Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 mei 2013

Het openen van het Portaal 25 mei 2013 Cobra

Laat dit als een VIRUS de Wereld 

rondgaan 

Het openen van het Portaal  

Op 25 mei 2013 om 21.10 uur Nederlandse tijd  

Het is tijd om weer actie te nemen! Het is tijd om het lot van onze wereld in onze eigen handen te nemen! Daarom zullen we, op het moment van volle maan in mei, elkaar ontmoeten in grote en kleine groepen, als individuen en koppels. Velen van ons zullen zich verzamelen en de bevrijding van onze planeet van de tirannie van het negatieve energie Grid visualiseren, omdat wij voor het eerst in onze geschiedenis de kans hebben om ons eigen levensbestemming te creëren als vrije burgers van de Aarde en ons dus volledig gemachtigd onszelf overgeven aan ons Ascentie proces.

Onze visualisatie zal het plan steunen voor planetaire bevrijding, zodat het zich zo snel mogelijk en zo soepel mogelijk manifesteert als niet-gewelddadig. We kunnen het doen! Het moet als een virus rondgaan! We moeten veel mensen bereiken, zodat de kritieke mensenmassa die het werkelijk doen bereikt wordt. Post het op jullie websites en blogs. Als je een alternatieve media uitgang weet, kunt u het aan hen te sturen. Je kunt een Facebook-groep maken voor jullie lokale groep mensen, die dit in jullie deel van de wereld doen. U kunt een video maken hierover en het op Youtube zetten.Een paar uur voor de opening van de Portal. zal een bijschaduw Maans verduistering helpen bij de opbouw van energieën om ons voor te bereiden op deze gebeurtenis. Dit is de tijd van Wesak. dat is een periode van geestelijke zegen voor de mensheid en een uitstorting van Licht voor de hele planeet. De belangrijkste vortex voor dit is gecentreerd in het Himalaya-gebergte, waar veel Initieert en Meesters zich zullen verzamelen om het Licht voor de Aarde te verankeren in deze tijd van de volle maan in mei. Hoewel volgens sommige tradities het Wesak festival al met de volle maan in april heeft plaatsgevonden, gebeurd een zeer sterke uitstorting van Licht altijd tijdens de volle maan in mei. Een zeer sterke tijdlijn loopt door de datum van 25 mei. Op 25 mei 1975 is het gehele 50 jarige proces van de planetaire bevrijding gestart. Op 25 mei 2010 werd een speciaal portaal genaamd Mission Blue Shield geactiveerd en het was het begin van de ondergang van de Archons. En nu op 25 mei 2013. zullen we het Portal openen. Het doel van het portaal is om de mensheid te bevrijden uit de greep van het negatieve energie raster dat de mensheid in slavernij hield tot tegen het einde van Atlantis de mensheid.

We zullen deze visualisatie allemaal op hetzelfde moment doen, op het moment van de opening van het portaal. die komt op 25 mei om 12 uur 12 minuten PDT.

Je kunt het exacte tijdstip van de activering voor veel plaatsen hier te bekijken:
Houd er rekening mee dat het tijdstip van opening van het Portal in deze link is 12:10 PDT, dat is 2 minuten vóór de eigenlijke opening en is dus een goed moment om te beginnen met je meditatie. instructies:
  1. Ontspan je lichaam en geest door voor een paar minuten naar uw adem te kijken.
  2. Roep de aanwezigheid van je Ziel (hogere zelf) op en de aanwezigheid van je spirituele gidsen, engelen en opgestegen meesters
  3. In de naam van je hogere zelf, zeg hardop een decreet op dat u al uw afspraken uit het verleden, bijlagen en contracten met de duistere krachten beëindigd en tenietdoet, ongeacht hun inhoud
  4. In de naam van je hogere zelf, zeg hardop een decreet dat je nu een vrij en soeverein wezen van Licht bent
  5. Visualiseer een pijler van gouden licht, die afdaald van de Galactische Centrale Zon en door je lichaam heen gaat.
  6. Visualiseer dat het gouden licht zich uitbreid door je hart en je handen in alle richtingen, alle duisternis van de niet-fysieke gebieden transmuterend in het Licht, zuiverend alle inhoud van uw implant hemisfeer, wat een hemisperical veld (soort bol om je heen) is met een diameter van 100 voet (30 meter ) om je heen. Het blijft dat gouden licht opnemen totdat uw implant hemisfeer volledig gevuld is met Licht 
  7. Visualiseer nu het hele implant hemisfeer gevuld met een Flower of Life patroon wat de trillingsfrequentie zal stabiliseren en verhogen van het energieveld om je heen


          8.   Visualiseer hetzelfde gouden Licht transmuterend alle implant        
           hemisferen wereldwijd

Mensen mogen spectaculaire resultaten verwachten wanneer elk van de planetaire portalen of deuropeningen open gaan. Je moet begrijpen dat planetaire bevrijding een geleidelijke proces is met het hoogtepunt in het laatste evenement, wat inderdaad spectaculair zal zijn.

Disclaimer:
Opening van de Portal zal NIET het wereldwijde kustgebieden gebeurtenis triggeren, welke Cliff High voorspelt, noch een internationale financiële reset. Geen enorme katastrofisch evenementen zullen er gebeuren in de nabije toekomst en de financiële reset zal alleen gebeuren op de gebeurtenis zelf. De timing van de gebeurtenis is nog niet om nu openbaar worden gemaakt, maar de uiteindelijke overwinning van het Licht is dichtbij.
Updates over de Opening van de Portaal: Posted by Cobra 

Vertaald: www.wakkeremensen.net