Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 mei 2013

Manuscript van Overleving - Deel 314

 "Een Glimmende, Iriserende Parel
van zo'n Schoonheid dat het
Je de Adem Beneemt, komt
Vanuit de Diepste Lagen Binnenin
Tevoorschijn"
24 Mei 2013 / Aisha North


De tijd van veranderingen zit er voor jullie allemaal al een lange tijd aan te komen, maar nu, is het alsof je de adem van frisse lucht naar je toe kunt voelen komen, zelfs als jullie fysieke en mentale lichamen meer dan slecht aan zouden kunnen voelen om momenteel te dragen. Veel is er inderdaad al veranderd, maar er zijn nog steeds enige zakken van weerstand binnenin terwijl jullie allemaal tegen de heuvel opwaarts gaan naar dat laatste doel waar jullie gedurende vele levens naar gezocht hebben. Denk eraan, jullie begonnen deze zoektocht naar deze vrijheid een lange, lange tijd geleden. Het is een reis geweest die meer dan één levensspanne omspant, en zelfs als jij je er niet bewust van bent geweest gedurende de meeste van deze levensspannen, hadden jullie bijna altijd een hunkering naar die dag.

Want zien jullie, de zaden die gedurende vele generaties sluimerend gelegen hebben is niet compleet stil geweest, en diens kleine stem werd op alle soorten van manieren waargenomen. Sommige van de acties die ondernomen werden door de mensheid werd altijd door die kleine stem geregeld, ongeacht of er nu naar hen gekeken werd als "goed" of "slecht", want die kleine stem is op vele manieren gelijk geweest aan een piepklein korreltje zand dat zich binnenin kriebelend een weg baant. Er is altijd "iets" daar geweest, iets ondefinieerbaars, dat de mensheid altijd voorwaarts gestuwd heeft. Natuurlijk, de gekozen weg voor dit "voorwaarts" heeft niet alleen maar vreugde en geluk gebracht. In feite, zijn jullie effectief weggeleid door andere machten zodat jullie zoektocht naar het vinden van de plaats wat deze drang binnenin tot zwijgen brengt jullie allemaal op een dwaalspoor heeft gebracht. Maar nu, heeft de mensheid eindelijk de weg gevonden om het roepen van deze stem te interpreteren op de manier waarop het oorspronkelijke bedoeld was te zijn. En die originele intentie was deze, en alleen deze; als een baken van licht dat jullie allemaal zou leiden naar het herkrijgen van jullie vroegere glorie in alle betekenissen en doelstellingen.  
Voor sommigen, zal die kleine innerlijke stem nog steeds handelen als een zuivere irritatie, iets dat hen geen andere optie geeft om in frustratie en wanhoop uit te halen. Want zij hebben al sinds lange tijd de drang opgegeven om echt, echt naar deze stem en naar diens oproep te luisteren. In plaats daarvan, kijken ze ernaar als niets meer dan een irriterend insect, onophoudelijk om hen heen zoemend. En ze meppen en ze duiken en ze proberen van alles uit om deze stem uit te roeien, maar het mag niet baten. Maar dan op een dag, komt er iemand zoals jullie langs. Iemand die de tijd genomen heeft om in stilte te gaan zitten en echt, echt te luisteren naar wat deze innerlijke stem jou al die tijd al heeft geprobeerd te vertellen. En je hebt de waarheid in diens boodschap voor verandering gezien. Want het is geen korrel zand meer dat aan jouw ziel knaagt. Het is een glimmende, iriserende parel van zo'n schoonheid dat het je de adem beneemt wanneer je het eindelijk tevoorschijn ziet komen vanuit de diepe lagen binnenin.
