Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 26 augustus 2013

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 25 Augustus 2013


Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap


Zondag 25 Augustus 2013


Als je het besef van tijd verliest, ben je verschoven in een ruimte die in een betere afstemming met de Bron is. Als je in die afstemming bent, ben je in de meest krachtige plek voor creatie. Wanneer verliezen jullie het besef van tijd? Meestal als je ondergedompeld bent in iets waar je van houdt.

Dus jullie kunnen nu zien, dat jullie het meest authentiek krachtig zijn wanneer jullie je  bezig houden met activiteiten die je vreugde brengen, dat brengt jullie in het uitgebreide Nu moment, en kunnen jullie je puurste essentie uitdrukken als dat geïndividualiseerde aspect van Bron.

Mensen zijn bang om hun passies na te streven, omdat ze denken dat ze lichtzinnig zijn en de minste hoeveelheid tijd verdienen voor hun drukke schema's. Ze zien niet hoe ze daarbij succesvol kunnen zijn. Dierbaren, het maakt niet uit hoe vaardig je bent in een activiteit. Weet dat het succes voortkomt uit de afstemming, en van de vreugde die het je geeft. Dat is het belangrijkste stuk, en al het andere wordt van daaruit gemaakt.

~ Aartsengel Gabriel ~

http://trinityesoterics.com
Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl