Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 19 maart 2013

Pleiadische/Arcturiaanse Alliantie via Dr. Suzanne Lie 19 Maart 2013


Pleiadische/Arcturiaanse Alliantie 


"Het Landingsfeest 1" 

19 Maart 2013 / Dr. Suzanne LieMytria Spreekt:

Ik zal het verhaal van lieve Almon voor nu verlaten om terug te keren naar onze landing op de ascenderende Aarde. Toen de Arcturiaan zei dat "wij" de ascentie van ofwel de Aarde of onze Pleiadische wereld en dan de andere zouden ervaren, besefte ik niet dat de "wij" Mytre's parallelle zelf van Almon zou zijn. Mytre en ik begrijpen beide niet duidelijk hoe werkelijkheden door de verschillende tijdlijnen heen drijven en met elkaar vermengen. Het spijt me om Almon te verlaten in zijn precaire situatie, maar voor mijn besef binnenin het NU weet ik niet wat er met hem gebeuren zal of wat er met hem gebeurd is.

Aangezien Mytre en ik ons nog steeds aan de rand van de tijd bevinden, is er geen opeenvolging tot de manier waarop wij ons verhaal delen. De timing van ieder hoofdstuk van ons verhaallijn drijft door diverse tijdlijnen heen. Aangezien onze ascentie ervaring op onze Pleiadische planeet vrij anders is dan de tijdlijn van het Aardse ascentieproces, is voor ons besef alle structuur en functie van de tijd verdwenen. Gelukkig, hervonden Mytre en ik een ingebedde boodschap van onze laatste reis met onze dierbare Arcturiaanse vriend. Wij delen het nu met jullie:

"Een Meester zijn van jouw gedachten en emoties is het meest belangrijke dat je kunt doen terwijl je op deze missie naar de Aarde bent. Denk eraan dat de Aarde zich middenin de overgang bevindt in/naar een Gouden Tijdperk. Vandaar dat, het energetische gebied dat de planeet omringt levend met creatieve macht is. Dit Gouden Tijdperk zal de Aarde binnenleiden in/naar het zijn van een vijfdimensionaal wezen waar iedere gedachte en emotie onmiddellijk gemanifesteerd zal worden. In feite, is de primaire versie van de Aarde feitelijk in de hogere sub-gebieden van de vierde dimensie. Aan de andere kant, sommige van de versies van de Aarde zijn nog steeds in de derde dimensie, en sommigen zijn nog steeds in het Lagere Astrale Gebied. 


"Omdat Gaia, het bewustzijn van de Aarde, terugkeert naar Haar multidimensionale ZELF, en omdat Haar menselijke bewoners nog steeds resoneren tot zovele verschillende frequenties, heeft de Aarde vele versies. Vanuit ons Arcturiaanse perspectief, zien wij de Aarde in wat jullie zouden noemen 'slow motion'. Vanuit dit gezichtspunt kunnen wij alle verschillende frequentie expressies binnenin het NU zien. Met andere woorden, zien wij de fysieke versie en al de versies van de vierde dimensionale Aarde verbonden door schaduwbeelden.

"Wij kunnen ook de Nieuwe Aarde op de drempel van de vijfde dimensie zien, net voorbij de tijd resonerend. Daarom, heeft de Nieuwe Aarde geen begin of een einde behalve voor het perspectief van de aardebewoners die zich langzaam bewust beginnen te worden van diens aanwezigheid. In feite, bezoeken velen van onze ascenderenden de Nieuwe Aarde in hun nacht-lichamen en hebben zelfs perioden tijdens hun dagelijkse leven waarin hun bewustzijn voldoende hoog is zodat zij wakker zijn binnenin die resonantie.

"Vanwege dit, zal jullie bezoek aan de Aarde beginnen met de ascenderenden die nog steeds een fysieke vorm op de fysieke Aarde vasthouden, diegenen wiens bewustzijn de capaciteit heeft om uit te breiden naar de vijfde dimensionale versie van de Aarde. Omdat er nog steeds duisternis en angst op Gaia's lichaam is, verliezen onze ascenderenden hun hogere focus wanneer hun bewustzijnsstaat hen in/naar de lagere frequentieversies van de Aarde trekt. Net zoals de mensen multidimensionaal zijn, zo is de planeet dat ook, er is een continue beweging van menselijk bewustzijn op en neer gaand op de resonantieladder.

