Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 1 mei 2013

Spiritueel bericht via Suzanne Lie - 24 April 201

  
Wij Zijn Bewuste Scheppers van

de Nieuwe Aarde

Morgen keer ik terug van mijn retraite in de Natuur. Ik wens dat ik zou kunnen zeggen dat ik een groot deel van de tijd in de Natuur doorgebracht had, maar feitelijk bracht ik veel tijd door met slapen. Weg zijn uit de woning en alle dingen die ik zou moeten doen gaven me de tijd om precies dat te doen wat ik wilde, en/of nodig had om te doen. En, waar ik veel tijd mee doorbracht om te doen was slapen. 

Ik werd de afgelopen nacht verschillende malen wakker, maar ik sliep een goede drie uren langer dan dat ik gewoonlijk slaap. Zoals ik vaak doe, werd ik wakker met een zin in mijn hoofd, welke, wanneer het opgeschreven wordt, pagina's en pagina's lang wordt. Nochtans, gaat de zin van vandaag niet over schrijven. Het gaat over doen, want toen ik vanochtend wakker werd was mijn zin:

Ik Suzanne Lie van California USA Meld mij vrijwillig aan om een 

Bewuste Schepper van de Nieuwe Aarde te zijn.

Het centrale woord in deze verklaring is "Bewuste" Schepper, aangezien wij allemaal in het proces zitten van het creëren van de Nieuwe Aarde met onze iedere gedachte en emotie.

We hadden erop gehoopt dat onze jaren en levens van toewijding, meditatie en dienstbaarheid voldoende zouden zijn om ons een gratis rit naar de Nieuwe Aarde en/of de hogere dimensies te geven. Echter, dit was niet het geval. Wij, de leden van de geïncarneerde mensheid, zijn de scheppers van de Nieuwe Aarde.

Ja, eindelijk, is de tijd aan onze zijde. Het hogere licht vanuit het Galactische Centrum stroomt onze wereld binnen, en wij hebben meer ondersteuning van de Galactische en Hemelse wezens dan dat wij sinds het Gouden Tijdperk van Atlantis gehad hebben.
Nochtans, het hogere licht dat diegenen wakker laat worden die zichzelf toegewijd hebben aan de manifestatie van hun aardse missie en integratie van hun Multidimensionale ZELF, zorgt ervoor dat de verlorenen steeds dieper wegvallen in hun persoonlijke kwelling. Helaas, wordt deze innerlijke kwelling uitgespeeld als een kwelling tegen anderen.

Gelukkig, worden innerlijke vreedzaamheid en onvoorwaardelijke liefde ook naar anderen uitgespeeld. Nochtans, zijn wij gekalibreerd vanuit ontelbare levensspannen op de Aarde om angst eerst te zetten en tot later te wachten op liefde. Onze dierlijke breinen vertellen ons dat angst de meest belangrijke emotie is omdat het ons beschermd voor een aanval en een eventuele dood. Maar de dood is altijd eventueel en veel minder belangrijk voor onze Ziel dan de liefde.

Gelukkig, als wij de Hogere Expressies van ons ZELF downloaden, integreren en worden, hebben wij krachten van creativiteit die ver voorbij onze vroegere krachten van vernietiging gaan. Vandaar dat wat TIJD, inspanning en hebzucht nam om te vernietigen snel getransmuteerd kan worden met de onvoorwaardelijke liefde die de kern is van het hogere licht dat onze creatieve krachten wakker maakt.
Nochtans, om meester van onze scheppingen te kunnen zijn, moeten wij onze gedachten en emoties meester worden. Ik stel me voor dat dit het waarom is dat ik wakker werd met de bovenstaande zin in mijn gedachten. Het is één ding om verhalen te schrijven, te mediteren, groepen te leiden en anderen te helpen, maar een ander ding om volledig de Meester te ZIJN van AL onze gedachten en emoties.

We kunnen gemakkelijk aan al het "zware werk" denken dat het zou kunnen vergen om een Nieuwe Aarde te creëren gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde voor al het leven. Nochtans, die onvoorwaardelijke liefde leven met onze iedere gedachte en emotie is een volledige andere uitdaging. Wij zijn gewend aan "zwaar werk," maar wij hebben NIET veel oefening gehad met het zijn van de Meester van onze Energie (gedachten en emoties).

In feite, zelfs diegenen van ons die in staat zijn om een aardige goede controle over hun gedachten en emoties te hebben, vallen nog steeds in de val van het klagen over de moeilijkheden van het dagelijkse leven. We klagen zelfs over hoe moeilijk ascentie is! In feite, de meesten van ons "Lichtwerkers" zijn bang om het woord ascentie uit te spreken omdat het niet gebeurde in overeenstemming met onze specificaties.

