Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 24 juli 2013

Het Loslaten van Jouw 3D Veiligheidsnet - 23.07.2013

Het Loslaten van Jouw 3D Veiligheidsnet
23 Juli 2013 / Brenda Hoffman


Dierbaren, 

Misschien denk je dat de inzichtsverschuiving die wij adresseren weinig anders zal zijn van wat je ervoer of ontdekte toen je jouw innerlijke-wezen reinigde. Want ben je niet al door jouw persoonlijke en historische puinhoop heen gefilterd om jezelf jegens een nieuwe jij open te stellen? 


Het opruimingsstadium waar wij over spreken is meer persoonlijk.


Jullie verwijderden jezelf van enige vrienden en bekenden. Misschien veranderde je van baan of gebieden van interesses. Je bent een ander persoon dan dat slechts een paar maanden geleden werkelijkheid was. 


Je verschoof, reinigde en veranderde. Tezelfdertijd, stond jij het deel recht voor jou toe - jouw persoonlijke leven - om zoals altijd verder te gaan. Dat deel was of is jouw veiligheidsnet. Je had echter niet de energie of de bravoure om dat laatste deel van veiligheid weg te snijden. Je zou bij tijden mogelijk ongelukkig geweest kunnen zijn met dat deel - maar niet genoeg om jezelf uit te dagen het los te laten. 

Velen van jullie zijn bezorgd dat wij het negatieve adresseren - in jullie termen. Misschien doen we dat. Maar dan, misschien doen we dat niet.


Misschien moest je kwade gevoelens richting een ander wezen of entiteit handhaven. Misschien moest jij jouw woning als minder dan het was zien met de droom van het op te waarderen in de niet-al-te-verre toekomst. Misschien moest jij in de veiligheid van een relatie blijven hoewel het jou geen vreugde voedde. 


Het is niet van belang aan welk deel jij je vasthield voor stabiliteit. Je bent nu spiritueel, emotioneel en fysiek sterk genoeg om op wat voor manier dan ook los te laten om jezelf toe te staan in jouw wezenlijkheid adem te halen.


