Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 31 juli 2013

Manuscript van overleving - deel 338


"Jullie Zijn de Zaaiers van de 

Zaden van Liefde…"

31 Juli 2013 / Aisha North

Dierbaren, jullie zijn onder de betovering geweest van deze gigantische invoering van energie gedurende een tamelijk lange tijd nu, maar toch, zullen sommigen van jullie worstelen met het vinden van jullie balans in al dit verschuiven en opnieuw rangschikken. Dat was alleen maar te verwachten, want terwijl jullie allemaal jullie individuele opmaak hebben, zullen jullie fysieke lichaam en inderdaad jullie emotionele lichaam dienovereenkomstig handelen. Met andere woorden, kunnen jullie momenteel bij jullie zelf ontdekken dat jullie in een ietwat andere richting zeilen dan diegenen rondom jullie heen, maar laat dat jullie niet ongerust maken. Want jullie zullen binnenin precies voelen wat juist is voor jullie en wat niet, en er is geen noodzaak om te proberen jezelf te forceren tegen de wind in te gaan. 

Of met andere woorden, zelfs als velen rondom jou heen veel van hetzelfde rapporteren, er geen oorzaak voor alarm is als jij jezelf af voelt drijven in een zeer andere richting. Want deze winden zullen jou precies brengen waar het bedoeld is voor jou om naartoe te gaan, en als zodanig, zolang als jij jouw innerlijke begeleiding volgt, zal ook jij die veilige haven vinden waar je momenteel zo tevergeefs naar schijnt te zoeken.Want herinner je, jullie koersen allemaal op het havengebied af na een zeer, zeer lange reis, maar zelfs als jullie bestemming dezelfde is, zal de route om daar te komen variëren overeenkomstig met wat een ieder naar deze gehele operatie brengt. Want jullie allemaal dragen andere zaden om uitgezaaid te worden, en net zoals Moeder natuur, moeten jullie je zaden verspreiden waar de condities gunstig voor hen zijn om te groeien. Dus wij zeggen weer, alles is goed, en volg jouw buikgevoel, zoals jullie ervan houden het te benoemen.

En weet dat wat het ook is dat je doet, het zal inderdaad heilzaam zijn, zowel op de korte termijn, maar het meest op de lange termijn. Want jullie zijn de zaaiers van de zaden van liefde, en deze zaden moeten ver en breed verspreid worden, in alle soorten van condities en in alle richtingen van het kompas. 

Voor sommigen van jullie, zal het meeste van het zaaien dicht bij huis gedaan worden, terwijl voor anderen, jullie werk misschien een beetje later zal beginnen, en jullie zelfs verder weg zal brengen. Dus wederom zeggen wij, jouw reis is niet gelijk aan die van een ander, dus maak niet de vergissing om in paniek te raken als je bij tijden het zicht op jouw medereizigers verliest. Want jullie bewegen allemaal in de richting van hetzelfde doel, maar jullie doen dat vanuit ietwat verschillende standpunten.

Dus wees ervan verzekerd dat wat het ook is dat er vervolgens gebeurd, en waar het ook is dat jij je plotseling geroepen toe voelt om naartoe te gaan - of op je plaats te blijven - je doet precies wat je verondersteld wordt om te doen, en je doet het aldus op de juiste locatie. Voor sommigen, zal het zijn als een klein druk bijtje, van en naar zoemend, nooit rustend, terwijl voor anderen, zij zich veel meer op één plaats voelen zijn en zelfs inactief. Maar wederom zeggen wij, jullie beide zullen hetzelfde werk doen, maar je zult het doen op de manier en het tempo dat geacht werd als volmaakte voor jou te zijn. 

En de resultaten zullen hetzelfde zijn, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het niet "bijdragen" van jouw deel. Want jullie geven alles aan dit wat jullie hebben, en wij bedoelen dat in een zeer letterlijke betekenis, aangezien het jouw feitelijke aanwezigheid op deze planeet in dit fysieke lichaam is dat het succes verzekerd van dit hele streven. Dus wederom bedanken wij jullie allemaal, en wij zeggen tegen jullie blijf zeilen, en weet dat deze winden, ongeacht hoe hard zij blazen of vanuit welke richting zij komen, jullie naar jullie aangewezen havengebied op de aangewezen tijd zal brengen.

The Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/