Jullie kunnen zien dat ik mezelf aan die lijst toevoeg. Ik ook, heb geklaagd over de moeilijkheden van het herinneren van onze Ware ZELF ondertussen in de beroering aanwezig zijnde van ons 3D leven. Het is inderdaad een uitdaging om een hogere staat van bewustzijn te handhaven terwijl wij de misstanden van het leven rondom ons heen observeren en terwijl wij in het verkeer reizen en geconfronteerd worden met stapels aan rekeningen.

Daarom, toen ik met de verklaring wakker werd dat "IK de Nieuwe Aarde Creëer" het betekende dat mijn iedere gedachte en emotie mijn werkelijkheid ZEER ZEKER creëert. Mijn gedachten richten mijn intenties en mijn emoties dicteren de staat van bewustzijn dat die intentie vult. Vandaar dat, als ik een schepper van de Nieuwe Aarde moet ZIJN, en ik mijn werkelijkheid creëer met mijn gedachten en emoties, ik een Meester moet zijn van mijn gedachten en emoties.

Wordt het nu duidelijk waarom wij NIET ascendeerden? Hoevelen van ons zijn feitelijk een meester van onze iedere gedachte en emotie? Ik niet! Ik streef ernaar om een Meester van mijn gedachten en emoties te worden. Nochtans, ben ik me volledig bewust dat deze vorm van meesterschap onmogelijk is voor onze driedimensionale dierlijke brein. Vandaar dat ons dierlijke brein onbekwaam is aangaande het creëren van de Nieuwe Aarde.

Nochtans, heeft het menselijke dier iets dat het dieren koninkrijk niet heeft. De mensheid heeft het vermogen om bewust te zijn van, om te herkennen, te integreren en hun hogere dimensionale expressie te zijn terwijl een menselijk lichaam gedragen wordt. Nochtans, om dit de kunnen doen, zullen wij ons driedimensionale denken los moeten laten, net zoals dat wij de houten wielen los moesten laten om een sneller voertuig te hebben.
Ik weet dat ik wat ik geruime tijd gezegd heb opnieuw formuleer.  Nochtans, weet ik dat een geheugensteuntje belangrijk is, aangezien ik mezelf voortdurend aan moet sporen het me te herinneren. Dan, handel ik nog steeds vanuit mijn menselijke zelf. Mijn verbetering is dat ik mezelf nu vaker vang. Nochtans, als ik te moe ben, als ik mezelf toegestaan heb om "opgejaagd" te worden door het dagelijkse leven, werkt het geheugensteuntje niet. Mijn gekwetste ego negeert mijn hogere expressie en stuurt mijn aardse voertuig in/naar de loopgraven van de derde dimensie.

Daarom, toen ik deze ochtend wakker werd met dat bericht van mijn ZELF, koos ik ervoor om het met jullie allemaal te delen waarvan ik weet dat jullie proberen, net zoals ik, zich te herinneren dat:

IK­­ ___(Naam)_____ uit ___(land/plaats)______ Me Vrijwillig

 aangemeld heb om een Bewuste Schepper van de Nieuwe Aarde 

te zijn

Als jij jouw naam aan de lijst toe zou willen voegen, doe dat alsjeblieft. Je kunt een pseudoniem gebruiken of alleen jouw voornaam, omdat JIJ weet wie je bent. Ook, als je die zin opschrijft op een stukje papier of het in jouw computer typt, zou je het kunnen gebruiken als een mantra om jou te helpen je te herinneren dat JIJ de Schepper van jouw WERKELIJKHEID BENT.

Het hogere licht is gedurende verscheidene maanden ons brein binnengekomen en geeft ons vele ongemakkelijke symptomen van transmutatie. Nochtans, beginnen wij ons langzaam aan deze hogere frequentie van licht aan te passen. Aan de andere kant, kunnen wij in onze wereld rondkijken en velen zien die alle controle over hen zelf verloren hebben vanwege deze energie. Aan hen, moeten wij onze onvoorwaardelijke liefde sturen.

Nochtans, is het belangrijk dat wij niet beantwoorden aan de angst die ons omringd omdat WIJ DE SCHEPPERS VAN DE NIEUWE AARDE ZIJN. Met andere woorden, kunnen wij als het tegengif dienen op de angst door het te overgieten met onze onvoorwaardelijke liefde. Het sturen van liefde in/naar angst wordt in toenemende mate gemakkelijker als onze 97% DNA aangezet is, en ons multidimensionaal denken/voelen online komt.

