Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 17 juli 2013

De Opzichter van de Tijd ~ Het Uitbreidende Hart ~ Jullie Zijn Geland! Juli 2013 / Steve Rother


De Opzichter van de Tijd
~ Het Uitbreidende Hart ~
Jullie Zijn Geland! 

Juli 2013 / Steve Rother 


Kunstwerk - Door het Portaal ~Minzah~

Groeten van Thuis, dierbaren. Ik Ben Elrah van de Ritmische Dienst.

Je kunt kiezen om op de top van de wereld te zijn, als je daar wilt zijn. Je kunt beslissen hoe je het leven wilt bekijken omdat die nieuwe zienswijze belangrijk is. Ik ga een poosje achteruit staan om mijn broeder de Opzichter van de Tijd binnen te brengen, maar ik kwam als eerste binnen om jullie één van mijn glimlachen te brengen. Daar gaat ie … … … zie?, daar had ik jullie, had ik dat niet? Jullie zouden niet terug glimlachen maar ik had jullie sowieso. Weten jullie, ik kan dat doen en jullie kunnen dat ook doen en het maakt deel uit van waar jullie meer over te horen gaan krijgen. Als je begint om dit licht te dragen, zijn er zoveel manieren waarop je het kunt gebruiken. Jullie beginnen nog maar net aan deze zijde van het portaal de nieuwe energieën te ontdekken, en jullie gaan dit op een nieuwe manier verankeren. Ik treed terzijde en laat mijn broeder binnenkomen omdat hij enige sleutelwoorden heeft die hij naar jullie toe wil brengen. Jullie weten dat ik van jullie houd en iedere keer dat je te serieus wordt ben ik degene die jou van achteren besluipt en jouw grapjesklier kietelt, om je eraan te herinneren dat je een spel speelt. Jullie worden verondersteld om plezier te hebben en als je geen plezier hebt, dan kom ik eraan en pak ik je, dus herinner je dat gewoon.

Groeten van Thuis. Ik Ben De Opzichter van de Tijd

Vandaag (De maandelijkse internet uitzending op 29-06-2013) is een zeer magische dag. Jullie zijn nu een energetisch afbakeningspunt gepasseerd welke de meeste mensen toe zal staan om te beginnen met het verankeren van de nieuwe energie aan deze zijde van het portaal. Het is voor de meesten van jullie zeer uitdagend geweest. Jullie hebben de verschillen in tijd gevoeld; jullie zijn verhuisd van samengeperste tijd in/naar uitgebreide tijd, en waren op dit punt eenvoudigweg niet in staat om het in jullie hoofden te brengen. Jullie merken op dat het anders aanvoelt, maar jullie zijn niet in staat om volledig de veranderingen of de verschillen te omschrijven die globaal met alle mensen overal bezig zijn plaats te vinden.


