Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 28 juli 2013

*Ster van David* *Merkaba* *Groots Sextiel Portaal* 29 Juli 2013!


* Ster van David *
* Merkaba *
 * Groots Sextiel Portaal *
29 Juli 2013! 
 Kunst: JETTER GREEN
Op 29 Juli 2013 zullen wij een ZELDZAME Ster van David / Ster Tetrahedron configuratie in de hemelen ervaren!
Het zijn feitelijk twee Grote Driehoeken, één is Water en één is Aarde (geheel vrouwelijk) welke deze configuratie creëren wat een Groots Sextiel of een Ster Tetrahedron genoemd wordt. Vele namen en veel symbolisme is aan deze Heilige Geometrie verbonden.
De essentie is dat deze mystieke configuratie van Heilige Geometrie een portaal van energie opent dat toegankelijk is voor diegenen die ervoor kiezen zich erop af te stemmen. Dat is de sleutel.
>>>Zoals met alles, gaat niets magisch uit zichzelf gebeuren. Het is aan ons om de magie binnen te brengen, om onze magie aan de schepping toe te voegen.<<<


Dit energetische portaal is een opening in de subtiele rijken dus stem je erop af, en alles dat we nodig zijn is ons ontspannen besef/bewustzijn. Het is eenvoudig een kans om een moment van verbinding te vinden, van gebed.
>>>Visualiseer Vrede/Vreedzaamheid<<<
Eén interessant feit is dat de laatste keer dat eenzelfde grafiek zich voordeed op 7 februari 1945 aan het einde van Wereld Oorlog II was, dus laat ons dit moment gebruiken om ons in ons hart te ontmoeten, in de plaats van intentie, de plaats van de droomtijd, en een visioen vast te houden van ----Vrede/Vreedzaamheid---- voor onze planeet.
Hier zijn de Astrale inzichten ten behoeve van de astrologie en het symbolisme van deze >>>STER TETRAHEDRON<<<

**Eerst van de voortreffelijke Dipali Desai en haar Celestial Space Astrology:
Iedere belangrijke astrologische configuratie is een juweel van een kans. Ik heb vaak aangehaald, dat iemand bewust met de energie en het potentieel van de astrologische configuratie moet werken, om de manifestatie in iemands wezen of leven werkelijk op te kunnen merken. Dit is vooral waar voor een "Groots Driehoek Aspect".

"Op 29 juli 2012 zijn er twee "Grootse Driehoek Aspecten" die zich bij elkaar aansluiten, één van het water element en de andere van het aarde element. Het wordt de "Ster van David" aspect in de astrologie genoemd."
"In de heilige geometrie wordt het een "Ster Tetrahedron" genoemd, een 6 puntige ster en Spiritueel of metafysisch wordt het een Merkaba genoemd (energetisch Lichtlichaam) op een planetair niveau."
"Zowel de Aarde als de water elementen in de astrologie worden beschouwd als "yin" in trilling, en nochtans vullen water en Aarde elementen elkaar aan zodat wij het subtiele in/naar de tastbare vorm kunnen brengen."
"….de twee "Grootse Driehoek Aspecten" voegen zich samen en verschaffen de "Ster Toegangspoort waartoe de subtiele inspirationele energie in staat is om te manifesteren, een vruchtbare en productieve ervaring op een planetair niveau creërend. Wij voegen zowel onze hogere gevoelens en fysieke sensaties op een moeiteloze manier samen…."
"Gelijkaardig tot hoe het water de Aardse grond vruchtbaar maakt voor zaden om geplant te worden, wortel te schieten en zich gevoed/gekoesterd te voelen, hebben wij de Aarde ook nodig om de stabiele, solide omgeving en een geschikte container voor het water te verstrekken om vastgehouden en met wijsheid gebruikt te worden. In de Natuur, doet dit proces zich op een natuurlijke wijze zonder veel inspanning voor."
 “Met het Ster van David Aspect, zijn wij uitgenodigd om ook te zien hoe gratievol deze energie het potentieel bevat om in ons lichaam, wezen en leven te materialiseren. Dit is een kans om tastbare vreugde en gelukzaligheid te voelen door ons dagelijkse leven heen, wetende dat iedere stap in uitlijning met onze Ziel is en ons naar hogere grond verheft."
"Wij hebben deze energetische "Sterren Toegangspoort" of opening nodig voor de hogere vruchtbare energie om meer volledig in onze fysieke werkelijkheid te gutsen.Nieuwe frequenties gutsen al naar binnen voor diegenen die gevoelig zijn om hen te bespeuren en te ervaren. Met het Ster van David Aspect of Planetaire Merkaba (Lichtlichaam), is er het potentieel om dichtheid af te splitsen door een hogere trillingsdraaiing voor grotere genezing en ontwikkeling."
"Er is een aanvullende "Sterren Toegangspoort" of Ster van David Aspect die in augustus 2013 gebeurd, maar daar later meer over. Met de twee Ster van David Astrologische Aspecten, is er een groot potentieel voor balans en harmonie binnenin de energetische hartruimte tussen het Heilige Vrouwelijke en Mannelijke."
© Copyright 2013, Dipali Desai. All Rights Reserved.**Dit is wat Carol Ann Ciocco van  Three Moon Ocean hierover te zeggen heeft:
“De hemelse Ster van David is een astrologisch aspect die er "precies zo uitziet als de Joodse Ster zoals velen deze zouden herkennen … De Ster van David is nochtans niet gelimiteerd tot het Joodse geloof en de Kabbalah, omdat het ook tevoorschijn komt in de Boeddhistische, Theosofische, en diverse andere Oosterse en Westerse tradities. Het is redelijk om te zeggen dat het een symbool van integraties (de Hemel en de Aarde aan elkaar verbindend, zo boven, zo beneden) en spiritualiteit is. -  Mary Fortier Shea"
"… De Ster van David is een multidimensionale Sterrenpoort, welke ons helpt om de Geest in/naar de Materie te brengen, om de Hemel op Aarde te manifesteren, en om het Mannelijke en Vrouwelijke te balanceren. In overeenstemming met diens multidimensionale aard, is de Ster van David ook bekend als een Groots Sextiel en een Ster Tetrahedron - ingewikkelde en liefdevolle heilige geometrische hemelse configuraties. De energieën van deze oude symbolen zullen nu over ons uitgegoten worden."
"De Ster Tetrahedron heeft een grote esoterische betekenis en is de sleutel tot de evolutie van de Mensheid. Deze Ster-vorm bestaat als een etherisch voertuig rondom het menselijke lichaam en is nauw verbonden aan het Verlichtingsproces…"