Want jullie hebben allemaal de schoonheid van deze parel gezien, dit innerlijke zaad van kennis dat daar sluimerend heeft gelegen, wachtend op het licht om te beginnen te ontspruiten en te groeien. En nu, is dat zaad, die parel binnenin, niet alleen begonnen te ontkiemen, het is begonnen zoveel te groeien dat het al veel van jou omhult in diens stralende en weelderige gebladerte van gelukzaligheid en vreugde. Het is waar, jullie voelen nog steeds de verwoestende stormen bij tijden hard tegen jullie aan slaan, maar wanneer zij afnemen, kunnen jullie genieten van de gelukzaligheid van binnenuit jullie nieuwe woonplaats van Licht en Liefde dat zich uitstrekt en groeit en steeds meer bedekt. Niet alleen van jullie, maar ook jullie omgevingen.  
En wanneer één van jullie, die dit innerlijke zaad toegestaan heeft tevoorschijn te komen en te bloeien, tegenover iemand komt te staan die nog steeds dat zaad als een sluimerend klein graantje binnenin draagt, zal het licht en de uitgelaten energie die jij uitstraalt ook naar dat innerlijke, verborgen zaad roepen. En wanneer jouw trilling in contact komt met dit kleine, nog steeds sluimerende zaad, wordt het letterlijk wakker en geeft het het signaal af dat de condities voor groei nu zoveel meer gunstig zijn dan voorheen. En dan kan magie beginnen te gebeuren. Want daar zijn diegenen die zelfs meer irritant worden als dat innerlijke zaad ermee begint steeds meer diens stem te laten horen vanwege deze signalen om te beginnen te groeien. Maar er zijn zovele anderen die eindelijk beginnen naar die oproep te luisteren, en er op een manier naar luisteren dat hen ook toestaat om die innerlijke ontkieming te laten plaatsvinden. En aldus zullen jullie zien dat deze innerlijke tuinen overal om jullie heen tevoorschijn komen. Sommigen zijn uitgelaten en weelderig vanaf de eigenlijke 'klaar af', terwijl anderen meer van zins zijn om dichtbij de schaduwen te blijven en enige extra coaching en licht nodig zijn om een meer krachtige groei te bereiken.  
Dus wat dit betreft zijn jullie op een bepaalde manier allemaal tuiniers, niet alleen door het onderhouden van jullie eigen gezonde en krachtige groei, maar ook door het helpen van anderen om hun innerlijke tuinen te voeden/koesteren. Want door iedere gezonde tuin die er is, zullen vele anderen geïnspireerd zijn en inderdaad aangespoord worden door slechts te kijken naar jullie groei. Want, zoals wij jullie eerder vertelden, zijn jullie niet langer onzichtbaar meer, want jullie dragen met jullie mee de signalen van deze nieuw gevonden vitaliteit waar je ook gaat. Toegegeven, vanwege deze groeispurten zullen jullie je bij tijden minder dan vitaal voelen, maar dat was slechts te verwachten. En denk eraan, dit schijnbare gebrek aan vitaliteit en deze lusteloosheid die jullie ervaren zijn niet vanwege een gebrek aan energie, verre van dat. Het is alleen maar een signaal van een superboost die er plaatsgevonden heeft, en dus, heeft jullie fysieke lichaam een kleine pauze nodig om het allemaal te accommoderen. Maar jullie groeien allemaal dierbaren, en jullie veranderen in deze formidabele, weelderige havens die zullen helpen om voor altijd de mensheid te voeden/koesteren en inderdaad deze gehele planeet. Dus denk eraan om in de schaduw van jouw eigen schoonheid te rusten, en probeer je niet al te zeer teneergeslagen te voelen op deze dagen wanneer jij jezelf voelt verflauwen. Want jullie zijn al voorbij dat stadium van groei heengegaan waar jullie op je meest kwetsbaarst zijn, dus is er niets dat jou nu kan tegenhouden. Wij geven jullie allemaal een eresaluut op deze formidabele dag, terwijl wij jullie zien staan schitteren in het licht, je gereed makend om naar voren te stappen met alle magie die jullie binnenin dragen.
The Constant Companions
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
www.aishanorth.wordpress.com