Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 20 juli 2013

Aartsengel Gabriel: De Leeuwenpoort Initiatie / Juli 2013 - Shanta Gabriel

Aartsengel Gabriel
De Leeuwenpoort Initiatie
-26 Juli t/m 12 Augustus-
15 Juli 2013 / Shanta Gabriel
 


Dierbaren,
Wij hebben deze tijd de Ontwaking van het Nieuwe Leven genoemd - jullie spirituele reis via de menselijke geboorte in/naar Homo Luminous (Verlichte Mens) - een ontwaakt wezen van Licht in de volledigheid van jullie menselijke vorm wordend. Jullie zijn in het proces van het incorporeren van jullie Goddelijkheid en jullie menselijkheid als een medeschepper in de evolutie van het bewustzijn op de Aarde.
Zoals met alle spirituele reizen, zijn er initiaties, portalen waar de aanhanger doorheen moet gaan om het volgende niveau van de spirituele ontwaking te initiëren. En zo is het nu terwijl jullie de Leeuwpoort naderen van 26 juli t/m 12 augustus - een twee weken durend portaal met extreme golven van Licht welke de coderingen binnenin jullie DNA naar het volgende niveau zullen activeren. Dit zal jullie integratie van de 5D imprint ondersteunen welke deel uitmaakt van jullie/jouw Zielsbestemming; als jij degene bent die dit werk leest.
Wanneer wij naar de Aarde kijken zien wij de vonken en fakkels ontbranden als de ontwakingscoderingen binnenin ieder open hart op de planeet afgevuurd worden. Met de 12de van augustus zal er een vuurwerk vertoning zijn welke diens gelijke nog nooit eerder gezien heeft. De Hemelen loven jullie en eren jullie toewijding om met deze planetaire ontwaking te helpen. 
 