Het is belangrijk dat wij ons herinneren om onze op overlevings-gebaseerde menselijke denken los te laten en steeds meer gaan functioneren via het hogere-dimensionale Opererende Systeem van ons multidimensionaal denken. Vanuit dit hogere perspectief kunnen wij onvoorwaardelijke liefde sturen in/naar dat wat angst creëert en onze persoonlijke aandacht focussen op dat wat liefde creëert. Daarom, moeten wij enige keuzes in onze levens maken om dat los te laten wat ons bewustzijn verlaagd. Als wij ons werk haten, verander het. Als je in een situatie leeft die je ongelukkig maakt, verhuis. Als onze relaties niet goed gaan, kijk naar waar jij het negatieve voedt en het positieve negeert. In sommige extreme gevallen, zullen relaties moeten eindigen.

Meer belangrijk, herinner je om jouw ZELF te ZIJN zo vaak als je mogelijk maar kunt. Ik besef wat ik vraag omdat ik hetzelfde van mezelf vraag. Ik kan niet zeggen dat ik uitblink in het herinneren van het zijn van mijn/me ZELF.

Maar er zijn bepaalde tijden dat IK mijn ZELF BEN.

Wanneer ik middenin een creatieve inspanning ben, BEN IK mijn/me ZELF.
Wanneer ik met iemand ben waar ik van houd en/of een die lieve vriend is, BEN IK mijn/me ZELF.
Wanneer ik doe waar ik van houd om te doen, BEN IK mijn/me ZELF.
Wanneer ik in de natuur ben of aan het tuinieren ben, BEN IK mijn/me ZELF. 
Er zijn ook vele plaatsen waar ik niet mijn/me ZELF ben.
  
Als ik te moe wordt, BEN IK niet mijn/me ZELF.
Als ik opgejaagd raak (wat gewoonlijk is wanneer ik te moe ben) BEN IK niet mijn/me ZELF.

Als ik een alledaagse taak doe die ik nu moet doen, BEN IK niet mijn/me ZELF.
Als ik te hard werk (wat de verzameling is van het bovenstaande) BEN IK niet mijn/me ZELF.

Neem een moment om op te schrijven wanneer jij jouw ZELF BENT en wanneer jij NIET jouw ZELF BENT. Ik denk dat je zult ontdekken, zoals ik dat deed, dat wij niet goed voor ons aardse voertuig zorgen, de symptomen van transmutatie zijn sterker en wij vallen uit onszelf vandaan.

Aan de andere kant, wanneer wij beseffen dat wij allemaal als ÉÉN Wezen samenwerken om de Scheppers van de Nieuwe Aarde te zijn, weten wij dat wij ons Multidimensionale ZELF zijn binnenin het aardse voertuig dat wij momenteel dragen. Dit aardse voertuig is van een frequentie die veel lager is dan onze resonantie en heeft grote moeilijkheden ons ZELF te integreren in/naar diens kleine kleivorm.  

Wij moeten aardig veel onvoorwaardelijke liefde aan ons kleine klei voertuig geven, alsook aan de elementen en Elementalen die dat voertuig voor ons gecreëerd hebben om te dragen. Terwijl wij niet bewust waren van het feit dat wij ons ZELF waren, paste het aardse voertuig prima, voor de meesten van ons. Omgekeerd, als wij ons beginnen te herinneren dat wij ons ZELF zijn, beginnen wij de hogere frequenties van licht in onze kleivorm toe te staan.

Deze vorm is niet gewend aan de frequentie van onze echte resonantie en is niet comfortabel met de frequentie van licht dat nu diens Pijnappelklier binnenkomt. Vandaar dat wij liefdevol moeten zijn aangaande ons voertuig en dank moeten geven voor het creëren van een portaal waar doorheen wij kunnen bijdragen aan het planetaire waagstuk van het Creëren van de Nieuwe Aarde. Verder, moeten wij ons herinneren dat wij hier niet voor onze persoonlijke gewin kwamen.

Wij, de Scheppers van de Nieuwe Aarde, namen een aards lichaam in deze tijd om onze lieve vriendin Gaia, het bewustzijn van al het leven op de planeet Aarde, te ondersteunen om Haar planetaire essentie uit te breiden in/naar de hogere frequenties van werkelijkheid. Het grotere percentage van mensen is momenteel niet in staat dit feit te beseffen, maar het planten en dieren koninkrijk, alsook diegenen die ontwaakt zijn tot onze ZELF, werken als ÉÉN om de Nieuwe Aarde te Creëren!! 

 
  
Herinner je, dat wanneer wij Meesters van Energie zijn wij meesterschap van onze gedachten en emoties kunnen handhaven. Dit meesterschap ~ wat binnenin ons ZELF levend is ~ herinnert ons er voortdurend aan om ons op onvoorwaardelijke liefde te focussen. De frequentie van onvoorwaardelijke liefde zal een voortdurende verbinding met ons Multidimensionale zelf behouden die ons op één lijn met onze Missie zal houden.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

http://suzanneliephd.blogspot.nl/2013/04/conscious-creators-of-new-earth.html