Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 24 juli 2013

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap Dinsdag 23 Juli 2013


Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Dinsdag 23 Juli 2013


De verlichte mensen begrijpen hun heilige relatie met hun gidsen. Ze weten dat ze om hulp moeten vragen, en dat te allen tijde hun vrije wil heilig is en vereerd wordt. Zij zien hun gidsen, als onderdeel van een geweldig ondersteunings systeem dat klaar staat en bereid is om te helpen, onmiddellijk en liefdevol, indien hulp worden gewenst. We vinden het interessant dat de mensen deze regeling liefhebben en omarmen, maar in plaats van dit zelfde model aan te dragen bij hun vrienden en familie, is er enkel bemoeienis, reddingswerk, "dilemma", en over het algemeen weten ze niet waar hun grenzen liggen!

Dierbaren, een van de grootste geschenken die je een ander kunt geven is hun vrije wil te eren en hen aanmoedigen om zich te uiten als de experts van hun eigen leven. Als jullie het prachtige model volgen dat jullie gidsen jullie gegeven hebben, zullen jullie acceptatie en rekening houden met anderen met gemak beoefenen, en het zal heerlijk zijn om uw dierbaren te stimuleren in hun eigen authentieke kracht te stappen als mede-scheppers van hun eigen unieke levens expressies.  


~ Aartsengel Gabriel ~