De Gyroscoop binnenin Jullie Wezen
Om deze nieuwe lichtcoderingen te integreren en te aarden, zal jij de Gyroscoop in het hart van jouw wezen moeten versterken aldus jij in jouw Ware Balans kunt blijven.  Je doet dit met jouw voorbereiding en intentie, alsook met de ondersteuning van de Meesters en de Aartsengelen die met jou samenwerken. Terwijl je deze Golven van Licht de laatste overblijfselen van de oude energie van jouw mentale/emotionele gebieden op laat ruimen, zal jij hogere frequenties in jouw fysieke lichaam ontwaken, ondertussen de macht van het Licht op de Aarde verankerend. Beschouw het feit dat je dit werk doet niet alleen voor jouw eigen spirituele ontwikkeling, maar voor dat van de gehele mensheid, hoewel zij momenteel onbewust kunnen zijn van deze kans.
Terwijl je de nieuwe frequenties vasthoudt en verankert ten behoeve van het grote ineengrijpende Web van het Leven, wordt jij een magnetisch Baken van Licht. Je trekken jouw zielgemeenschap aan die resoneert met de trilling van jouw wezen. Als jij met deze mensen in contact komt, heb jij je nog nooit zo thuis gevoeld, en deze nieuwe frequenties zullen ook die bekende kwaliteit van Thuis hebben. Het zal jou op een geheel nieuw niveau koesteren/voeden. Er zijn vele honderdduizenden aan zielen die samen met jou door de Leeuwpoort van 26 juli t/m 12 augustus heen lopen.
Het collectieve bewustzijn zal een kwantumsprong in/naar Liefde nemen als de zuivere vrouwelijke energie over de gehele wereld uitbreidt.  
Een Geschenk voor Jullie: Een Nieuw Partnerschap voor Jullie Leven
Wanneer deze coderingen binnenin jullie wezen afgevuurd zijn, zal een waar Spiritueel Activist zich inzetten voor een toegewezen interval in het leven welke de integratie van de nieuwe frequenties toestaat. In vroegere tijden, waren volgelingen vereist om een "anusthan" te creëren - een speciale tijd waarin zij een specifieke spirituele oefening deden, door de aanvangen en beëindigingen van een initiatieperiode heen om de nieuwe leringen te integreren. Het leven in de wereld is nu een grote spirituele ashram geworden waarin jullie leven de ceremonieën van de initiaties reflecteren. Zoals met het ashram leven, zijn jullie nooit alleen in dit proces.
Jullie Zielgemeenschap is bij jullie in altijd-versterkende aantallen, grenzeloze ondersteuning op ieder niveau aanbiedend. De Aartsengelen orkestreren deze ontwaking, en jullie Engelachtige leraren en Meesters zijn voor jullie op een echte en persoonlijke manier zoals nooit tevoren beschikbaar. En nu wordt er een nieuw partnerschap aangeboden - de koesterende aanwezigheid van de Natuur stelt zich tot jullie open op een manier die jullie nooit eerder ervaren hebben.
Het Geschenk van de Natuur wordt aangeboden als een beloning voor jullie bereidheid en onverschrokken spirituele strijderschap. Dit Geschenk is van de Universele Aanwezigheid van de Natuur - de krachten/machten welke de evolutie van de Aarde samenstelden - deze grote Aanwezigheid biedt aan om jullie Partner in het Leven te zijn. Met de ondersteuning van de Elementale krachten van de natuur, zullen jullie in staat zijn om met Barmhartige Ondersteuning door de vuren van jullie initiatie heen te lopen. De Rijken van Ontwakend Licht  en de Aanwezigheid van de Natuur bieden jullie een krachtige Voeding/Koestering en Aardende Kracht aan om het proces van deze krachtige Initiatie in/naar het Ontwaakte leven te vergemakkelijken.  
Er zijn veel niveaus die eenvoudig en gracieus gebruikt kunnen worden. Hier zijn een paar suggesties:
1. Breng zoveel tijd als je kunt door met bomen, bloemen, tuinen, stromende wateren en laat de Natuur jullie delicate zenuwstelsel kalmeren en koesteren dat meer dan gestimuleerd geweest is door de machten van het Ontwakende Licht.
2. Houd levende planten en bloemen in de plaats waar je leeft zodat je door kunt gaan te ontvangen van de overlichtende Engelen binnenin iedere plant.
3. Houd de Heiligheid van de Aarde in jullie hart en geest vast. Spreek en meer belangrijk, luister naar wat de natuur in deze tijd aan jullie aanbiedt. Jullie worden bezield vanuit de meest gracieuze, koesterende/voedende armen van de Moeder van Al het Leven. Zij biedt aan om jullie vast te houden en jullie te voeden/koesteren via jullie ontwaking. Er wordt een gevoel van Veiligheid geschonken in jullie hart dat jullie in jullie aardse leven zal ondersteunen.
4. Overweeg het gebruik van Essences van Bloemen, Edelsteen Elixers en energetische Essences van Licht die jullie in harmonie met de Natuur kunnen brengen. Als het toepasbaar is, gebruik Aroma Therapie en andere ondersteunende natuurlijke systemen van genezing, balans en stabiliteit. Als je hen in het verleden gebruikt hebt, zal je ontdekken dat zij een nieuwe frequentie van Ontwakend Licht aangenomen hebben.
5. Bovenal, houd Hoop, Geloof en het Vertrouwen levend terwijl je door nochtans een volgend initiatie portaal heen loopt in/naar een nieuw levensontwaking in de 5de dimensionale Rijken waar jullie nu leven. Er wordt zo van jullie gehouden en er wordt voor jullie gezorgd in dit proces. Als Baken ten behoeve van het Web van het Leven, zijn jullie degenen die het ontwakende Licht in/naar het gemanifesteerde bewustzijn brengen, en het is Goed.
Sta in de waarheid van jullie Hart. Laat Schoonheid, Harmonie en Liefde naar de werkelijke cellulaire structuur van jullie wezen doordringen en stap geestdriftig door de Leeuwenpoort in/naar de nieuwe patronen van het Ontwaakte Leven dat op jullie wacht. En zo zij het.
Archangel Gabriel
Van Shanta Gabriel
July 15, 2013 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Archangel Gabriel through Shanta Gabriel. Copyright: June 9, 2013 . http://www.TheGabrielMessages.com. Permission to use this post is given as long as it is used in its entirety and credit is given to the author(s)with the website name.