller kunnen creëren met veel minder verwerking. Bijna alsof jullie toverstokje nieuwe batterijen heeft.
Jullie creatie bekwaamheden zijn nu als nooit eerder in dit leven of ieder ander aards leven. Begin te spelen met dat vermogen. Het is niet langer noodzakelijk voor jullie om dat wat je wenst steeds maar weer opnieuw luidop of in je geest te verklaren. Denk louter de gedachte of verklaar de gedachte luidop en laat het dan los.
Creatie is zo simpel als dat. Tob niet als jouw creaties niet binnen vijf minuten of enkele uren gebeuren. Je beoefent een nieuwe vaardigheid. Herinneren jullie je hoe moeilijk het scheen te zijn om in een auto rijden toen je ermee begon om het te leren? Je kon je niet voorstellen om tegelijkertijd te rijden, naar de radio te luisteren en met jouw vriend op de voorste zetel te praten. Nu doe je het zonder er zelfs maar over na te denken.
Aldus is het ook voor jouw creatie vaardigheden. Weet dat je hen hebt. Weet dat het creëren op de Aarde gemakkelijker en sneller is dan ooit tevoren. Weet dat het jouw werk is, zo je wilt, om deze creatie vaardigheden te testen en te laten zien - nu, niet morgen of volgend jaar, maar NU. Je kunt groot of klein creëren - het doet er niet meer toe dan dat het ertoe deed toen je in een grote of kleine auto leerde rijden.  
Oefen dagelijks door aan iets te denken dat je wenst te creëren - van een pen naar een nieuwe baan. Sta het dan toe te gebeuren, wetende dat het resultaat geen geluk was of iets dat iemand voor jou deed.
Jij bent de schepper. Jij werd verkozen om op Aarde te zijn in deze tijd om jouw creatie vaardigheden te praktiseren - om de aarde en alle bewoners te helpen voorbij de 3D te verhuizen. Jij bent door jouw Nieuwe Aarde minderjarigheid en tienerjaren heengegaan. Nu is het de tijd om je op de volwassenheid voor te bereiden - en een volwassen sleutelgedeelte is het jezelf toestaan om te creëren.
Zo zij het. Amen. 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2013, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link:http://www.LifeTapestryCreations.com