Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 3 mei 2013

Het Manuscript van Overleving - Deel 306


"Dit Gouden Web van

Gelukzaligheid is Om 

Jullie heen Geweven"

3 Mei 2013 / Aisha North 


Zoals jullie misschien opgemerkt hebben, kunnen de energieën die binnenkomen gecategoriseerd worden in verschillende modules, en de reden hiervoor is een zeer eenvoudige reden. Eén van de lagen van dit enorme energetische web maakt deel uit van de alles-omvattende Ene dat alles dat bestaat omringt en met elkaar verbindt. Niet alleen op deze planeet, maar overal. En dit oneindige raster, als we het zo mogen noemen, is het energetische deel van dit samen weven dat velen van jullie al ervaren hebben als een rivier van Licht.

Het is op zovele manieren een zeer vreedzaam en gouden genuanceerde energie, één die jullie zal versoepelen en veel vrij zal laten van de energetische stress die jullie allemaal de laatste tijd ervaren hebben. Deze verwevende strengen van deze gouden gelukzaligheid is iets dat zelfs meer vooraanstaand zal worden als de dag van de bijeenkomst nadert, en wij nodigen jullie allemaal uit om er een klein teugje van te nemen wanneer jij je daar ook maar tot toe geroepen voelt.  

Want jullie zijn er allemaal op de één of andere manier al mee verbonden, en het proces dat op Zondag afgerond zal worden is de handeling van het jullie allemaal meer nauw met elkaar te verbinden via de ingewikkelde strengen van deze vezeldraden van Licht. Meer hierover in een latere brief, maar nu, gaan we over naar de andere, en een misschien ietwat meer vooraanstaande aanwezigheid van de andere energetische lagen waar jullie momenteel in zwemmen. Want zoals wij jullie allemaal op voorhand verteld hebben, zou deze week, leidend naar deze energetische Bijeenkomst, op vele manieren een uitdagende week voor aldus velen van jullie zijn.

 Knoppen werden en zullen op zovele manieren in dit alles ingedrukt worden, de laatste inspanning om jullie volledig schoon te boenen van enige laatste restanten van oude troep dat zich nog steeds koppig blijft vastklampen aan dat anders schitterende oppervlak van jullie waardevolle diamanten ziel. Want jullie zijn binnenin allemaal volmaakt, maar er zijn mogelijk nog steeds een paar stukjes en beetjes aan stof en vuil die niet grondig van tevoren schoongemaakt zijn. En als zodanig, mag de intensiteit van dit energetische schrobben bij tijden aanvoelen als een klein beetje aan de ruwe kant.

Maar alsjeblieft, vat geen enkele ruwe overhandigde effecten van dit alles op als wat voor soort van straf of berisping dan ook, want zij zijn dat in het geheel niet. Dit is gewoon de manier van de Schepping om er zeker van te zijn dat jullie met al jullie diepgewortelde luister stralen, ongehinderd door wat voor oud stof dan ook dat zich ergens in een hoek verzameld mag hebben. Want jullie verdienen niets minder dan om monter en rechtop te staan, zoals de bakens die jullie waarlijk zijn, wanneer wij de oproep laten klinken in een paar dagen tijd vanaf nu voor jullie allemaal om te verzamelen en te verbinden.

Dus wederom zeggen wij, alles is goed, en jullie bevinden je inderdaad in goede handen. Want jullie worden allemaal voorbereidt, zodat jullie jezelf zullen presenteren in jullie prachtige gewaden en op jullie allerbest zullen zijn wanneer de tijd voor het feest aanstaande is. Want jullie zijn allemaal waardig voor deze speciale, of misschien zouden wij moeten zeggen VIP behandeling, want jullie hebben de formidabele taak op jullie genomen van het niet alleen jullie zelf te reinigen, maar aldus veel van de collectieve rommel tezamen met dat van jullie zelf in dit verlengde proces van verlichting, en jullie verdienen zeer zeker om toegestaan te worden om op alle mogelijke manieren te stralen.

Dus alsjeblieft, denk eraan adem te halen wanneer het ook is dat deze op zwaar werk berekenende reinigingsbommen je ook mogen raken, en weet dat zij allemaal ten voordele van jullie zijn, zelfs als het bij tijden aan mag voelen alsof zij jullie in jullie sporen willen stoppen. Zij zullen iets dergelijks niet doen, in feite, zijn zij specifiek ontworpen om het pad op te effenen dat voor jullie ligt.

Dus blijf gecentreerd, en blijf verbonden, en alsjeblieft, vergeet niet om bij tijden een klein beetje beschutting te zoeken bij het zoeken naar dat andere deel waar wij jullie eerder over vertelden. Want dit gouden web van gelukzaligheid is rondom jullie heen geweven, en wij dringen er bij jullie allemaal op aan om je vrij te voelen om jezelf er zo vaak als dat je het plezierig vindt erin te laten zakken om de vertroosting en het gezelschap te vinden dat je zo waarlijk verdient.

The Constant Companions

Klik hier voor de Bijeenkomst waarover gesproken wordt.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

www.aishanorth.wordpress.com