Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 25 augustus 2013

Aartsengel Metatron "Het Grootse Sextiel/Merkaba en Waar Je Op te Focussen" 24 Augustus 2013 / Méline Lafont


Aartsengel Metatron
"Het Grootse Sextiel/Merkaba en Waar Je Op te Focussen"
24 Augustus 2013 /  Méline Lafont

Mijn dierbare geliefden, terwijl de Merkaba en het Grootse Sextiel dwars over jullie paradigma en werkelijkheid van tijd heen komt, is er een aanhoudende verbetering in dat moment van waarheid dat de Mensheid en diens geliefde Planeet, genaamd Gaia, zal voortzetten op een meer natuurlijke manier van zijn/bestaan. Terwijl jullie je samen met Gaia op haar pad van Ascentie ontwikkelen, worden er heel veel gereedschappen in de vorm van energieën en activeringen gemanifesteerd op jullie vlak en innerlijke vlak, jullie door dit alles heen gidsend op de meest mogelijke comfortabele manier voor jullie wezen in deze tijd.

Er is geen noodzaak om de afscheidende vorm nogmaals in te vullen noch het door jullie heen te dirigeren, aldus is er daarom een veel diepere behoefte, want het begrijpen van de eensgezindheid komt voor jullie allen naderbij, wederom door een portaal of Ascentie-poort die gemanifesteerd wordt in jullie gebied van creatie. Terwijl jullie je voegen naar de golven van deze creaties en portaal activeringen, zijn er enige gereedschappen en richtlijnen vereist om in staat te zijn en jullie te helpen om in de meest comfortabele staat van Zijn te zijn. Daarom, is het mijn wens om tegen jullie allemaal te spreken en enige van mijn energetische structuren te brengen, van wie Ik Ben als een Aanwezigheid van Licht.
Laat ons dieper in/naar dit proces kijken dat jullie allemaal, in de volgende paar dagen of zo, wacht.

• Wanneer een dergelijke formatie zich voordoet, wordt er een diepere liefde geactiveerd in de harten en wordt verjonging op de diepste manieren van Zijn/Bestaan gevoeld. Dat betekend dat er meer Liefde en Gelukzaligheid binnenin jullie opgenomen wordt en ermee begint vanuit het hart te reflecteren.

• Terwijl een meer krachtige energie naar jullie toegegooid wordt en geabsorbeerd wordt door jullie wonderbaarlijke Wezen van de IK BEN Aanwezigheid van Licht, expandeert een reflectie hiervan zich naar buiten toe richting jullie externe werkelijkheid en de Mensheid, welke veroorzaakt dat het collectief meer kansen en groei ontvangt tijdens diens eigen Ascentieproces. 

• Een grondige aarding op een dagelijkse basis, en bij voorkeur meerdere keren op een dag, is vereist in het Nu om in staat te zijn in dit Nu moment te zijn er daar te blijven en om niet weg te drijven in de oneindigheid van het Licht dat jullie zijn. Jullie ontwikkelen je allemaal in/naar dergelijke verfijnde en sterke Lichtwezens, dat het zeer gemakkelijk is om jezelf in dat Licht te verliezen dat jullie zijn en om jullie Aardse tempel (lichaam) te vergeten dat nog steeds in het proces zit van absorberen, aarden en deze energieën binnenbrengen. Jullie Aardse tempels zijn zeer nodig in deze tijd om al deze energieën in/naar een manifestatie op de Aarde te brengen, dus raak er niet vanaf en vlieg zomaar weg, maar werk echt met deze energieën door jullie aardse tempel te aarden en te manifesteren wat het ook is dat nodig is om deze planeet te helpen verschuiven in/naar de diepere gronden van het Licht.

