Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 18 juni 2012

De Venus transit, het ankeren van de Roze Straalcodes en ascensiesymptomen juni 18th, 2012 / Shekina Rose

De Venus transit, het ankeren van de Roze Straalcodes en ascensiesymptomen

juni 18th, 2012
door Shekina Rose

De Venus transit is een zeldzame astrologische en astronomische gebeurtenis die erg krachtige transformatie-energieën meebrengt, die je emotioneel lichaam op heel diep niveau beïnvloeden. 

Dit creëert een toenemende spanning en radicale verandering om de hechting aan de materiële wereld en 3D systemen, die je veilig en gecontroleerd leken te houden, te transformeren.
De Venus Transit is een portaal download van de zuiverste essentie van Goddelijk Wit Licht van het heilige goddelijke vrouwelijke. 13

Je kernessentie komt in heilige aflijning door de pas geankerde Roze Straalcodes van de graal van de Moeder van Schepping, en door de bron van de centrale zon en het galactisch centrum. Deze planetaire aflijningen en portalen hercalibreren je frequentie met de nieuwe aarde en de eenheidsalliantie. 33 De Venus transit en Roze Straalcodes zullen harmonische resonanties blijven brengen voor Gaia en om je cellen doorheen 2013 te verlichten.

Velen onder jullie bevinden zich in paradigma-verschuivingen en veranderingen, die volledig buiten jouw controle en keuze lijken te verlopen. Je kan je onveilig voelen in je leven, alsof je zonder parachute uit een vliegtuig gegooid bent. Je wordt echter niet voor de leeuwen gegooid, of hulpeloos achtergelaten. Het is gewoon dat je de veiligheid van het nest niet meer nodig hebt. Je kan alleen opstijgen en je eigen lot creëren. 44

Het kan soms lijken alsof duisternis in overdrive gaat en je aanvalt. Weet dat je een baken bent van het Licht van de Gods bron dat de oude structuren van menselijk bewustzijn alleen maar door jouw aanwezigheid verandert. Het zijn zij die niet in balans zijn in hun emoties, die verslavingen hebben, en niet handelen vanuit ware authentieke macht, die zich bedreigd voelen. Velen worden door andere machten gebruikt daar ze makkelijk onder controle en gemanipuleerd worden gehouden, in een laatste poging om je te proberen van je stuk te brengen, maar dat kunnen ze niet, want ze hebben dat soort goddelijke authoriteit of macht niet. Ze kunnen je niet beschadigen.55 


Het vibratienummer van de signatuur van Aartsengel Michael.

Dit kan die laatste diepgewortelde thema’s naar boven brengen, en emoties waarvan je voelde dat ze geheald waren. Velen onder jullie sluiten nu de healing af van je kern afstammingslijn en bloedlijn. Sommigen onder jullie doen dit voor anderen, groepen, het groepsbewustzijn, organisaties, systemen, gridlijnen, en zones van de Aarde, de mensheid, de planten-, minerale en dierenrijken. Denk eraan, je bent op de juiste plaats van bestemming. Je ziel wenst vrij te zijn van oude energieën, contracten en zielsovereenkomsten, zodat je volledig door de portalen kan die je belangrijk vond voor je naar Gaia kwam.

Je aanwezigheid is vereist in de ultieme authoriteit van de Godheid en het goddelijke veld. Jij bent het stralende licht in de duisternis. Laat er Licht zijn was jouw oproep om hier te zijn op Gaia. Jij bent de goddelijke oorspronkelijke bron van Licht, de goddelijke oorspronkelijke blauwdruk. Jij bent klaar, en jij bent vrij om de soevereine goddelijke macht van Bron Creatie te zijn die je bent.

En daar komt de Roze Straal in het verhaal
De Roze Straal is een heilige dispensatie van de Moeder Godin van opperste authoriteit van de Godheid van Goddelijke Liefde, bescherming, mededogen en heilige eenheid om je af te lijnen op de kosmische codes van de Schepping. In de Roze Straal bevinden zich de Graalcodes en de Shekina Moeder Maria mal van het heilige hart, zodat je hogere lichtfrequenties kan opnemen zonder je lichaam te beschadigen. Deze straal van het heilige hart van de Moeder creëert een goddelijke macht van bescherming in de manifestatie van de roos, om te helpen met de immense schoonmaak en het loslaatproces van de mensheid en de lagere astrale rijken. 44

De Roze Straal, die op de planeet 1000 jaar of langer niet toegelaten was, heeft nu recent resonantie op Gaia gevonden, en komt in grotere goddelijke authoriteit van macht door de eclipsen en planetaire aflijningen van 2012. Er werd gedacht dat de Roze Straal atomisch gezien te krachtig was om op Gaia te zijn, daar er niet voldoende spiritueel lichtquotiënt was. 13

