Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 2 juni 2013

Aisha North & The Constant Companions 2 Juni Aisha North


Aisha North & The Constant Companions
Welkom bij de Tweede Bijeenkomst
Rondom de Vijver op Zondag 2 Juni 

Lieve vrienden!
Gisterenavond had ik zo een prachtig visioen. Ik zag dat ik definitief mijn hart opende door binnenin mijn borst te reiken, en mijn hart naar buiten te tillen. Ik hield het in mijn handen, en toen liet ik het vrij in de lucht, en het vloog als een vogel naar boven. Maar toen, veranderde het in deze prachtige, iriserende blauwe vlinder, en het vloog hoog boven mij. Ik opende mijn borst zelfs verder, en ik liet het licht erin stromen en het volledig vullen, helemaal vol tot in de diepste hoeken. En vanuit mijn borst, kwamen honderden vlinders naar buiten vliegen, allemaal dezelfde briljante blauwe kleur hebbende zoals de eerste. Zij vlogen allemaal naar buiten de wereld in, en elke vlinder landde op een ander persoon. Ik zag hen op een ieder van jullie landen, op mijn familie en op mijn vrienden, op vreemden, en op mijn gidsen en familie aan de andere zijde van de sluier.  
Het was zo prachtig, en ik kon de liefde door mij heen voelen stromen, in/naar deze vlinders, en in/naar een ieder van jullie. Maar toen begon ik te denken, "Is het niet de bedoeling dat het ook over ontvangen gaat, niet alleen maar geven?" En toen zag ik hoe al deze vlinders aan het drinken waren van het licht van al deze mensen waarop zij geland waren. Want het licht binnenin deze personen was net zoals de nectar van een bloem, en plotseling, begon ieder persoon te veranderen in deze prachtige bloem, die de vlinder die erop zat voedde. Ik kon voelen hoe ik gevoed werd door al deze piepkleine druppeltjes nectar welke iedere vlinder opdronk. En toen keek ik op mezelf neer, en ik zag dat ik bedekt was met honderden vlinders in vele, vele verschillende vormen en kleuren, en zij dronken ook van mijn licht, mijn nectar, en toen besefte ik dat er zoveel anderen daarbuiten zijn die er ook mee begonnen zijn de les te leren van het openstellen van hun harten naar het licht, en om zichzelf gevoed te laten worden door dit geschenk te ontvangen, deze nectar, van de mensen rondom hen heen, en van onze helpers aan de andere zijde.

