Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 mei 2013

Aartsengel Gabriel via Shanta Gabriel 23 Mei 2013


Aartsengel Gabriel  

Volle Maansverduistering en

Wesak Ontwaking
23 Mei 2013 /  Shanta Gabriel 


Dierbaren,
Terwijl de energie hand over hand toeneemt voor de volgende Volle Maan (25 Mei 2013 om 06:24uur Nederlandse tijd / 24 Mei 2013 om 9:24PM Pacific Daglicht Tijd), is er een krachtige spirituele focus die niet genegeerd moet worden.

 Deze volle maan wordt de Wesak of de Boeddha maan genoemd en wordt aangemerkt als de meest krachtige volle maan van het jaar. Het feit dat er ook een maansverduistering is - de derde in een zeer zeldzame serie - draagt alleen maar bij aan de verhoogde energie die jullie ervaren.

Het wordt gezegd dat verduisteringen mogelijkheden voor koerscorrecties aanbieden, en jullie in staat kunnen stellen om te zien wat voor veranderingen je zou moeten maken in de richting die je gaat. Weet dat jullie middenin een diepgaande spirituele transformatie zitten, dus is het spirituele rijk in jullie leven de arena waar je kijken moet voor wat voor koerscorrectie dan ook die nodig is. Herinner je dat jullie nog steeds in het Wormgat van Radicale Transformatie zitten tot aan de 21ste Juni Zonnewende, dus nu is het tijd om aan dat te werken wat gedaan kan worden om jouw zielpad te verbeteren.

Het fysieke rijk is nog steeds in een vrijelijk-drijvende staat van verwerking, terwijl de warme gelei-achtige energieën in de nieuwe wereld gekneed worden die jullie in 5D creëren. Dus wanneer je naar jouw leven kijkt en de veranderingen ziet die je wilt maken, focus je dan niet op de fysieke doen-heden wat de voorbije 3D geneigdheid zou zijn. Al het leven begint met een spirituele focus en filtert dan omlaag in/naar het grotere deel van het fysieke niveau. Wat zeer noodzakelijk is, is jouw verbinding met jouw innerlijke geest, en je hebt een kans om dat op een manier te doen die ongeëvenaard is. In feite, zou het hebben van jouw focus op een project van wat voor soort dan ook behulpzaam zijn omdat vele mensen het vrijelijk-drijvende gevoel het meest oncomfortabele gevoel vinden. Het kan verkeerd geïnterpreteerd worden als leegheid of eenzaamheid wanneer in feite het een lege ruimte is dat er gewoon op wacht om gevuld te worden met iets prachtigs, zoiets als de dromen die je in jouw hart vasthoudt.

Door het gehele jaar van 2012 heen, en specifiek vanaf de Zonnewende van 21 december, hebben jullie jullie energie koers in beweging gezet. Alle intenties, verlangens en duidelijkheid die je gecreëerd hebt zijn een focus geweest dat zich momenteelmanifesteert als een formele structuur maar toch om in een vorm te zijn die je kunt herkennen. Maar als je binnenin jouw hart kijkt, zal je zien hoe je veranderd bent. Je kunt het nieuwe bewustzijn voelen, het nieuwe besef dat net achter jouw hart zit op een zuiver Zielniveau, klaar om de vlucht te nemen (op te stijgen). Het is alsof je de vleugels aan het groeien bent waarnaar je zo verlangde om die in jouw leven te creëren, de vleugels van jouw geest die zich ontvouwen in deze nieuwe tijd zodat je kunt vliegen.

De Tempel van Jouw Innerlijke Geest

Er is een gevoel van magie in de lucht, vergis je er niet in. Laat het jou wegtrekken van de externe focus van jouw wereld en creëer een nieuwe tempel binnenin jouw hart voor jouw dromen om helder te worden. Deze Tempel van jouw Geest is een veilige haven voor jou om steeds maar weer opnieuw naar terug te keren. Het is daar waar jouw Engelen op jou wachten. Zij wachten erop om jou te koestern en om jou te laten zien dat zij jouw verplichting aan jouw ascentieproces eren. Zij vragen aan jou om geduldig te blijven met dit proces en je niet te focussen op dat wat nog steeds ongezien is in de wereld rondom jou heen. Zij willen dat je ziet dat wanneer jij je naar binnen keert naar de heilige tempel binnenin jouw hart, dat de actie daar in grote overvloed plaatsgevonden heeft.

