Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 30 april 2013

Pleiadisch Bericht via Caroline KA 29 april 2013

Lieve Harten, jullie Zijn Disclosure
gekanaliseerd via Caroline KA
By Starlight Journeys - Geplaatst op 29 april 2013

Wij zijn hier dierbaren, en vandaag komen we bij u in grote viering van een waarheid die zich aan het ontvouwen is op dit belangrijke moment. Wij vragen een ieder van jullie, degenen die deze woorden nu leest, en die de omvang er achter begrijpt, om diep in je hart te kijken, want de tijd van uw oproep zal binnenkort daar zijn. Wij vragen u om te kijken naar de waarheid die binnen een ieder van jullie ligt. Een waarheid die snel naar de oppervlakte stijgt, want het kan niet meer worden ontkend en verborgen. Er zijn er te veel van jullie die nu openlijk met ons communiceren, en het woord verspreidt zich als wildvuur.

Geliefden van Gaia, zoals jullie weten, hebben we er niet voor gekozen data of termijnen te verstrekken, maar wij vertellen u dat er een grote druk is gezet met betrekking tot openbaarmaking, en zoals we ook al eerder verteld hebben, de allergrootste druk moet van jullie komen, het collectief, en elk individu, elke Lichtwerker, Wegbereider en Sterrenzaad die kiest om samen met ons de grote waarheid van dit aan het licht te brengen.