"Wanneer de mensen, specifiek de ascenderenden, doen waar zij van houden om te doen dan zijn zij in staat de ascenderende Gaia te ervaren als een innerlijk gevoel van "De Hemel op Aarde". Nochtans, wanneer zij moeten doen wat zij niet willen doen, valt hun bewustzijn bij de ladder omlaag in/naar een lagere resonantie. Dan, is hun werkelijkheid in overeenstemming met de resonantie van hun bewustzijn, en bevinden zij zich in een lagere frequentieversie van de Aarde.

"Wat het bewustzijn van onze ascenderenden meer dan wat ook verlaagd is twijfel. Twijfel is een vorm van op angst-gebaseerd denken dat hen verstrikt in een lagere frequentieversie van de Aarde. Daarom, is het jullie missie om hen te bezoeken terwijl zij in een hoger bewustzijn zijn met de intentie van het geldig maken dat hun ervaringen van een hogere frequentie van de Aarde geldig is. Jullie zullen beginnen door hen te bezoeken in hun droom-lichaam, zodat zij enige 'tijd' kunnen hebben om gewend te raken aan het feit dat zij een opzienbarende droom gehad hebben.

"Dan, terwijl jullie een diepere relatie met hen opbouwen, kunnen jullie beginnen hun gebied van resonantie binnen te gaan terwijl zij wakker zijn in een hogere staat van bewustzijn. Aangezien zij gewend zijn geraakt om jullie in hun droom-staat te zien, zien zij jullie als een nagloed van hun droom. Gelukkig, zijn er andere ascenderende mensen die zeer bekend zijn met het feit dat de Galactics hen ondersteunen met hun ascentieproces. Daarom, zullen zij niet bang zijn als zij jullie zien, maar zullen waarschijnlijk aan zichzelf twijfelen. Zij zullen doorgaans deze twijfel niet als een lage-graad angst ervaren maar als een "het is te goed om waar te kunnen zijn" gedachte. Bij beide manieren, zal hun bewustzijn omlaag gaan en hun waarneming van jullie zal verloren gaan.

"Echter, als je hen jouw onvoorwaardelijke liefde stuurt, zouden zij in staat kunnen zijn om terug te keren naar een hogere staat van bewustzijn, en derhalve, een hogere staat van waarneming. Omdat de herinnering van hun multidimensionale bewustzijn nog steeds nieuw voor hen is, hebben zij zich nog niet herinnerd hoe ALLE interpretatie van angst los te laten. Denk eraan dat onze dierbare gegrondvestigden in een werkelijkheid geleefd hebben die zich op de rand van rampspoed bevond gedurende dit en vele andere levens.

"Hun angst heeft hen alert gehouden voor de vele gevaren waar zij iedere dag mee geconfronteerd werden. Dit soort van waakzaamheid is zeer uitputtend, en het verlaagd hun staten van bewustzijn. Daarom, wees geduldig met de Lichtwerkers die jullie toegewezen zijn. Jullie zullen met hen communiceren in hun vijfdimensionale staat van bewustzijn. Nochtans, als zij niet in staat zijn om toegang tot dat niveau van bewustzijn te krijgen terwijl zij hun aardse voertuig dragen, zullen zij zich niet herinneren dat zij met jullie in hun fijnere lichamen communiceren.

"Vanuit jullie perspectief, zullen jullie spreken met een resonantie van het multidimensionale ZELF van wie zij zich niet bewust gewaar zijn. Deze situatie mag vrij verontrustend voor jullie zijn in het begin. Jullie zullen met een persoon spreken die tegelijkertijd jubelend is om bij jullie te zijn, terwijl hun lagere resonantie zich er niet eens bewust van is dat jullie er zijn. Daarom, vragen wij dat jullie bij die ene persoon blijven totdat zij een doorbraak bereikt hebben waarin zij zich bewust zijn van jullie aanwezigheid binnenin hun driedimensionale bewustzijn.