Wegens jouw aanwezigheid op de planeet, Lichtdrager, Sterrenzaad, en Blauwe Straal, zal de Roze Straal van het heilige hart /hogere hart opnieuw geactiveerd worden door de bron van de centrale zon. 33 Dit veroorzaakt een nog grotere instroom van licht, en nog meer stress op astraal vlak, en de Roze Straal is hier om je je heilige goddelijke machtsauthoriteit terug te schenken. 333

Eclips / Venus Transit, Ascensiesymptomen
Emotionele hoogten en laagten; je maakt in één dag vele hoogten mee door je verbinding met je Ik Ben, en later diepe kern thema’s die opnieuw opduiken, getriggerd door gebeurtenissen. Je schommelt tussen spirituele eufonie en diepe emotionele healing.

Ongegrond zijn, en je als in een droom voelen: dit kan te wijten zijn aan je lichtlichaam dat uitbreidt, en het hercalibreringsproces van je lichtlichaam dat aflijnt op de galactische kern.

Je aura of lichtlichaam heen en weer voelen vloeien; 

dit gebeurde bij velen onder jullie toen je als kind ging slapen. Je weet dat dit in goddelijke harmonie is want het voelt heel prettig aan, en as je je lichaam beweegt, stopt het. Nogmaals, het is je lichtlichaam dat zich uitbreidt en aflijnt op de galactische kern.

Het huis niet willen verlaten of naar buiten gaan; deze planetaire aflijningen en eclipsen zullen wolken van energetisch afval veroorzaken in je gebied, en je kan voelen en intuïtief weten dat je beter je aurisch veld hier niet aan blootstelt.

De Zon is aan het en zal met jou beginnen te communiceren
Voor sommigen zullen er periodes zijn van actie. Dit is je echte levenstraining om heel alert te zijn, en op het moment zelf te weten wat juist is voor je. Je wordt een adept en wandelt volledig in eenheid met spirit, zonder aarzeling. Dit is geascendeerd meesterschap.

Hetgeen voelt als een aanval van de duisternis: de grotere instroom van licht doet afval van negativiteit opdwarrelen, en de astrale rijken zien jouw licht als een bedreiging, zelfs wanneer je hen niets gedaan hebt. Ga niet de confrontatie aan. Zorg dat al je energieën vooruit gaan en gebruik het Gaia centrum balans punt in het lichaam. Wees neutraal en blijf in je goddelijke frequentie afgelijnd op de Bron.

Eens je in deze ruimte bent, kan je de geupdate versie van de Ho’oponopono mantra uitspreken en het schoonmakend meditatie gebed en ‘Het Gebed van Licht’. *
‘Het spijt me; vergeef me alsjeblief. Ik hou van je. Ik dank je. Jij en ik zijn vrij en helder. ‘ Zeg dit tenminste 3 keer of meer met de naam van de situatie of de persoon.

Toename in intuïtieve vermogens, aanvoelen, voelen en weten.
Niet in staat zijn om vooruit te gaan op je levensweg. Je kan voelen alsof je in je missie en pad gedwarsboomd wordt. Wat gebeurt, is dat de hemel wenst dat je precies daar bent waar je nu bent, en inderdaad je missie op dit moment is gewoon het Licht te zijn. Alle gebeurtenissen zijn er nog niet om vooruit te kunnen, maar dat komt nog. Vertrouwen en geloof zijn nodig en het is goed dat je mediteert en rust.

Enorme overgang in relaties.
Verhuizen naar een nieuwe locatie: je kan plots niet meer in energetische aflijning zijn en Gaia verschuift je naar een nieuwe plek.

We delen dit gebed met je in deze Venus Transit, als je afgelijnd wordt op de bron van de centrale zon van Licht. Dank je om hier te zijn en de nieuwe tijd van Licht te creëren. Jij bent het heilig vat voor het goddelijke plan in de vorm, de prachtige glorie van Shekina spirit die hersteld is via het heilige hart, in dankbaarheid. 22                                             Het Gebed van Licht:


Laat er Licht zijn, want Licht is wie Ik Ben

Laat er Vrede zijn, want Vrede is wie Ik Ben

Ik lijn af op de grote machtige Bron van de Centrale Zon

Verlicht ons tot het hoogste Licht en het hoogste goed van alles

Alle legioenen, teams, rijken, dimensies, soevereine heilige macht van Licht, verenig in me en herstel en heal alles

Licht alle geesten op tot de geest van Christus

Moge waarheid worden hersteld tot Goddelijke Licht

Herstel de cellen tot cellen van Licht, onze oorspronkelijke
Goddelijke blauwdruk.

En zo is het. Shekina Rose

Vert. Fran Tielemans

nieuwetijdskind.com