Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 30 juli 2013

Energie Geschenken zijn voor Altijd van de Aarde 30 Juli 2013 / Brenda Hoffman


Energie Geschenken zijn voor Altijd van de Aarde
30 Juli 2013 / Brenda Hoffman

Dierbaren,

Duizenden woorden werden geschreven en gesproken over het wonder van de volgende paar dagen, de "Leeuwen Poort" energie explosie. Velen geven door dat jullie alles zullen manifesteren wat jullie wensen. Dat je genezen zult worden. Dat je naar vreugde zult verschuiven.

Maar volgens velen, zijn dergelijke manifestaties alleen waar als je dit of dat bezingt. Er zijn regels voor deze belangrijke voortstuwing. Als je deze regels/dictaten/handelingen de revue laat passeren, zal je beseffen dat deze regels echter wederom maatschappelijke dictaten zijn. Natuurlijk, als deze regels of handelingen vreugdevol aanvoelen, dan zijn zij juist voor jou. Maar geloof alsjeblieft niet dat je dit of dat binnen een bepaalde periode moet doen of je zult de manifestatie voorstuwingen niet verkrijgen; en velen gebruiken dit om klanten te werven.

Tijdens de "Creation Energies Internet channel" van deze week, bespraken wij dat deze Leeuwen Poort energie explosie iedereen op de Aarde zou gaan verschuiven. Diegenen van het licht. Diegenen die erover nadenken om deel van het licht uit te gaan maken. En diegenen die er geen idee van hebben wat het licht is en er niet om geven. Hoe is het mogelijk dat diegenen die niets bezingen of niet mediteren met de "juiste" woorden of niet op de "juiste" manier vragen om ondersteuning ook zullen verschuiven?

Deze energie explosie opent de hartenergieën van alle entiteiten op de Aarde, inclusief microben en amoeben. Het is geen explosie alleen voor het geavanceerde team van Lichtwerkers of voor diegenen die velen labelen als Illuminatie. Het is een globale verschuiving van gigantische proporties. Het eindproduct welke nochtans een volgende stap dichter naar Liefde, vreugde en vreedzaamheid VOOR IEDEREEN is.

Deze gigantische overgang kan niet voltooid worden als alleen diegenen die "er vanaf weten" het ervaren.

Je kunt energie binnenin jullie wezen op vele manieren centreren, van meditatie tot wandelingen in de natuur. Maar deze handelingen sluiten niet diegenen buiten die het niet begrijpen, er niet om geven of niet weten hoe zij energieën naar zichzelf aan moeten trekken.

Allen die wensen over te gaan op de Aarde zullen dat doen - met of zonder het bezingen, mediteren of andere gespecificeerde activiteiten. Er is niet één juiste manier van het toegang verkrijgen tot de energieën. Noch is er één tijd. De energieën zijn gelaagd, zogezegd, en blijven op de Aarde. Sommigen van jullie tapten eerder op bepaalde energieën in dan anderen of deden het anders dan anderen. Maar dat betekend niet dat die energie explosie verdwenen is - slechts dat het gestabiliseerd is binnenin de omgeving van de Aarde.

Energieën komen en gaan niet. Zij arriveren en blijven. Kunnen anderen jullie volgen als zij geen energie explosies zouden accepteren tezelfdertijd als jullie? Natuurlijk. Zij zullen van jullie leren. Maar zij zullen ook in dezelfde energieën baden waar jullie doorheen en aan voorbij gegaan zijn.

Deze Leeuwen Poort is een belangrijk deel van jullie overgang en zal dat zijn voor de vele generaties die komen. Maar het is niet de laatste energie explosie, noch verlaat het de aardse omgeving.

Verdwijnen verjaardagsgeschenken nadat je hen geaccepteerd hebt of zijn deze geschenken voor jou om ermee te doen wat je wenst? Zo is het ook met energie explosies. Je kunt jouw energie geschenk van de Universums uitpakken op een gekke dolle manier waarbij het papier overal in het rond vliegt. Of je kunt het zeer zorgvuldig doen en het papier bewaren voor een volgend gebruik. Het is niet van belang. Je zult het geschenk hebben ongeacht hoe of wanneer je het opent.

De energie die gegenereerd wordt door dit Leeuwen Poort geschenk van de Universums centreert liefde binnenin jullie wezen en het wezen van al diegenen die open zijn tot dit te doen. Misschien hebben diegenen die hun hart geopend hebben niet één nieuwe Aarde blog gelezen. Of misschien dat diegenen die hun hart openen de scheppers zijn van ontelbare nieuwe Aarde boeken. Het is niet van belang. Wanneer je gereed bent om het te doen, zal je de energieën van de Leeuwen Poort betreden op wat voor manier dan ook die voor jou juist en vreugdevol schijnt te zijn. Geen energie explosie wordt betreden met 'zou moeten'. 

Dit geschenk - en alle energie geschenken - gaan nergens naartoe. Het hoort bij de Aarde en allen die van de Aarde zijn.

De uitwerking van deze specifieke energie explosie zal zijn dat er meer liefde ten toon gespreid wordt over de gehele globe heen. Misschien zal het op ongebruikelijke manieren ten toon gespreid worden. Misschien opent jouw hart zich tot iemand die jouw leven moeilijk gemaakt heeft. Of een ander persoon die niets gaf om jouw wensen zou graag meer liefdevolle tijd met jou door willen brengen. Verwacht het onverwachte. Verwacht meer hart/liefde om ten toon gespreid te worden - en doe dan wat het ook is dat voor jou juist aanvoelt.
Misschien is het voor jou nog geen tijd om volledig jouw hart tot liefde te openen hoewel iets dergelijks rondom jou heen ten toon gespreid wordt. Misschien ben jij de initiatiefnemer van een liefdesboodschap waarvan je niet van jezelf verwacht had om dat te voelen of te doen. Nogmaals, het is niet van belang. Sta jezelf - en anderen - toe om te stromen zoals juist is. Niet gebaseerd op 'zou moeten', maar op de gevoelens van vreugde.

Misschien maak jij je ongerust dat je geen liefde kunt voelen voor een bepaald persoon, entiteit of filosofie en je wilt het zeer graag. Je zult het wanneer de tijd voor jou juist is. Niet om anderen te laten zien hoe verlicht jij bent - maar om de vreugde van Zijn te laten zien waar je naartoe en in beweegt.

Vreugde is jouw wezen. Vreugde is jouw recht. En vreugde is het pad waar jullie allemaal naar toegaan of op zijn. Sta dat toe te gebeuren op een tempo welke voor jou juist is - en anderen. Zonder oordeel, angst of kwaadheid. Sta jezelf en anderen toe om te Zijn.

Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2013, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link:http://www.LifeTapestryCreations.com