Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 15 juli 2013

Hilarion "De Mensheid Staat op de Rand van een Kruispunt…" 14 - 21 juli 2013 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana


Hilarion
"De Mensheid Staat op de Rand van een Kruispunt…"

Juli 14-21, 2013 / Marlene Swetlishoff /
Tsu-tana

Dierbaren,
Terwijl de golven van Licht doorgaan over de planeet heen te spoelen, worden alle verborgen hoeken van de wereld welke floreerden in geheimzinnigheid en negativiteit nu blootgesteld aan het licht van de waarheid.

Iedere verborgen hoek welke blootgelegd is helpt om de sluiers van de illusie uit het bewustzijn van de mensheid op te tillen. De Aarde gaat door met haar meedogenloze reiniging en zuivering, Haarzelf gereedmakend voor ascentie. Het tempo van deze reiniging zal nu in intensiteit verhoogd worden. Diegenen die slapende en onbewust blijven dat verandering zich overal om hen heen voordoet zullen verder aangeduwd worden om vanuit hun slaap te ontwaken. Alle illusies worden weggesneden door de openbaringen die naar voren komen en de mensheid staat op de rand van een kruispunt.

De macht van de mensen is rondom de wereld in hoge mate een aanwijzing en zal een zelfs grotere macht dan voorheen worden. Iedere ziel zal een keuze maken; om door te gaan op het pad dat voor hun eigen ogen aan het oplossen is of om elkaar op een meer liefdevolle manier te omhelzen. Zij zullen in eensgezindheid met de moedige mensen staan die hun stemmen verheffen en een betere manier proclameren. 

De stille revolutie voor opschonende veranderingen groeit in diens kracht en bereik. De harten van de mensheid openen zich verder in een stil uitreiken om zich met hun goddelijke essentie te verbinden. Liefde zal een manier vinden. 

Gemeenschappen zullen samen komen in solidariteit en eensgezindheid. Families zullen verzamelen om hun verbindingen met elkaar te behouden en om hun voorouders te vieren en te eren.


Golven van dankbaarheid binnenin de harten van iedereen zullen in het hart van Moeder Aarde stromen als iedereen de omvang van Haar liefde voor Haar bewoners beseft. Het wordt duidelijker dat de mensheid in een symbiotische relatie met Haar is en dat Zij probeert om op een manier te vernieuwen en te veranderen dat het minst benadelend is voor haar bewoners maar zoals in het proces van geboorte, druk door zal gaan er te zijn in diverse delen van haar wezen welke bevrijd zullen moeten worden. De mensen kijken naar de tekenen van de veranderingen rondom hen heen en beseffen dat dit de manier is dat Moeder Aarde tot hun harten spreekt om hen te informeren dat verandering op handen zijnde is.

Wij kijken met verwondering naar de verbijsterende volhardendheid van de menselijke ziel terwijl het worstelt om de conditionering van generaties van geloven te overwinnen die werden opgeslagen in hun ware cellen welke niet langer het pad van Licht dienen waarop zij zijn. De effecten van de strijd binnenin ieder hart van tegengestelde krachten zal beginnen af te nemen en een lichtheid van wezen/zijn zal zegevieren. Loop niet vast op het pad dat je gekozen hebt want het is het juiste pad voor jou en diegenen waar je van houdt. Je bent nooit alleen, want de legioenen van engelen staan aan jouw zijde ter ondersteuning en kameraadschap.

Zij proberen jullie lading te verlichten door humor te gebruiken zodat jullie voorwaarts over wat voor schijnbare obstakels dan ook op jullie individuele pad kunnen gaan.
Er wordt diepgaand van jullie gehouden en jullie worden erkend voor jullie pionierende en vastberaden spirit. Jullie worden geëerd voor jullie volharding en moed. De hemelse koren zingen roemend jegens de mensheid voor de rol die zij spelen in het kosmische plan dat zich nu ontvouwd. 

Wees stil en open jouw hart tot hun stemmen terwijl zij de Aarde en allen op Haar verheffen naar een hoger bewustzijn. Wees stil, Dierbaren, en weet dat jullie de Goddelijke manifestatie hier op Aarde zijn. Houd deze gedachte vast. Alles is goed.

Tot Volgende  week…                                                                                                             
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com