Binnenin jullie innerlijke tempel, brandt het Eeuwige Vuur van jullie geest met een kracht welke het nooit eerder in jullie leven bereikt heeft. 
Jullie verzamelen een krachtig team van meesters en engelen die erop wachten om jullie met de ascentie van jullie ziel te helpen alsook de planeet. Want deze wezens zijn zeer belangstellend, niet alleen voor jouw zielproces, maar ook met de ascentie van de planeet Aarde in/naar een nieuwe openbaring van Licht. De wezens die jij bij je verzameld hebt komen vanuit vele rijken, afhankelijk van jouw trillingsfrequentie. Sommigen zijn Licht Wezens die bij jou zijn geweest sinds jouw allereerste incarnatie en anderen zijn nieuw voor deze tijd. Allen zijn opgeroepen door jouw ziel voor de vervulling van jouw bestemming in dit leven. De zaden van de dromen welke jouw ziel verlangd om te manifesteren zijn latent in jou aanwezig. Deze zaden ontwaken nu voor jou om hen naar voren te roepen in/naar deze potente tijd om jou te helpen bij het creëren van jullie nieuwe wereld.

Het is een spirituele focus die er nu van jouw vereist is en er is niet veel dat je kunt doen in het fysieke rijk om jouw dromen in bloei te dwingen. Nochtans, kan je hen van energie voorzien, je kunt hen helpen vitaliteit te verkrijgen en met Goddelijke energie pittig te laten groeien, en je kunt hen bemesten met de compost van jouw emotionele geschiedenis. Door dit te doen, trek je de ondersteuning aan van diegenen vanuit de rijken van Ontwaakt Bewustzijn die erop wachten om dienstbaar voor jou te zijn. Inderdaad, je zou verrast zijn over hoeveel Wezens van Licht er gereed zijn om dienstbaar voor jou te zijn en om jouw intentie de wereld binnen te dragen.   

De Zilveren Belijning aan de Donkere Wolken

Terwijl de dromen die gesluimerd kunnen hebben beginnen te ontwaken, heb je zeer waarschijnlijk opgemerkt dat oncomfortabele gevoelens in jouw besef komen
Deze kunnen aanvoelen als uitbarstende wolken vanuit de diepste kloven van jouw onderbewustzijn dat alle dingen over jezelf draagt dat het meest schaamte-gevuld aanvoelt, dat bij jou de meeste pijn veroorzaakt, en kan leiden naar een gevoel van ontmoediging als je de wolken toestaat jou over te nemen. Wat wij willen dat je weet is dat er een enorme grote zilveren belijning aan deze wolken zit dat jou het vermogen en de mogelijkheid aanbied om definitief deze plakkerige, gewoontegetrouwe repeterende gedachten en emotionele beroeringen op te ruimen. Je kunt dat team van bekrachtigde Licht Wezens aan het werk zetten die zich rondom jou heen verzameld hebben en die bereid zijn te gaan waar jij hen opdracht toe geeft om naartoe te gaan.

Dit is een gigantische kans voor jullie omdat de energie van deze volle maansverduistering de spirituele kracht draagt om de toegangspoorten naar nieuw bewustzijn te openen. 
Het Lichtgebied van Vrijheid is er om definitief te helpen alles dat in de weg staat van jouw ascentie op te ruimen. Wesak eert de dag van Boeddha's verlichting toen hij gewaarwerd hoe de vrijheid achter het lijden ligt en in/naar Zelf-Ontplooiing ging. Jullie kunnen ook die diepgaande energie gedurende deze tijd gebruiken. Her/Erken deze oude gevoelens als een aangeleerde reactie die niet zijn wie jij bent. Het zou mogelijk kunnen zijn dat zij jou nooit geweest zijn, maar een manier die je leerde om je te gedragen vanwege jouw opvoeding en milieu terwijl je opgroeide.

