Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 27 juli 2013

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 26 juli 2013Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Vrijdag 26 Juli 2013


Er is een oud, doordringend geloofssysteem onder mensen die veel van de dingen die je wenst je ontzeggen tot de dood. Je zult niet vergeving krijgen van God of anderen tot u overgaat. Je zult niet vrij zijn van pijn. Je zult eindelijk in vrede zijn. Dit komt van het oude model dat het leven een kruis is om te dragen, dat de aarde lijden bevat en de dood bestaat uit bevrijding.

Dierbaren, terwijl het voor velen hun ervaring kan zijn , Alstublieft luister naar ons als we zeggen dat je niet moet wachten tot je overgang uit het lichaam met de dingen die je wenst te ervaren! Je bent een schepper op aarde net zo veel als dat je een schepper bent aan de andere kant! Dit is een klassiek voorbeeld van een extreem beperkend overtuigings systeem dat is gebaseerd op jullie machteloos en God zijnde oppermachtig.

Jullie zijn ALLEMAAL, een stukje van God / Bron en je hebt alle recht, elke gelegenheid, elke mogelijkheid om te beginnen met het creëren van jou perfecte uitkomst, ongeacht waar je bent. ~ Aartsengel Gabriel ~