De Projectie van een Schaduw Wereld

Daar was het eerste kwadrant dat zich moest voltooien. Wij konden er zelfs niet met jullie over spreken tot aan de 31ste van maart. Na de derde maand, konden wij beginnen het te identificeren omdat jullie je erin moeten settelen. Als wij te vroeg met informatie binnen komen, kunnen wij jullie vooruitgang belemmeren in plaats van het verder te helpen. Daarom, is de vrijgeving van informatie en de timing ervan op dit punt van het grootste belang voor alle mensen. Dit is mijn werk, want Ik Ben de Opzichter van de Tijd. Ik ben degene die zijn vinger omlaag doet wanneer de mensheid gereed is om nieuwe informatie te accepteren. Wij vertellen jullie, dierbaren, jullie zijn een kritisch punt voorbij gegaan. Het had te maken met de duur van de tijd voorbij het portaal en nu zijn jullie in jullie tweede kwadrant. Dit staat jullie nu toe om jullie harten te verankeren, terwijl eerder jullie energie verankerd werd met jullie fysieke lichaam. Jullie zochten in de schaduwwereld welke jullie geprojecteerd hadden, omdat jullie wisten dat de energie anders zou gaan zijn. Jullie beseften dat het allemaal zou gaan veranderen op het moment dat jullie voorwaarts liepen, dus projecteerden jullie het in jullie verwachtingen, geloofssystemen en dagelijkse routines zodat alles hetzelfde zou lijken te zijn. De meesten die dit bericht lezen zijn nu in een zeer hoge trilling en beginnen door de wolken heen te kijken. Jullie kijken door de illusie en de leegte van de illusie heen en jullie raken zeer ontevreden. Dit is zeer uitdagend voor de meesten van jullie om dit te doen omdat jullie de werkelijkheid beginnen te zien, niet de droom. Het is zeer moeilijk voor jullie geweest, dus jullie hebben gezocht en overal gekeken naar de verschillende delen in jullie brein om het juiste perspectief te vinden. De meesten van jullie hebben allerlei soorten nieuwe petten, ideeën en perspectieven gedurende deze tijd uitgeprobeerd. Dat is prachtig geweest maar nu gaan wij jullie hart verankeren, want dat is het deel dat diens aarding niet gevonden heeft. Wij vertellen jullie, dierbaren, dat dit is waarom velen van jullie zich zo afstandelijk en bij tijden uitgedaagd gevoeld hebben.

Toen jullie Thuis verlieten, waren velen van jullie op een manier getekend dat met jullie meegedragen werd gedurende de meeste van jullie levens. Velen van jullie kwamen naar de tafel met al jullie ideeën en zeiden, "Ik ga naar binnen. Ik ga een leven op de planeet Aarde leven en maak contracten en doe verschillende werken, om te verzekeren dat ik mijn deel van God op de planeet Aarde in de nieuwe energie aanbiedt." Je zette alle potentiëlen op. Je zette alles in beweging maar één ding dat de meesten van jullie niet verwachten was een gigantisch geval van afscheidingsangst. Toen jullie jezelf eenmaal op de planeet Aarde binnenin één van deze bubbels van biologie bevonden, herinnerden jullie Thuis nog steeds. Alhoewel jullie het niet in jullie brein konden bewijzen, jullie hart wist de weg naar Huis en vergeet het nooit of brengt jullie er nooit te ver vandaan. Velen van jullie ervaren zulk een gigantische angst op dat punt van afscheiding van Thuis, dat jullie veel van jullie leven doorbrengen om te proberen dat littekenweefsel te genezen, trachtend om dat deel van jou dat ontbrak te herverbinden. Nu vertellen wij jullie dat het volledig mogelijk is om jullie hart op nieuwe manieren te verankeren. En wat jullie zullen ontdekken is dat het een invloed op een globale basis heeft. Jullie hebben jezelf altijd beschouwd volledig te zijn, het gehele wezen binnenin jezelf welke je bent. Maar wij vertellen jullie ook dat als je hier verder op ingaat, je verbonden bent met ieder enkel wezen, grassprietje en blad; zij zijn op de één of andere manier een deel van jullie/jou. Nu hebben jullie de mogelijkheid om jullie hart aan deze zijde van het portaal te aarden. Terwijl jullie de mogelijkheid hebben om dit te doen, zullen jullie in staat zijn om veel meer in jullie hartenergie te leven dan dat jullie ooit dachten dat mogelijk was.