"Wanneer zij dit besef voor het eerst hebben, zal het hen toeschijnen dat jullie plotseling arriveerden. Vandaar dat zij angstig kunnen zijn. Herinner je dat zij door vele levens heen getraind zijn dat al het nieuwe begroet moet worden met angst. Zij hebben in een zeer gevaarlijke wereld geleefd waar ontelbare situaties hen zouden kunnen "doden". Wij zijn ons bewust dat de benaming "doden" niet langer in jullie vocabulaire aanwezig is. Nochtans, is het in hun wereld een buitengewone normale benaming.

"Wij vertellen jullie deze oncomfortabele verhalen zodat jullie je kunnen herinneren om groot medeleven voor jullie Licht Familie in de menselijke vorm te hebben. Velen van onze familieleden zijn op de derde dimensionale Aarde geïncarneerd sinds de ondergang van Atlantis en zelfs daarvoor. Hoewel de meesten van hen persoonlijke ervaringen van ascentie hebben gehad waarin zij in staat waren de hogere werelden te bezoeken, waren zij allemaal toegewijd om weer terug te keren naar de derde dimensionale versie van Gaia om met hun dienstbaarheid door te gaan.

"In feite, zonder de bijdrage van diegenen die steeds maar weer opnieuw ervoor kozen om terug te keren naar Gaia's planetaire vorm om hun multidimensionale bewustzijn bij te dragen, zou de Aarde wel vernietigd zijn geweest. Wij konden vanuit onze frequentie helpen, specifiek na de uitvinding van de Atoom Bom, welke zelfs vierde dimensionale werelden vernietigde. Nochtans, is er aan ons alleen toestemming gegeven om deze vrije-wil planeet te ondersteunen om rampen te voorkomen. Gelukkig, hebben nu zoveel Aarde bewoners om ondersteuning gevraagd dat wij de wet van de vrij wil niet breken door onze toenemende bezoeken.

"Wij zouden graag openlijk onze vaartuigen willen landen in de vele grote steden, maar wij weten dat het niveau van angst nog steeds te hoog in het collectief is. Daarom, sturen wij teams naar beneden om rechtstreeks met de mensen te werken die om onze ondersteuning gevraagd hebben. Dan, eenmaal volledig bewust van hun immense macht binnenin, kunnen deze familieleden in de menselijke vorm van binnenuit hun maatschappij werken om het niveau van collectieve angst te verminderen. Als er één ding is dat de menselijke conditie zou ondersteunen meer dan wat dan ook, is dat het einde van de angst.

"Omdat angst de grootste vijand van de mensheid is, zal jullie eerste taak zijn om diegenen te onderwijzen met wie jullie kunnen spreken om hen te ondersteunen bij het los laten van de angst. Alleen de bewuste wetenschap dat zij niet alleen zijn, dat zij niet gek zijn en dat zij feitelijk leden van een liefdevolle galactische familie zijn zal groots hun angst verminderen. Vandaar dat, jullie eerste bezoek met de volledige ontwaakte mensen zal zijn die zich bewust zijn dat zij meer dan "slechts een mens" zijn.

"Met andere woorden, jullie zullen eerst onze galactische familieleden ontmoeten die een opdracht genomen hebben om een menselijke vorm te dragen tijdens deze tijd van grote overgang. Zoals wij zeiden, zullen jullie eerst via hun dromen met hen communiceren en wanneer zij in diepe meditatie zijn. In feite, hebben sommigen van degenen die jullie zullen gaan ontmoeten gedurende decennia dit type van relatie met ons gehad. De bevestiging van het feitelijk waarnemen van hun galactische familie terwijl zij in hun normale bewustzijn zijn zal alle twijfel loslaten en hun levens voor altijd veranderen.