Misschien voel jij een behoefte om jouw baan op te geven. Of een relatie te beëindigen - romantisch of anderszins. Misschien bespeur jij beter de liefde of vreugde die jou omringd. Je zult kijken naar vandaag, morgen of weldra over enige tijd en weten dat iets niet zo is als je wenst dat het is - dat je er tegen jezelf over gelogen hebt.
Dus waarover heb jij tegen jezelf gelogen om dat laatste deel van veiligheid te handhaven?
Misschien ben je nu bevreesd want je denkt dat je alles wat jou dierbaar is op moet geven. Iets dergelijks is niet waar.
Wat er gebeurd is of weldra zal gebeuren, is dat je in een flits begrijpt dat je tegen jezelf gelogen hebt.
Je begrijpt al dat sommigen niet degenen hoeven te zijn met wie jij jezelf wenst te omringen als jij dieper graaft in deze nieuwe aarde overgang. Maar er is iets anders waaraan jij je vasthield als een veiligheidsnet - ofwel negatief of positief in jouw gedachteprocessen.
Als jij jouw laatste veiligheidsnet laat vallen, zal je een grote AHA ervaren.
Hoe kan dit proces positief zijn? Je weet al dat het verwijderen van dit veiligheidsnet jou verder zal bewegen in/naar de nieuwe Aarde overgang. Dat is niet jouw vraag. Jouw vraag is, "Hoe is het mogelijk dat je geen positiviteit bespeurde?" Want inderdaad, je bent eraan gewend om negativiteiten op te merken, maar positieven zijn iets waar jullie niet bekend mee zijn. Laat ons dit uitleggen.
Je hebt jouw verschuivingen als goed of slecht vastgesteld of gelabeld. Deze goed gelabelde verschuivingen verplaatsten jou in/naar vreugde. Deze slecht gelabelde verschuivingen moedigden jou aan om een gebied van jouw wezen te reinigen waar je niet over nagedacht had om aan te werken voorafgaand aan deze nieuwe Aarde verschuiving. Alles dat aanvoelt of pijnlijk schijnt aan te voelen wordt negatief gelabeld. En alles dat vreugdevol aanvoelt wordt positief gelabeld.
Labels zijn niet langer meer van toepassing. Het is tijd om jouw inzicht over positief en negatief te veranderen. In de puberteit, vond jij jouw stemverandering niet negatief tijdens het proces - doch tamelijk positief toen je eenmaal begon gezichtshaar te ontwikkelen? En zo is het nu ook. Geen van jullie veranderingen zijn negatief of positief - slechts een volgende stap in/naar jullie nieuwe wereld. Maar wij dwalen af. Laat ons naar de discussie van vandaag terugkeren.
Het verschil tussen deze inzichtsverschuiving en anderen is dat het zal zijn alsof een lamp aangeknipt is. Hoe kon je dit niet eerder waargenomen hebben - het is zo duidelijk. In waarheid, kon je dit deel niet bespeuren totdat jij jouw nieuwe Aarde kracht opgebouwd had.
Wat betekend het om jouw veiligheidsnet los te laten? Niets. Nu ben je verrast want je dacht dat deze opruiming degene zou zijn die je in/naar Nirvana zou duwen. Dit is een belangrijke stap op de weg, maar het is niet een voltooiende stap.
Laat het ons in andere termen uitleggen. Een stemverandering in de puberteit is iets groots maar niet de volledige verschuiving. En zo is het nu voor jou. Jouw grote AHA welke zich voordeed of zich voor zal gaan doen in de volgende paar dagen of weken is slechts jouw begrip diep binnen jou dat niets of niemand jou tegenhoudt van het verschuiven in/naar de nieuwe Aarde.
Voorafgaand aan deze AHA verschuiving, dacht je misschien dat alles goed was hoewel dit ene deel aan jouw vreugde knaagde. Dat je dit ene deel het hoofd zou kunnen bieden en alsnog in/naar jouw volledigheid van Zijn/Wezen kon bewegen. Je hebt ontdekt, of zult dat weldra doen, dat iets dergelijks niet het geval is.
Dit is geen een ofwel/of overgang. Het is alles of niets. Je kunt niet een klein beetje zwanger zijn. Noch kan je op je tenen de puberteit binnengaan en dan beslissen dat je niet langer geïnteresseerd bent.
Wij verzekeren diegenen van jullie die bevreesd zijn over deze AHA dat je in zult stemmen of ten behoeve van deze sensatie zult handelen met de volledige kennis dat alles goed is. Hoewel dit deel jouw veiligheidsnet geweest is, zal je met iedere vezel van jouw wezen weten dat je niet langer een veiligheidsnet nodig bent wanneer het eenmaal tijd is voor jouw AHA.
Diegenen die bevreesd zijn en dit kanaal zelfs lezen; heb geen angst. Jij zult jouw veiligheidsnet niet verwijderen totdat je gereed bent. Dat kan vandaag zijn, morgen of over diverse weken vanaf nu. Je zult door de gevoelens en woorden die vanuit jouw wezen spuwen weten - dat tenzij jij aan jouw nieuwe verlichte wezen een stem geeft of deze aangeeft, je zult exploderen met gevoelens en sensaties.
Zo ongeveer als een romantische liefde, zal je weten wanneer de tijd juist is. Tot dan, weet dat je geen enkel veiligheidsnet nodig hebt dat jouw wezen / jouw ware macht op wat voor manier dan ook ontkend. Jij bent voldoende gegroeid om een spirituele, emotionele en fysieke volwassene van de Universums te zijn. Jij bent gereed om jouw veiligheidsnet te verwijderen en aldus zal je dat doen.
Zo zij het. Amen.
 
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2013, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com