Nieuwe Behoeften van het Fysieke Lichaam

Wij zullen jullie vertellen dat voor sommigen van jullie het oncomfortabel zal gaan zijn, omdat de meesten van jullie niet bekend zijn met het groot uitstrekken van jullie hart. Hoe meer je dit doet hoe meer je voelt en in staat bent om dat licht in anderen te herkennen en te helpen het naar buiten te brengen. Dat is de verbinding waar jullie allemaal mee zullen aarden. Jullie dragen meer licht dan dat jullie ooit eerder gedragen hebben; jullie houden meer energie dan ooit tevoren in jullie fysieke lichaam vast. Omdat jullie aarding altijd met jullie fysieke lichaam geweest is, maar nu heeft jullie spirit een fysiek lichaam overgenomen en daarom heeft het fysieke lichaam een regelmatige aarding nodig. Wat is de aarding? Het is alles van het drinken van water tot het voeden en het koesteren van het lichaam - oh ja, seks, natuurlijk. Alle dingen van de Aarde maken deel uit van dat aardingsproces, maar nu hebben jullie spirits ook de aarding nodig. Jullie dragen meer licht dan ooit tevoren en jullie hebben nieuwe behoeften zelfs voor jullie fysieke lichaam, welke de reden is dat er zoveel interesse is bij het helpen van de fysieke verandering. Terwijl je begint om jouw energie in jouw fysieke lichaam uit te lijnen, lijnt het automatisch met jouw spirit uit, wat jou toestaat te ondersteunen en toegankelijk te zijn vanuit de spirit niet de mens. Nu spreek je over het leven in de multidimensionaliteit, al jouw volmaaktheid is hier onmiddellijk waar jij een beroep kunt doen op de grotere jij, degene die jij jouw Hogere Zelf noemt. Welke de volmaakte jij is maar je leeft op een planeet van onvolmaaktheid. Als jij jouw volmaaktheid van Thuis vasthoudt, zou je niet in staat zijn om het spel te spelen. Je zou grote moeilijkheden hebben, en wij hebben heel veel van hen door zien komen. Jullie zijn nu hier om dat tot bloei te brengen.

Sommigen van jullie zullen dit zeer aarzelend betreden omdat jullie hart het deel is dat jullie altijd beschermd hebben. Jullie zijn vrij om jullie visioenen tot uitdrukking te brengen en om verschillende gedachten uit te proberen, maar nieuwe gevoelens zijn veel moeilijker voor jullie om je mee te harmoniseren. Jullie hebben de neiging om het oude vast te houden en wat je hebt te beschermen, zelfs als het pijnlijk is. Nu is de tijd. Als jullie je in deze nieuwe energie aarden, zullen jullie lichamen een kans hebben om meer dan ooit tevoren van jullie hartenergie te verbinden. Dat is de kans voor jullie allemaal om een sterkere aarding en een nieuw Licht van Thuis te vinden. Als je nog steeds enige van deze oude energieën draagt met enige van de uitdagingen en littekenweefsels van toen jullie Thuis verlieten, kunnen jullie leren hen los te laten. Hebben jullie ooit een baby horen huilen en dat je weet dat hun spirit verstoord is maar je niets kunt vinden dat fysiek verkeerd is? Dierbaren, dit zijn vaak de herinneringen van Thuis, want wanneer jullie eindelijk vanuit de droom ontwaken en jullie ogen openen dan zullen jullie ons zien en begrijpen wat jullie gemist hebben. Als het mogelijk was dan zouden wij de sluier terzijde schuiven gedurende slechts een moment en dat aan jullie tonen, maar dat zou ook niet werken want jullie zouden allemaal naar Huis gaan. Jullie zouden zeggen, "Dit spel is belachelijk. Laten we naar Huis gaan en spelen." We zouden weer helemaal opnieuw moeten beginnen, nietwaar?

