Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 29 augustus 2013

Aartsengel Michael 28 Augustus 2013 / Ron Head


Aartsengel Michael
"Jullie Hadden het Voornemen om te Veranderen, en Jullie Doen Dat Dus"
28 Augustus 2013 / Ron Head

Dit zal ons laatste bericht zijn voor de maand van jullie tijd bekend zijnde als augustus. Laat ons daarom spreken over jullie maand van september.
Jullie zijn al in het begin van de energieën en veranderingen welke deze maand zal brengen. Jullie voelen de belangrijkheid er al van, de stroming, de verschuiving. Jullie vragen elkaar voortdurend of anderen het ook voelen, deels om jezelf gerust te stellen en deels om het te bevestigen.
Jullie hebben het juist, dierbaren. Dit is een volgende, maar zelfs meer belangrijke, maand van een opmerkelijke verschuiving welke op wervelwind snelheid naderbij komt. Begin met jullie verbeterde gereedschappen van het onderscheidingsvermogen in/naar jullie dagelijkse media rapportages te kijken voor het groeiende bewijs dat jullie wereld nu ten beste aan het veranderen is. Zelfs wanneer deze rapportages vreselijk schijnen te zijn, vraag jezelf af hoe het eindresultaat mogelijk in jullie voordeel zal werken. Wij vertellen jullie nu dat niets in deze tijd op een andere manier zal werken, ongeacht wat sommigen mogelijk voorhebben wanneer zij handelen.

Als jij jouw energieën aan zou willen bieden om dit te verbeteren, heb gewoon ieder moment de bedoeling dat het zo zal zijn. Breng de onvoorwaardelijke liefde van jullie Schepper, jullie God, jullie Bron om alle omstandigheden te doorstaan. Wij weten dat jullie dit gedurende enige tijd gedaan hebben, maar nu zullen jullie ontdekken dat jullie zelfs meer in staat zijn om dat in jullie harten te handhaven dan dat jullie dat voorheen konden.
Jullie hadden het voornemen om te veranderen, en jullie doen dat dus. Als jullie steeds meer bewijs beginnen te zien van de veranderingen in jullie buitenwereld, vergeet dan niet om jezelf eer te geven voor het creëren van de veranderingen binnenin jou/jullie welke op hun beurt deze externe veranderingen creëerden. Jullie zullen aldus het succes erkennen van het doel dat jullie belichaamden toen jullie akkoord gingen om deel te nemen aan deze tijd hier.
Wij zeggen niet dat jullie je eigen ego's zouden moeten aaien. Wij zeggen dat jullie nu de macht van jullie hoogste zelven kunnen beginnen te zien. Laat niet het ogenschijnlijke beangstigende masker van de omstandigheden er de oorzaak van zijn dat jij jouw zwaar verdiende balans verliest. Stuur Licht en Liefde naar alles en iedereen. Iedereen, dierbaren, inclusief zelfs diegenen waarmee je het niet eens bent. Het omvat zelfs diegenen die je waarneemt als dat zij jou/jullie tegenwerken.
In het perspectief van de Schepping, kan er nu geen handelingen tegen jullie zijn. Jullie mogen beginnen om feest te vieren als jullie dat wensen. Wij doen het.
Wij nodigen jullie uit om onze aanwezigheid bij jullie in ieder moment te voelen. Totdat wij weer spreken, goedendag.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/