Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 26 juli 2013

Blijf je voortdurend hoge toon frequenties horen? Je bent niet alleen!

Blijf je voortdurend hoge toon frequenties horen? Je bent niet alleen!

26 juli 2013Hoge toon frequentie


Veel mensen horen een hoge toon frequentie die niks te maken hebben met een vitamine D tekort of oorsuizen. Door mijn onderzoek, ben ik er achter gekomen dat deze frequenties geassocieerd kunnen worden met het spiritueel ontwaken, specifieker, met herinneren en herinneren wie je bent.

Geschiedenis heeft ons herhaaldelijk laten zien dat we spontane DNA upgrades hebben ontvangen door onze generaties heen, zonder geleidelijke veranderingen tussen generaties. Deze hoge toon geluiden en frequenties kunnen geassocieerd worden met een DNA upgrade.

Onze lichamen bestaan voornamelijk uit water. Recente studies tonen aan dat geluiden en frequenties effect hebben op water moleculen, zoals bewezen door Masaru Emoto zijn werk met geluid en het herstructuren van water moleculen. Dr. Leonard Horowitz zijn werk met de heilige harmonie “solfeggios” heeft ook aangetoont dat er bepaalde frequenties zijn die invloed hebben op onze genetische structuur, en ons van binnenuit kunnen genezen. Op het cel niveau, worden deze frequenties en geluiden omgezet tot hun meest geconcentreerde vorm van energie, vibratie.

Ons hele zonnestelsel ondergaat momenteel een drastische klimaat verandering, waaronder de buitenste planeten van ons melkweg. Dit heet wetenschappers verast omdat we momenteel in een solar minimum zitten. Terwijl we verder in door deze photon riem reizen, zullen de energieen sterken blijven worden. Als deze photon energieen gekoppelt zijn aan enige form van straling, kan het de genetische structuur van ons DNA aanpassen.


Vorige levens/regressie hypnotherapeut Dolores Cannon gelooft dat deze hoge toon geluiden geassocieerd kunnen worden met het lichaam dat stijgt in frequentie terwijl de aarde onderweg is naar de nieuwe dimensie.Volgens vele zijn deze hoge toon geluiden deel van ons genetische herprogrammering terwijl het hele universum word ge-upgrade op een galactische level. Wees er gerust van dat deze geluiden gunstig zijn voor je genetische en spirituele vooruitgang.

In de tussentijd, geniet van de rit!


Bron: Www.in5d.com

© Nederlandse vertaling http://www.nieuwetijdskind.com, door Erwin.