De Uitdaging: Het Praktiseren van Jouw Licht

Hier is het stuk dat wij jullie voor deze maand geven. Jullie zijn de dragers van het Licht, van een nieuw Licht. Jullie dragen een specifiek percentage van jullie eigen energie van Thuis in het fysieke lichaam dat jullie precies op dit moment hebben. Als je in staat bent om jouw licht met 10 mensen te delen gedurende deze volgende maand, zal het 100 procent groeien. Dat is een eenvoudige equatie om te begrijpen. Hoe deel jij jouw Licht met iemand? Jullie hebben elke dag van jullie leven kansen. De meesten van jullie zeggen, "Oh, maar dat past niet in mijn wereld. Ik kan dat niet tegen deze persoon zeggen. Ik kan het hier zeggen in mijn veilige kamer gevuld met Lichtwerkers waar ik alles kan zeggen, maar daarginds op het werk bij de bank, kan ik dat niet zeggen." Probeer het. Duw tegen de grenzen aan. Als je niet in staat bent om het feitelijk met woorden te zeggen doe het met jouw hart dynamica. Als je in staat bent om 10 wezens aan te raken en daar contact mee te maken gedurende de volgende maand, zullen jullie een golf in gang zetten op de planeet Aarde welke zich zal opbouwen en in volume toe zal nemen in/naar een nieuwe energie richting het einde van dit jaar. Dat is hoe snel dit nu kan gebeuren. Wij vertellen jullie dit omdat jullie het eerder gedaan hebben. Wij deelden een klein geheim met jullie - een mathematisch geheim enige jaren geleden. Wij zeiden eenvoudig, deel en vier deze datums omdat deze datums uit zichzelf op zullen bouwen en jullie begonnen op de 02-02-02 en gingen de gehele weg door naar de 12-12-12 waar jullie jezelf door de portalen heen lieten lopen. Dat was ongelooflijk prachtig vanaf onze zijde van de sluier. Er was zoveel gejubel dat hier gaande was dat wij onszelf niet meer konden horen denken. Nee, wij hebben geen oren … en wij hebben de behoefte niet om te denken … maar er waren zoveel dynamieken achter jullie die met jullie harmoniseerden, dat het verbazingwekkend was.

Wat er gebeurde was dat jullie de energie creëerden en op het moment toen de wereld oorspronkelijk zou gaan eindigen, hadden jullie zoveel energie achter jullie dat het gewoon door bleef gaan. Dat creëerde een schaduwwereld, grotendeels samengesteld uit jullie eigen verwachtingen. Hoewel het portaal daar was en dat jullie wisten dat het aan de ander kant anders zou zijn, projecteerden jullie daarin jullie dromen en verwachtingen. Jullie plaatsen jullie beeld van wie jullie op dat moment waren voort, en jullie creëerden de mogelijkheden om zonder inspanning door iets heen te gaan dat snel 90% genomen zou hebben van al het leven op Aarde. Jullie liepen er dwars doorheen, dierbaren, er nooit een seconde aandacht aan schenkend. Nu verankeren jullie een nieuwe dag en jullie zeggen, "Waarom zijn de dingen anders?" Jullie wisten dat de dingen anders zouden gaan zijn, maar jullie wisten niet hoe. Jullie hebben allemaal naar dit punt gekeken, denkende, "Ik zal op een dag wakker worden en alles zal volmaakt zijn." Wij vertellen jullie, dat als jullie dat zouden doen, dat jullie je uit en te na zouden vervelen. Jullie zouden de planeet Aarde helemaal niet leuk meer vinden, want het is de uitdaging dat jullie vaak naar jullie verstand brengt met betrekking tot wie je echt bent en wat jouw bekwaamheden zijn. Weet dat jullie het gehaald hebben. Nu, wat gaan jullie ermee doen? Dat is de echte vraag. Jullie kunnen deze energie verankeren, jullie kunnen het aarden en de nieuwe manieren vinden om jullie lichaam en jullie geest te balanceren. Zolang als jullie hiermee werken, zal het werken.