Het was zo'n intense prachtige ervaring, en het was ook het meest volmaakte beeld van waar deze Bijeenkomt over gaat. Want deze keer, is het onze beurt om te ontvangen, onze beurt om deze nectar van liefde en licht in te drinken, dat niet alleen iedere persoon hier, maar de gehele Schepping ons aanbied. De CC's omschreven het als volgt aan mij in een boodschap deze ochtend:
"Morgen, zullen jullie allemaal uitgenodigd worden om te gaan zitten en je wederom te verbinden met jullie binnenste wezen. Dan, zullen jullie ook uitgenodigd worden om jullie binnenste heiligdom te openen, en om het licht van bovenaf deze heilige plaats tot het maximum te laten vullen. Want het licht is hier, lieve vrienden, het is hier om jullie een helpende hand te geven met het oog op het jullie in staat te stellen van het loslaten van wat voor belemmeringen dan ook die jullie nog steeds in de weg mogen staan. Voor velen dragen deze belemmeringen veel gewicht, terwijl voor anderen, zij mogelijk zo licht als een veertje zijn, maar voor ons, dragen zij allemaal een evenredige belangrijkheid. Dus deze keer, vragen wij jullie om ja te zeggen om dit licht op een manier te ontvangen dat jullie in staat zal stellen om jezelf volledig te bevrijden van wat het ook is dat jullie nog steeds binnenin met jullie meedragen.
Want deze reis is een reis die alleen voltooid kan worden als je ontdaan bent van wat voor oude bagage dan ook, en deze keer, zullen jullie alle hulp krijgen die jullie maar kunnen krijgen door eenvoudig jezelf toe te staan om dit hemelse geschenk van liefde en licht te ontvangen dat vanuit een oneindige stroom voort zal vloeien. Het zal helpen om wat dan ook weg te spoelen dat je niet meer nodig bent, en het zal ook helpen om wat voor verborgen schatten dan ook die jullie binnenin bij je dragen bloot te leggen. Want er is zoveel meer aan jullie dan dat jullie tot nu toe gezien hebben, dierbaren, en nu, zal die grootsheid definitief in staat zijn te beginnen voort te stralen. Want het is er, binnenin elk en iedereen van jullie, en of je nu wel of niet denkt dat je waardig bent om het te ontvangen, en inderdaad het te tonen, wij zien het, en wij zullen alles doen dat wij kunnen om jullie te helpen hetzelfde te doen. Want deze keer, is de tijd voor jullie gekomen om in al jullie glorie te beginnen te stralen.  
Nogmaals, dit proces is niet iets dat je helemaal alleen hoeft te voltooien, verre van dat, want hoe meer jij je openstelt tot externe ondersteuning in deze, hoe sterker je zult worden. Want je maakt deel uit van iets enorm groots en almachtigs, maar tenzij jij jezelf ziet als dit enkelvoudige, stralende punt op een gigantisch raster van licht, waar iedereen elkaar voedt met eindeloos licht, zal jouw eigen licht na een poosje te zwak worden. Want jullie moeten deze verbinding erkennen, omdat jullie niet langer meer deze solitaire wezens zijn die in een donkere oceaan drijven. Jullie zijn gewoon het zichtbare punt van een enorm groot onderling verbonden raster van licht, en jullie licht zal alleen maar sterker worden hoe meer jullie je openstellen tot dit krachtveld waar jullie een volledig geïntegreerd lid van zijn. Dus de solo reis is inderdaad voorbij, en op Zondag, zal dit voor jullie allemaal zelfs duidelijker worden, aangezien jullie wederom uitgenodigd zullen worden om deze grote oceaan van liefde en licht binnen te lopen, en wij vragen aan jullie allemaal om er alsjeblieft zeker van te zijn om er zo diepgaand als je maar kunt van te drinken." 
 
Ik weet dat ik mijn best zal doen om me vol te drinken, en ik hoop dat jullie allemaal hetzelfde zullen doen. Want wij allemaal verdienen het, iedere kostbare druppel ervan, ongeacht hoe hard we ook proberen om ervoor te zorgen te denken dat we dat niet doen. Wij hebben alles dat we hebben aan deze reis gegeven, en nu, is de tijd voor ons gekomen om onze mok opnieuw te vullen, en om niet te stoppen voordat het letterlijk overstroomd. Want de Bron die zal aanbieden het voor jou te vullen, kan nooit opraken. Dus morgen, op Zondag, 2 juni 2013 om 21:00uur Oslo tijd, zal ik gaan zitten en me met mezelf verbinden, en dan zal ik de Bron uitnodigen om mij helemaal te vullen met Licht, ieder enkel deeltje van mij, zodat ik weg kan sluizen wat het ook is dat er vanuit mijn kanaal verwijdert moet worden, zodat deze stroom van licht nooit weer op wat voor manier dan ook vertraagd kan worden. En ik nodig jullie allemaal uit om hetzelfde te doen.
 

Hier zijn enkele voorbeelden van locale tijden die corresponderen met 21:00uur Oslo/Nederlandse tijd:

London: 20:00

Helsinki: 22:00

Sao Paulo: 04:00 PM

New York: 03:00 PM

El Paso: 01:00 PM

Los Angeles: 12:00 PM

Singapore: 03:00 AM Monday

Tokyo: 04:00 AM Monday

Sydney: 05:00 AM Monday

Je kunt jouw locale tijd hier vinden: http://www.thetimezoneconverter.com/
En weet, dat jij je niet op precies dit tijdstip hoeft te verbinden om deel uit te maken van deze bijeenkomst. Alles dat je hoeft te doen, is een tijdstip vinden om te gaan zitten en je te verbinden met deze energie met de intentie je open te stellen en opnieuw jouw mok te vullen, en om dit licht te laten helpen om alles weg te spoelen dat nog steeds mogelijk jouw kanaal verstopt. Met Liefde en dankbaarheid, Aisha  
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
http://aishanorth.wordpress.com/2013/06/01/welcome-to-the-second-gathering-around-the-pond-sunday-june-2/