"De 'stellatedoctahedron’ (of stella octangula) werd door Johannes Kepler in 1906 een naam gegeven, hoewel het bekend was volgens deze geometrische mathematici. Het werd in Pacioli’s ‘Divina Proportione’ in 1509 gekarakteriseerd/uitgebeeld. Het kan gezien worden als een 3D verlenging van de Ster van David - het zijn twee tetrahedra die elkaar overlappen. Het is een stadium in de constructie van de 3D Koch Sneeuwvlok (welke vier kleine tetrahedra is gehecht aan een centrale, grotere tetrahedra)."
"… De Tetrahedral alleen - oftewel voordat het zichzelf verdubbeld in een Ster Tetrahedrom - is de meest fundamentele bouwblok van het leven op aarde. Er binnenin ligt de energie die al het leven samenhoudt. De aansluiting die atomen, deeltjes en moleculen samenhoudt, helemaal omlaag naar de nano-deeltjes en helemaal omhoog naar de macro-deeltjes, zijn tetrahedral. Alles dat bestaat zoals je het waarneemt in een 3-dimensionale wereld wordt bijeen gehouden door deze tetrahedral aansluitingen."
"… De Ster Tetrahedron is ook bekend als de mystieke Merkaba, een voertuig in het etherische waarvan gezegd wordt dat het relateert aan de spirituele verlichting. Om de Merkaba te begrijpen, zijn er vele, vele bronnen van informatie…"
"Drunvalo definieert de Merkaba als volgt: "De Merkaba is het goddelijke lichtvoertuig dat naar verluidt gebruikt wordt door geascendeerde meesters om zich te verbinden met en diegenen te bereiken die afgestemd zijn met de hogere rijken. In het oude Egypte betekent "Mer" Licht. "Ka" betekent Spirit. "Ba" betekent Lichaam. Mer-Ka-Ba betekend de spirit/lichaam omringd door tegen-roterende gebieden van licht, (raderen binnenin raderen of wielen binnenin wielen), spiralen van energie als in het DNA, welke de spirit/lichaam van de ene dimensie naar de andere transporteert."
"In het Hebreeuws wordt de Merkaba vertaald naar "voertuig" of "strijdwagen". Wij hebben dit voertuig nodig om naar andere dimensies te reizen. Het geometrische ontwerp dat de Merkaba Ster opmaakt werd gekend en gebruikt door beschavingen in Atlantis, Lemuria, Tibet en Egypte…"
"… Vanaf nu begint de Ster van David tevoorschijn te komen: De Water Driehoek (Groots Water Driehoek) komt eerst tevoorschijn - op 17 Juli - als een glinsterend driehoekig vloeibaar juweel, een meer dat gevoed wordt door een waterval en naar de oceaan toestroomt. Dan op 29 Juli daalt de Aarde Driehoek naar beneden en verankert het water in het Aarde rijk, alsof een eiland in de oceaan begint af te dalen."
"Het is alsof we een lichaam van water of een meer of een fontein naderen met een aarden container - een voertuig van klei, een glas, kom of mok - en het voertuig gebruiken om het water vast te houden, het bruikbaar makend. Het symbool voor het Tijdperk van Aquarius is de Water Drager, degene die een voertuig van Levens-Gevende-Wateren vasthoudt en hen over de mensheid heen uitgiet."
"De kustlijn, waar het zand de zee ontmoet, is ook een voorbeeld van hoe deze energieën samenwerken - of een majestueuze berg met een vreedzaam meer aan diens voeten."
”Wanneer met elkaar gemixt, veranderen deze elementen om modder te maken, voor inzinkende doeleinden (verzinken in jouw gevoelens) of om gebakken te worden met het zonlicht en het vuur van de Spirit en wordt gebruikt om stenen van klei te maken; om een woning te bouwen en beschutting te creëren, ondersteuning en structuur voor de menselijke familie."
"De natuur van het water leert ons hier om stand te houden, om er bovenop te blijven zitten, en om te kijken hoe wij na verloop van tijd veranderen. We kunnen nu een begin maken van gezonde, echte, blijvende verandering…"
© Copyright 2013, Carol Ann Ciocco. All Rights Reserved. 
Tetrahedron

