Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 24 juni 2013

Hilarion: De Mensheid is Gereed om de Volgende Stap te Ontdekken 23 - 30 juni 2013 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion

"De Mensheid is Gereed om de Volgende Stap te Ontdekken"

Juni 23-30, 2013 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tanaDierbaren,

Terwijl jullie kijken naar de verbrokkeling van de oude wereldsystemen en de weerpatronen die met al diens vertakkingen dwars over de gehele planeet heen veranderen, blijf niettemin binnenin jullie hart en houd jullie visie sterk voor een vreedzame verandering in/naar een betere manier van leven. Houd jullie intentie vast voor de verhoging van het besef van alle bewoners van de Aarde. Terwijl zij deze uitdagingen ontmoeten, is wat er van binnenuit hen naar boven opwelt hun ingeboren goedheid en het inzicht en het begrip dat allen één zijn en dat wat er met één gebeurd met iedereen gebeurd, en dezen openen hun harten wijd om hun zusters en broeders in hun tijd van nood te omringen.

Stuur jullie liefde en genezende energie naar diegenen die in moeilijkheden zijn terwijl zij omgaan met hun verliezen en in het reine komen met wat echt belangrijk is in hun dagelijkse levens. Eerbiedig de menselijke geest in al diens verscheidenheid en behoud de ruimte voor iedereen om meer verbonden tot de waarheid van hun Wezen tevoorschijn te komen. Allen op de planeet in deze tijd zijn diegenen die gekozen hebben om de veranderingen en de transformatie die zich nu voordoet te ervaren. Zij zijn de zielen die wisten dat zij de kracht en de vasthoudendheid hadden om de problematische en uitdagende situaties waar zij middenin de ervaring van zitten te weerstaan. Vele innerlijke openbaringen komen naar voren tijdens deze voorvallen welke hen zullen helpen om sterk te blijven.

Terwijl iedereen binnenin hun harten verandert en hun hart toestaat om hen voorwaarts te laten gaan naar een groter inzicht van het bredere toepassingsgebied van gebeurtenissen die nu voor hen ligt, vindt er een herwaardering binnenin hen plaats aangaande de kwaliteiten van de menselijke ziel die er werkelijk toe doen. De kwaliteiten van mededogen en ruimhartigheid voor hun zusters en broeders komt van binnenuit tevoorschijn en ook een herinnering aangaande de waarde van het menselijke leven en de menselijke ervaring. Aldus is het, dat iedere ziel vanuit de rampspoed tevoorschijn komt met een groter begrip van wat belangrijk is om te koesteren en aan te moedigen binnenin diens eigen geest, hart en ziel. Dit zijn inzichten die blijven om dezen op hun reis te begeleiden.

Een begrip van de tijdelijke aard van materialiteit creëert een verlangen om zich te verbinden met dat wat van een grotere waarde voor iedere ziel is. Deze lessen en inzichten bewegen de menselijke spirit om een betere manier te zoeken, en dus zal er een massale beweging zijn van diegenen die naar antwoorden zoeken, naar genezing/herstel en heelheid door diegenen uit te zoeken die gereed zijn om in deze capaciteit dienstbaar te zijn. Er zal weldra een grote invoer van de mensheid zijn die zoeken naar het begrip van de gebeurtenissen die zo overduidelijk recht voor hun neus gebeuren. Deze gebeurtenissen kunnen niet langer meer ontkend worden als afgescheiden van het geheel van de planeet. Deze zielen zullen hun gereedschappen van technologie gebruiken om hen van antwoorden te voorzien.

Voor diegenen die al door deze tests van de menselijke spirit heengegaan zijn en die zichzelf gereed gemaakt hebben, nu is de tijd wanneer de geschenken die jullie brengen gezocht en gevonden zullen worden. Wees gereed om in grotere dienstbaarheid te gaan ten behoeve van de mensheid. Er is een versnelling van het bewustzijn dat zich voordoet en de mensheid is gereed om de volgende stap te ontdekken. Dit is de rol die jullie, Geliefden, nu kunnen vervullen via jullie portalen op het Wereld Wijde Web. Blijf sterk en gecentreerd en denk eraan om jouw eigen energieën aan te vullen op de manieren die voor jou werken.

Tot volgende week…

IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com/