Wij brachten het punt van afscheidingsangst naar voren omdat er velen van jullie zijn die littekenweefsel dragen vanaf de dag dat jullie geboren werden, en nu is de tijd om te beginnen dat los te laten. Er zijn veel genezers over de gehele planeet en meerderen komen naar het oppervlak en ontwaken iedere dag. Waarom is dat? Het is om de eenvoudige reden dat jullie allemaal iets van Thuis meebrachten. Jullie hebben allemaal een sleutel element meegebracht welke alleen jij dragen kon, dus weet dat het nu nodig is. Dit is waarom wij hier allemaal zijn, gezamenlijk elkaar wakker makend uit de droom. Jullie zijn in ieder moment van iedere dag de nieuwe mens aan het worden. Hoe zal jullie hart zich aanpassen? Dat is de vraag. Wanneer je die pijn vindt, die moeilijkheid, of zelfs wanneer je zozeer liefhebt dat jouw hart pijn doet, begrijp dan dat je op de juiste plaats bent. Je weet dat je net jouw menselijke wezen uitgerekt hebt om meer Licht te dragen. Het gaat niet over pijn; het betekend eenvoudig dat je voorbij de pijn van afscheidingsangst gegaan bent. Jullie zijn niet op de Aarde gedumpt, hoewel velen van jullie zich op die manier voelen. Sommigen van jullie voelen zich alsof jullie een deal gesloten hebben en dan zomaar ineens, is het er niet meer en staan jullie er helemaal alleen voor. Wij vertellen jullie dat jullie daar geplaatst werden om een zeer specifieke reden en jullie zullen het zeer spoedig vinden. Vertrouw je hart, omdat het altijd de weg naar Huis kent en je zult ontdekken dat als je voorbij de angst kunt gaan van het uitstrekken van jouw hart, je nu de kracht zult vinden die daar nooit eerder was. Waar je dit altijd een klein beetje beschouwde een kwetsbaar gebied te zijn, zou je dit deel van jouw brein willen gebruiken om er omheen te denken, het te rechtvaardigen en om het in jullie wereld te laten werken en nu kan het zuivere energie zijn. Sta jezelf toe om zoveel als mogelijk mensen te bereiken.

Dan is daar het deel van het leven op Aarde dat wij zien in zoveel mensen genaamd zelftwijfel. Wij zijn ons niet bewust van dat gevoel hier Thuis, omdat wij met elkaar verbonden zijn op manieren die wij kunnen zien. Wij zien zelftwijfel als een zwakke schakel in een ketting welke wij hier Thuis niet toe zullen staan. Dat kan voor mensen hardvochtig klinken maar het is geen oordeel, alleen een trillingsmaatstaf en een natuurlijke regeling in het Universum. Mensen hebben zelftwijfel vaak in de derde dimensie ervaren. De meeste mensen zijn succesvol geweest met te doen alsof zij afgescheiden zijn dus weten jullie niet altijd dat jullie grootste krachten overal rondom jullie heen zijn. Jullie hebben altijd gepretendeerd dat zij een deel zijn van iets anders … een andere leraar, andere lessen om te leren, of een andere genezing om doorheen te gaan. Zij allemaal zijn met elkaar verbonden - één hart op de globe en dat is wat er aan het plaatsvinden is. Jullie verbinden het ene hart en het werkt op manieren die jullie nooit droomden.

Neem deze kans en gebruik het bewust gedurende de volgende maand. Raak vrijelijk niet minder dan 10 mensen aan met jouw Licht. Probeer niet om de uitkomst vast te stellen omdat dat jouw verantwoordelijkheid niet is. Jouw verantwoordelijkheid is om het te gebruiken om hen aan te raken en het dan op diens weg los te laten. Op 31 december van dit jaar zullen jullie feestvieren in een nieuwe energie van het hart, want nu kan het op een nieuwe manier op de planeet Aarde bestaan. Jullie creëren elke dag deze werkelijkheid. Het is niet mogelijk de toekomst in deze tijd op de Aarde te voorspellen, omdat jullie het schrijven op het moment dat jullie voeten de grond aanraken - jullie creëren jullie pad. Welkom Thuis, scheppers. Welkom op de Nieuwe Planeet Aarde.

Ik Ben de Opzichter van de Tijd en ik vraag jullie om elkaar met respect te behandelen. Koester elkaar bij iedere gelegenheid.

Geniet van dit nieuwe spel en speel goed samen.

Espavo.

De Groep

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/