Er is merendeels pijn in jouw hart voor het lijden waarvan jij geloofd dat je dit in andere mensen hun levens gebracht hebt. 
Hoewel je weet dat je nieuwe keuzes zou maken vanuit het perspectief van jouw ontwikkeling in bewustzijn, heb je nog steeds de gevoelens die pijn bij jou veroorzaken. Het is deze pijn die aan jou gevraagd wordt om uit de heilige plaatsen van jouw hart op te tillen. De Wesak Volle Maan is een grote kans voor jou om patronen van lijden los te laten in/naar de eeuwige vuren van Hart Wijsheid die in jouw Tempel branden. Hoewel je het vele keren weggegooid zou kunnen hebben; hoewel je deze pijnlijke herinneringen verwerkt zou kunnen hebben met diverse therapeuten; hoewel je gevraagd hebt en gebeden hebt voor vergiffenis, NU is de tijd wanneer de energie sterk genoeg is om deze ervaringen te desintegreren en jou te bevrijden om verder te gaan.   

Her/Erken duidelijk dat de vergiffenis die je zoekt er voor jou is en bied jezelf een enorm gebied van Mededogen aan. Je hebt zo hard geprobeerd om diegenen te dienen waarvan je het gevoel hebt dat je hen onjuist behandeld hebt. Je hebt zoveel keren geprobeerd om compensaties voor het verleden te maken, en toch is de pijn gebleven. Neem de ervaringen die jou belasten, de pijn die jou knecht en de oude patronen van gedrag nu in/naar jouw tempel. Bied en aan het Eeuwige Vuur van jouw geest aan en weet dat deze keer, je alle ondersteuning zult hebben die je nodig bent om echt het meeslepen van deze oude lasten vanuit het verleden los te laten. Zij zijn niet wie jij bent, maar nu met het nieuwe besef dat je draagt en de hulp van jouw team van "Ziel Specialisten" kan je de verschuiving in bewustzijn maken dat jou zal bevrijden om verder te gaan.

Beschouw dit als een ritueel van Spirituele Activering voor de Ascentie van Jouw Ziel.

Een Bevrijdings Ritueel voor Jouw Ziel

Verbeeld je dat je in de Tempel van jouw Hart staat. Maak het prachtig.Creëer de meest prachtige en kracht-bepakte ruimte die jij je voor kunt stellen. Het kan een natuurlijk panorama zijn dat jou raakt of de creatie van een supernatuurlijke rijkheid. Wat het ook is dat je het meeste nodig bent. Het is behulpzaam als er grootsheid en uitgebreide uitzichten zijn die jou toestaan om de verheven expressie van deze tijd en plaats te voelen.

Zie in het centrum van jouw tempel het Eeuwige Vuur van jouw Ziel helder branden. Al jouw meest geliefde begeleiders, meesters en engelen omringen dit vuur. Weet dat je veilig bent en dat deze wezens hier voor jou zijn. In jouw innerlijke tempel zijn beroerd jou diep binnenin en maakt de verlangens in jouw ziel wakker waarvoor je in dit leven kwam om te bereiken, te voltooien of te leren. Jouw lieve beschermengel houdt jou vast in vleugels van zuivere liefde om je te helpen je veilig te voelen. Zij laat jou weten dat je gereed bent, en dat de tijd juist is om jouw lasten in het vuur te gieten als het uitvaagsel dat zij zijn. Je houdt een doos vast die deze lasten bevat, de ervaringen en het lijden dat je voelde voor de situaties van het verleden. Het team van Goddelijke Licht Wezens van jouw Ziel omringen jou met Liefde. Wanneer zij hun armen opheffen, voel jij jouw bewustzijn omhoog gaan. Zij helpen jou om de trillingsfrequentie te verkrijgen die je nodig bent om boven de oude patronen uit te stijgen. Terwijl zij dit doen voel je een impuls van vrijheid om los te laten zoals je dat nog nooit eerder ervaren hebt. Je bent genoodzaakt om die doos van oude patronen in het Eeuwige vuur te werpen en het te laten verbranden.