• Hoe de binnenkomende energieën te aarden/gronden is louter een intentie en focus van het aldus doen door alle binnenkomende energieën te visualiseren door jou heen te stromen vanaf de kroonchakra naar de voeten chakra, lichtelijk bewegend in/naar het aardse raster en Haar kern dat Haar prachtige Kristallijne hart omringd. Stuur jouw vibraties en golven van liefde en energie naar Haar en waardeer haar vanuit het hart, je zult een hoeveelheid aan Liefde vanuit haar hart als een waardering terug ontvangen.

• Wat de belangrijkste focus tijdens dit Grootse Sextiel en Merkaba is, is om slechte intenties niet het vormen van de vormen en creaties over te laten nemen in jullie werkelijkheid, maar om je echt te focussen op wat er hoofdzakelijk nodig is in deze werkelijkheid, wat niets anders is dan Liefde, vreugde, geluk en positieve gedachten. Wees je ervan bewust waar je aan denkt, het focussen op en handelen op jouw uiterlijke creaties zal jouw uiterlijke creaties vormen en het in/naar een manifestatie brengen in jouw eigen persoonlijke en collectieve werkelijkheid. Dus denk Liefde de gehele tijd en gedurende al deze dagen, aangezien het achter jou aan zal komen (je zal volgen) en rondom jou aanwezig zal zijn, want het weerspiegelt wat jij bent en wat jouw intentie in/naar deze wereld is.

Jullie hebben nu een staat van zijn en veel meer geluk binnenin jullie bereikt, dat louter een product is van al jullie harde werken aan het Zelfmeesterschap dat jullie allemaal in deze tijd bereiken. Zien jullie hoe ver jullie gekomen zijn, dierbaren? Kunnen jullie de intentie van jullie ware zelf voelen en ook het omgaan met al deze wonderbaarlijke maar zeer intense energieën? Laat mij zeggen dat al dit Zelfmeesterschap dat jullie nu bereiken op dit punt in jullie levens, waarlijk één van de meest intense en krachtige prestaties is die je kunt hebben, aangezien het de eerste schrede is naar een werkelijke Volledige Ascentie op jullie planeet en het is louter en alleen slechts het begin voor veel meer wonderbaarlijke dingen in het leven die voor jullie allemaal aanstaande zijn en die zelfs jullie grootste voorstellingsvermogen wegblaast!

Dus wees daarop voorbereid en laat jullie lichamen gewend raken aan deze wonderbaarlijke verschuivingen en prestaties waar jullie nu mee te maken hebben, zodat jullie gereed zijn voor het verbijsterende deel van deze gehele Ascentie. Sta de geest toe om dingen aan te kunnen door deze energieën te laten gaan en er gewoon in mee te stromen door te accepteren en te vertrouwen dat alles moet zijn zoals het is. Door energieën in/naar woorden en verwachtingen te vormen, beperkt het alles … dus sta jullie zelf toe om alleen maar te VOELEN en jullie zullen jezelf drijvende vinden met en het hoofd bieden aan deze sterke en intense energieën. Er is geen noodzaak om in paniek te raken voor lagere dichtheid of negativiteit, want het is slechts een perspectief dat je creëert, niets meer of minder. Het is iets dat alleen jij als jouw geest toestaat te bestaan en om gecreëerd te worden. Niet het hart, want het hart wil het niet of kent het niet, het kent alleen Liefde en niets anders dan Liefde.

Ik zal jullie één belangrijk ding vertellen, mijn lieve vrienden en dat is om ALTIJD, maar waarlijk altijd, in jullie hart te blijven en nergens anders. Wanneer je dat doet, zal niets te moeilijk of teveel voor jouw wezen zijn en alles zal altijd goed zijn. Met de beste interesse voor jullie allemaal, heb ik deze boodschap in Liefde en Licht met mijn gehele wezen en energie gedeeld.
Ik houd van jullie allemaal!

Aartsengel Metatron
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Méline Lafont 2012 – 2013, permission is given to share freely in its entirety and unalteredhttp://awakeningtohigherlove.com and http://pleiadedolphininfos.blogspot.com