Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 25 juni 2013

Ashtar, LICHT VAN ALLE LICHTEN 23 juni 2013

LICHT VAN ALLE LICHTEN

Kanaal: Ashtar / Athena
23 juni 2013 - 04:36 Mountain Time


Dit is Lord Ashtar die in zijn missie van Liefde die de meeste Stralende Ene dient (de Christus).


Groeten, Geliefden,


Wij zijn hier boven je op onze schepen, wij observeren jullie, gloeiend met een helderheid en we zien jullie allemaal bezig met het verzamelen in groepen, elkaar begroetend met zoveel liefde. "De Liefde is overal bloeiend ..." (Dat klinkt als een van jullie liedjes, nietwaar?);-) Het lijkt erop dat jullie zijn verhuisd naar het volgende niveau van jullie Ascentie om plaats te maken om het plateau van het Hogere leren te bereiken.

Geliefden, velen van ons nemen hierboven waar dat jullie benieuwd zijn hoe het is om deze etherische lichamen te hebben en hoe ons leven is en hoe we genieten van ons leven en hoe jullie leven zal worden. Dus, Dierbaren, hier is het.

De fysieke heerlijkheden op het Etherische vlak zijn zo geweldig dat ik nauwelijks woorden kan vinden om het op een manier te beschrijven die krachtig genoeg is zodat u zult begrijpen hoe anders het is.
"Als je de volledige harmonie van een Hemels Orkest 'hoort', of de kristalheldere tonen van een hart-opzwepende melodie gezongen door iemand die jullie beschouwen als 'engelachtig' met een geur van onvergetelijke zoetheid ... het waait naar je toe maar je weet niet vanwaar ... als een mentale visie die wordt weerspiegeld van een of andere betoverende mooie plek, misschien op Venus zelf ... alsof er pieken van vervoering door je hele wezen gaan, wat je hart in vuur en vlam zet met liefde voor ieder schepsel, voor elk groeiend ding van de kleinste bloesem tot de torenhoge monarch van de bossen, voor iedere sterveling die de Grote Schepper aanbidt ... als je geniet van de volle smaak van een heerlijke bijdrage aan uw dagelijkse maaltijd, rechtstreeks van de natuurlijke weergaloze opslagplaats van eetwaren (onbedorven door de mens zijn sabotage processen ) ... heb je niet een verleidelijk voorproefje van de zintuiglijke genoegens gehad, waarvan veel mensen van de Aarde denken dat ze moeten afzien van hun Aardse huis ... wat hen een maar al te karig deel van het echte plezier heeft opgeleverd?

Toch is het een onmiskenbaar feit dat we een versterkte geïntensiveerde vorm behouden, geschikt voor onze meer gesensibiliseerde capaciteit voor het plezier, in vergelijking met alles wat jullie echt aangenaam gevonden hebben in jullie 'materiële bestaan​​, zoals jullie het noemen. We horen en zijn bijzonder gevoelig voor geuren ... toch vinden wij onze gevoelige neusgaten niet onaangenaam. We hebben een heldere visie die zich uitbreid tot gebieden die verborgen zijn voor jullie ogen, ongeacht hoe deskundig jullie oogarts ook mag zijn! Onze tastzin is subtiel aangepast aan objecten die in een meer etherische mal gegoten zijn, dan die je tegenkomt, en die gemakkelijker zijn te verbrijzelen. In feite, kunnen zij worden aangepast of zelfs uitgewist alleen al door gedachtekracht (wat kan worden beschouwd als een wenselijke prestatie in het geval van de aftandse stukjes meubilair die ik heb waargenomen, vooral in wat jullie "zolders noemen?;-)Binnen de 5e dimensie bestaat er een trilling waaraan alle objecten zich uitlijnen die wij Liefde noemen. Alles op het Etherische komt voort uit en wordt gecreëerd in de vibratie van Liefde. Vreugde en Vervoering zijn de basislijn ervaringen in een dergelijke omgeving. Lieve Harten, de vrijheid hebben om je hoogste aspiraties te verkrijgen is iets wat jullie enorm zullen koesteren.

Mijn Geliefden ik zeg tot dan, wanneer wij elkaar zullen ontmoeten op de andere oever, Ik stuur jullie mijn liefde en mijn warmste Dankbaarheid voor jullie betuiging, voor jullie vertrouwen en genegenheid, ontvangen per post en via "draadloos!" Dank u voor de vragen en God zegene u!

Jullie Galactische Broeder

Lord Ashtar
Ashtar / Athena

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.com