Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 24 juli 2013

6e Formatie grascirkels 2013 Robbert ten Broeke 21 juli 2013


6e Formatie grascirkels 2013

Robbert ten Broeke

21 juli 2013Op dezelfde avond als formatie nummer 5 van dit jaar, ontstond deze grote formatie. Robbert voelde zich, na het vertrek uit de laatste formatie, direct aangetrokken tot dit veld waar in 2010 ook al een prachtige kruis-formatie had gelegen (zie 2e Formatie ’10). Bij aankomst kon je de formatie al zien liggen vanaf de weg. Het was bijna volle maan en de donkere grote vlek in het veld was dan ook goed zichtbaar. Bij het betreden van de cirkel zag Robbert (met zijn geestesoog) heel duidelijk een grote wit-zuivere lichtzuil vanuit de lucht precies in het midden van de cirkel neerkomen.

Hij kreeg door dat deze formatie vooral op het hart inwerkt en is bedoeld om (oud) verdriet los te laten, om oude pijnen eruit te trekken. Bij het betreden van deze formatie kan het dus zo zijn dat men spontane huilbuien kan krijgen. Ook kan het zich uiten in het spontaan gaan boeren. Een duidelijke transformerende energie dus.Net zoals beschreven bij de vorige formatie van dit jaar, kunnen mensen appels meenemen en deze in de formatie leggen, om ze later op te eten. Voor de totale uitleg hierover ga dus naar 5eformatie 2013.

De grote cirkel heeft een doorsnede van zo’n 15 meter. De kleinere cirkels variëren van 1,6 tot 2,4 meter.

De boer heeft (net als in 2010) zijn land weer open gesteld voor het publiek. Wel vraagt hij om een donatie van € 5,-- wanneer je de formatie wilt betreden.

LET OP ! Het graan is héél droog, dus er mag absoluut NIET gerookt worden....!

Toen Robbert nog in de formatie stond voelde hij dat het nog niet klaar was voor deze avond. We moesten uit de formatie en richting het tankstation gaan rijden wat een eindje verderop te zien was. Vlak voor het tankstation aan de rechterkant lag ook een graanveld.Het verhaal lees je bij 7e Formatie 2013.