**Van astroloog Pat Liles van The Power Path:
"De grafiek waar ik persoonlijk naar uitkijk doet zich voor op 29 Juli 2013. Het is een hoogst buitengewone grafiek van heilige geometrie welke een Groots Sextiel vormt. DAT IS ZELDZAAM! Het wordt gevormd door een planeet in ieder ander teken verspreid door de zodiak, en hier, zijn zij in alle drie Aarde Tekens en alle drie Water tekens, hetgeen het voortbrengt in de vrouwelijke polariteit."
"Het is geen langdurende invloed/grafiek omdat één van de Aardetekens gevormd wordt door de snel bewegende Maan, maar terwijl de Maan in Stier beweegt van 4º-9º vanuit de vroege ochtend naar de vroege avond, zal het de definitieve punt van dit Grootse Sextiel of zespuntige ster voltooien. Het schijnt dat de hemelen zich uitlijnen in een zeldzaam portaal."
"Daarbovenop, bestaat die zespuntige ster uit Twee Grootse Driehoeken (Beide Vliegers) - één in de watertekens, en één in de aardetekens, en twee Mystieke Rechthoeken ( een verrassende praktische formatie). Alleen de Zon in Leeuw en Uranus in Ram maken geen deel van de formatie uit, en zij werpen enige zeer nodige spanning omlaag en voegen dynamiek aan de pot toe."
"De Zon vormt een brede Vinger van God met Pluto en Neptunus, en maakt de Noord- en Zuid Knooppunten vierkant - dus je weet dat er enige ontwikkeling en aanpassing plaats zal gaan vinden. Uranus vormt een T-Square (haak) met Pluto en Mars-Jupiter. Deze laatste twee overeenstemmingen zullen ons helpen de barrières te identificeren en op te graven naar onze deelname met het gemak en de mogelijkheden van de vrouwelijke collectieve energieën die ons nu aangeboden worden door de Grootse Driehoek."
"Wie zal het weten hoe het zich zal manifesteren? Maar jouw intenties focussen, te mediteren over wat je gemanifesteerd wilt zien worden, het hoogste bewustzijn van het vrouwelijke archetype vasthoudend en een prachtige droom dromend van hoe jij wilt dat de wereld eruit zal gaan zien, zou het "juiste gebruik" zijn van een configuratie van deze omvang."
"Elimineer de weerstand en de angst voor verandering en oude modellen van schaarste en machteloosheid die binnenin jullie bestaan, aldus deze energieën in de wereld onschadelijk makend. Geef jouw top prioriteit aan het gebruik maken van deze dag van opperste volmaaktheid voor het creëren van iets prachtigs, genezend/herstellend en inclusief met de ondersteuning van het kwantumgebied en de planeten."
 © Copyright 2013, Pat Liles All Rights Reserved. 
Het tijdskader hiervan is van de vroege ochtend tot de vroege avond 10:40am tot 10pm EST. ( 17:30uur maandagmiddag tot 05:00uur dinsdagochtend Nederlandse Tijd)** Stem je nauwkeurig af op deze datum voor wat meer inspiratie en inzichten op deze fortuinlijke configuratie!
Oneindige Zegeningen~~
mm

** - Mocht de tijdzone onverhoopt EST5EDT zijn, dan is de tijdsperiode in z'n totaliteit 1 uur vroeger. Om dit zelf te berekenen klik:http://www.timezoneconverter.com/cgi-bin/tzc.tzc

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/