"Aan de andere kant zijn er diegenen die denken dat zij jullie aanwezigheid bewust willen ervaren, maar eigenlijk zeer bang zouden zijn. Daarom, moeten jullie diep in de aura van diegene kijken waartoe jullie je geneigd voelen om je mee te verbinden. Wij hebben jullie een lijst met namen en locaties gegeven van diegenen die onze boodschappen "channelen", aangezien zij de logische eerste keuze voor een verbinding zouden zijn.

"Nochtans, zelfs met deze "Galactics in menselijke vermomming" moeten jullie met hun droom en/of meditatieve bewustzijn beginnen zodat zij enige Aarde-tijd hebben om jullie aanwezigheid in hun leven te integreren. Wij hebben onze Pleiadische leden van de Galactische Federatie uitgekozen omdat zij er vrij menselijk uitzien. Desalniettemin, blijf alsjeblieft in de hogere frequenties van werkelijkheid, zodat jullie contact jullie eerst leert kennen via zijn/haar dromen en meditaties.

"Verder, voordat je aan jouw contactpersoon verschijnt, laat jezelf eerst wennen aan de lagere frequenties van de Aarde. Jullie allemaal hebben incarnaties op de Aarde genomen, wat deels is waarom wij jullie uitgekozen hebben. Nochtans, is het zeer gemakkelijk te vergeten hoe moeilijk het kan zijn om een verbinding te onderhouden met jouw ware ZELF terwijl je een lage frequentie aards voertuig draagt. Vandaar, dat jullie niet zullen materialiseren totdat jullie een intieme verbinding ontwikkeld hebben met jullie menselijke contact. Wij zeggen dit aangezien jullie hun ondersteuning nodig kunnen zijn om hun wereld te navigeren net zoveel als zij jullie hulp nodig zijn om jullie wereld te ervaren.

"Met andere woorden, wat er zich voordoet is dat wij het Aardse ascentieproces beginnen door wezens te vermengen vanuit de hogere dimensionale werelden met de mensen van de ascenderende Aarde. Op deze manier, kan er een diepe kameraadschap opgebouwd worden tussen de individuen van beide werelden. Deze individuele relatie kan zich dan uitbreiden in/naar steeds grotere groepservaringen. Op deze manier, zal Gaia's lichaam terugkeren naar Haar vijfde dimensionale uitstraling groep-na-groep en gebied-na-gebied.

"Onze allerliefste Mytre en Mytria, wij realiseren ons dat jullie je bewust zullen worden van deze boodschap die wij in jullie bewustzijn implanteerden wanneer jullie op het punt staan om aan jullie Missie naar de Aarde te beginnen. Wij, jullie Arcturiaanse vrienden, wensen jullie onvoorwaardelijke liefde. Denk er alsjeblieft aan dat wij altijd bij jullie zijn. Ter afsluiting, hebben wij een boodschap van ons eraan vastgehecht die jullie aan jullie menselijke contacten vrij kunnen geven wanneer jullie waarnemen dat het passend is.

"Onze Dierbare ascenderende Mensen,

"Wij zijn verheugd dat jullie onze boodschap kunnen waarnemen. Aangezien er veel dingen zijn die zullen beginnen de stevige greep van jullie ego te verlaten, zouden wij je graag een paar pointers willen geven. Terwijl de hogere energieën in toenemende mate jouw bewustzijn transmuteren, zal je beginnen om jouw werkelijkheid vanuit een volledig ander perspectief waar te nemen. Alles dat je als de "werkelijkheid" waargenomen hebt zal beginnen te morfen in dat waarvan je altijd geweten hebt dat het aanwezig was maar in jouw dagelijkse leven niet kon vinden.

"Je hebt altijd geweten wat wij jou verteld hebben, maar omdat die informatie verborgen moest zijn, creëerde dat een innerlijk gevoel van ongemak. Gedurende vele decennia, in feite gedurende vele levens, leed je aan een innerlijke eenzaamheid, wat feitelijk een "heimwee" was omdat je de werkelijkheid miste die je in jouw hart kon voelen maar in jouw wereld niet kon zien.