Je bent verrast over hoe gemakkelijk het is om los te laten. Het gebeurt gewoon als je de impuls van jouw hart volgt. Dit is de genade die alleen komt wanneer je in uitlijning bent met jouw ziel.  
Zodra jij jouw belastende doos van oude herinneringen loslaat, bedekt een krachtige Violette Transmuterende Vlam jou vanaf je hoofd tot en met jouw voeten. Jouw energieveld is gevuld met het briljante Violette Licht van jouw IK BEN Aanwezigheid. Je bent gewikkeld in Liefde, Vergiffenis en Genade. Als je dit Violette Licht inademt, kan je bespeuren dat iedere cel van jouw lichaam ontwaakt tot een nieuwe frequentie.

Je hebt je nog nooit zo vrij gevoeld!

Je kunt de Wezens van Licht bespeuren die jou omringen en Liefde en Vreugde door hun harten heen uitstralen. En jij voelt je omhuld met de macht van hun liefde. Je weet dat je een drempel overgegaan bent in/naar een nieuw leven door het loslaten van wat niet langer is wie jij bent. En het was zo gemakkelijk, zo veilig, en zo gepast. Er is niets anders dat je had kunnen doen. Jouw zielsteam van engelen halen jou nu binnen hun vleugels van Zuiver Licht. Zij nodigen jou uit om de volgende stap te nemen. Sta hen toe om jou te escorteren naar een Toegangspoort naar jouw  Nieuwe Leven in de machtige/krachtige 5de Dimensionale wereld van Vreedzaamheid/Vrede welke nu gecreëerd wordt. Er staan enorme grote Aartsengelen bij de Poort, en je wordt door deze opening geëscorteerd met alle eer die je nu verdient. Laat jezelf door deze Toegangspoort heen geleid worden en adem de Vreugde in van deze nieuwe wereld. Laat jezelf aansluiten bij de feestviering van de hemelse rijken, en weet dat je gezegend bent en dat er voor je gezorgd wordt terwijl je aan deze reis begint. Je wordt gefeliciteerd voor jouw moed. 

Wanneer één ziel de bereidheid heeft om diens oude manier van bestaan los te laten en de ondersteuning naar voren roept van de rijken van Ontwaakte Wezens, worden de paden naar het goddelijke op een nieuwe manier geopenbaard. Het pad is voor diegenen die achter jou aankomen geopend. In feestvieringen, glorieus geactiveerde energie vanuit de vele rijken van Licht haast zich naar binnen om jou en jouw nieuwe levenspad te ondersteunen.

Wij Zeggen dat Ontwaken Eenvoudig is, niet 

Gemakkelijk

Het is niet van belang hoeveel keren je deze poging ondernomen hebt om los te laten en vrij te zijn, of dat je op jouw knieën neerviel om te smeken om ondersteuning. Niets is nu meer van belang behalve voor jou om je de grootste dromen van jouw ziel te herinneren. Koppel dat aan jouw bereidheid om los te laten en om in/naar nieuwe paden van het Licht te verhuizen. Accepteer de Genade die aangeboden wordt zodat je deel kunt nemen aan de creatie van een nieuwe wereld die gebaseerd is op Vrede, Samenwerking en Liefde. Dit zijn de motiverende factoren die jou toe zullen staan om de funderingen van het leven dat je vanaf dit punt verder kiest te creëren.

Laat niet de eenvoud van dit proces de kracht dat het bezit ontkrachten om jou in vrijheid te stellen. Herinner je dat de trillingsfrequenties van deze tijd meer diepgaand zijn dan welke ook die je ooit ervaren hebt, en weet dat je energetische ondersteuning hebt vanuit de rijken van het Grote Mysterie dat de nieuwe wereld van Goddelijke Liefde ondersteund dat op je wacht. Als het magisch lijkt te zijn, weet dan gewoon dat je de handen van de Grootste Magiërs vasthoudt die je ooit gekend hebt. Jouw dromen zijn belangrijk want zij bezitten de sleutels naar de doorgangen van jouw zielsevolutie, en iedere stap op de weg wordt je in Vleugels van Zuiver Licht vastgehouden. Er wordt diep en eeuwig voor jou gezorgd, en er wordt voorbij jouw wildste verbeelding van jou gehouden. Laat deze diepgaande Waarheid jou in/naar het leven dragen waar je echt voor kiest om te leven.

En zo zij het.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Copyright: May 22, 2013 Shanta Gabriel for Archangel Gabriel www.TheGabrielMessages.com