"Vanwege dit besef, diegenen van jullie die het meest wakker waren leden het meest in de tijden van duisternis. Gelukkig, beginnen jullie net deze duisternis te transcenderen die zich in jullie bewustzijn gevestigd heeft omdat jullie zo alleen waren. In feite voelden velen van jullie je op drift geslagen op een vijandige planeet. Terwijl jullie ermee beginnen om jullie nieuwe wereld te voelen die door de sluier van de illusie heen gluurt, kan je heel goed verdriet voelen voordat jij je de vreugde kunt herinneren.

"Je kunt je zelfs voelen alsof je eindelijk de adem los kunt laten waarvan je zelfs niet wist dat je die ingehouden had. Wij Arcturianen zijn ons goed bewust van deze eerste symptomen van transmutatie omdat wij gespecialiseerd zijn in het ondersteunen van wezens in het ascentieproces. Zoals jullie gezegde gaat, "De donkerste nacht is net voor de dageraad" is dit gezegde correct. Vaak moet een persoon, maatschappij of planeet diep in diens duisternis graven voordat de balsem van de illusie ongemakkelijk wordt en alleen de Waarheid acceptabel zal zijn.

"Er zijn vele waarheden die verborgen zijn en vele leugens die gepresenteerd zijn als de waarheid. Hoe kan jij bepalen welke wat is? Onze ascenderenden zijn vaak zo betrokken bij de pogingen van het lichaam om diens frequentie te verhogen dat innerlijke gedachten en emoties verloren raken. Nochtans daar zijn diegenen wiens gedachten nooit verloren raken. Jullie, degenen die vergaten om te vergeten, hielden de waarheid als een geheim bij zich gedurende de lange donkere nacht.

"Jullie, onze dierbare dapperen, hebben vaak geleden omdat er geen uitlaatklep was voor het leven dat binnenin jullie leefde. Aan jullie geven wij speciale dankbaarheid, omdat jullie degenen zijn die het licht vastgehouden hebben. Dat licht is gereed om nu jullie wereld binnen te komen, wat betekend dat je niet langer meer jouw ware ZELF kunt verbergen. Hoe kan je die verschuiving maken na vele jaren, in feite levens, van het vasthouden van de waarheid binnenin? Jullie zijn allemaal zeer eenzaam geweest, maar toch zorgzaam om te vertrouwen. Bewust of onbewust, herinnerde jij je vele levens waarin jij jouw bescherming neerliet en de waarheid vertelde, slechts om te lijden aan de smartelijke consequenties.

"Daarom dierbare ascenderenden, herinneren wij jullie eraan om zachtaardig met jullie zelf te zijn. Ongeacht jouw fysieke leeftijd, zijn jullie zoals babykuikens die net uit de kleine schelp vandaan breken. Die schelp representeerde voor jullie veiligheid. Nu hebben jullie jezelf uit de schelp bevrijdt die normaal was geworden, zelfs vertroostend, om jezelf in een nieuwe wereld terug te vinden. Daarom, ga langzaam en neem diepe ademteugen. Jouw emoties zullen waarschijnlijk zeer onstabiel zijn, en je kunt snel heen en weer zwaaien tussen het je herboren en angstig/verontrust voelen.

"Je kunt je vreugdevol voelen omdat het erop lijkt dat de waarheid jullie eindelijk vrijmaakt, en tegelijkertijd bezorgd zijn dat dit wederom een loos alarm is. Daarom, probeer om alle verwachtingen los te laten en binnenin het NU te leven van wat voor emoties dan ook er door jouw altijd-veranderende bewustzijn heen drijft.

"Het belangrijkste van alles, herinner je jouw ware JIJ die binnenin jouw vorm leeft. Met deze herinnering, kan je beter in een ononderbroken verbinding blijven met jouw Hogere Expressies van ZELF. Je hoeft één traptrede niet te verlaten totdat jouw voet stevig op de volgende staat. Tijd is een illusie. Leer te leven in het NU. Nochtans, wees geduldig met jezelf want het zal jullie "tijd" nemen om in het NU te leven.

Jullie Arcturiaanse Familie van het Licht

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/