Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 25 april 2013

Lord Emanuël: Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie 24 april 2013


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie

Veilig
                                                                     
Gegroet Lieve Mensen! Ik ben het, Lord Emanuel, Ik BEN hier, Ik BEN gekomen om weer met jullie te zijn vandaag. Mijn Liefde voor jullie is overstromend, neem een moment om mijn Liefde over jullie heen te voelen stromen, om jullie heen, door jullie heen, adem het in en sta iedere cel in jullie lichaam toe me te ontvangen en sta iedere vezel van jullie Wezen toe om te ontspannen. Jullie zijn veilig. Mijn Lieve Mensen jullie zijn veilig en er wordt op jullie gepast en voor jullie gezorgd, wat de realiteit van buiten jullie ook laat zien. Zelfs als jullie je leven niet als zodanig ervaren, het is zo Lieve Mensen, het is zo, jullie zijn veilig. Jullie kunnen jullie er al bewust van zijn of niet Lieve Mensen, dat het leven op deze planeet een bestaan is van dualiteit dat werd toegestaan te zakken tot onder dat wat werd Gecreëerd door Vader-Moeder God. 


Ik bedoel het contrast, het spectrum van jullie dualiteit is onmetelijk en heeft een duisternis toegelaten die jullie planeet heeft geregeerd en jullie bestaan heeft gevormd hier op Aarde gedurende 13 millennia. Dit betekent voor jullie vandaag, mijn Lieve Harten, dat vanaf het moment dat jullie bewustzijn jullie fysieke lichaam in de baarmoeder binnenging, jullie zijn opgegroeid in een omgeving waarin jullie je niet veilig voelden. Voordat jullie zelfs maar het comfort en de veiligheid van de baarmoeder verlieten wisten jullie al dat jullie een oorlogsgebied in zouden gaan, want dat is vrij letterlijk wat jullie leven op Aarde nu is. Op welke manier jullie er ook naar willen kijken, vanuit een fysiek gezichtspunt is jullie wereld in oorlog en is steeds in oorlog geweest in jullie levende herinnering en vanuit een etherisch gezichtspunt wordt er een strijd gevoerd tussen Licht en donker sinds het mensdom in duisternis viel. En ik gebruik het woord “strijd” met omzichtigheid, want om te beweren dat we de duisternis bevechten zou misleidend zijn.

De duisternis kan niet bestaan in de aanwezigheid van Licht. Er is geen strijd. Het een tactisch schaakspel noemen zou juister zijn. Desalniettemin werden jullie geboren in en zijn jullie opgegroeid in een wereld waarin de fundamentele menselijke behoefte om zich veilig te voelen niet aanwezig is en niet beschikbaar. Dit is een product van dualiteit en afscheiding van Vader-Moeder God want hoe kunnen jullie je veilig voelen zonder jullie verbinding met ‘thuis’? Dit gevoel wordt versterkt doordat jullie zijn opgevoed bij ouders die in afscheiding zijn en in pijn en in angst en niet in staat om jullie te ondersteunen en verzorgen op de wijze die jullie nodig hebben om volledige vrije soevereine Wezens te worden op deze Gezegende Aarde,De duisternis speelt met dit alles en jullie worden gebombardeerd met negativiteit middels jullie media; nieuws, advertenties, boeken, films, regeringspropaganda en het gaat maar door en door, en tegen de tijd dat jullie volwassen worden zijn jullie zo doordrongen van angst en zo druk met puur overleven dat jullie nooit kunnen ontspannen, nooit stil kunnen zijn en jullie je nooit en te nimmer veilig voelen.

Zelfs als je ‘s nachts slaapt worden jullie geprogrammeerd met angst voor de duisternis, angstindringers, angst. Angst, angst, angst…Hemelse goedheid Lieve Mensen, kunnen jullie zien wat een wonder het is, kunnen jullie zien hoe verbazingwekkend jullie zijn dat jullie zo ver zijn gekomen ondanks het moerasslijk van negativiteit dat in je is gepompt vanaf voor je geboorte? Dus, mijn Lieve Mensen jullie wereld is gevormd tegen de mogelijkheid in dat jullie je ooit veilig en ontspannen genoeg zullen voelen om jullie verbinding met God te vinden. Het is in de staat van ontspanning die komt vanuit een gevoel van totale veiligheid dat jullie “thuis kunnen bellen” wat jullie uiteindelijk naar ‘thuis zijn” zal leiden, nog altijd in een fysiek lichaam op een fysieke planeet, die in een staat is van Herrijzenis en in haar zevende Gouden Tijd, ter Hemelvaart met jullie planeet. Dus mijn Dierbare Harten, kunnen jullie nu het belang zien van het weten dat jullie veilig zijn? Jullie moeten door alle nonsens die op jullie planeet werd neergezet heenkijken, jullie moeten door alle reclame en visuele plaatjes waar jullie mee worden gebombardeerd heen kijken.

Kijk door de boodschap heen die op de oppervlakte verschijnt en VOEL wat er onder zit, de boodschap die jullie meestal zullen vinden is een ANGST opwekkende die jullie je onprettig zal laten voelen. Zie het nieuws voor wat het is, niets anders dan een eindeloze stroom van angstopwekkende negativiteit, zie boeken met kinderverhalen voor wat ze zijn, of TV-programma’s, angst- opwekkende verhalen over duisternis en Licht, goed en kwaad. Lieve Mensen stel je een wereld voor waarin onze kinderen nooit horen over de duisternis, omdat het niet bestaat, stel je een wereld voor vol met kinderen die nooit leren om ergens bang voor te zijn, deze wereld zou zo stralend Licht zijn en vol van vreugde, wel het zou de Hemel op Aarde zijn, en dat is precies wat naar jullie toekomt mijn Lieve Mensen als jullie begrijpen dat jullie veilig ZIJN, dat er voor jullie wordt gezorgd en dat al jullie angsten komen door de valse programmering die in jullie is gepompt vanaf voor je geboorte. Lieve Harten zelfs als jullie het niet voelen, geef het toch aan jezelf.

Doe iets met je omgeving dat maakt dat je je helemaal veilig voelt, wat het ook is. Doe de deur op slot, doe je telefoon helemaal uit, draai de verwarming hoog, pak een deken en maak een knus bed en kruipt er helemaal in en haal dan adem, mediteer en verbind met je Vader-Moeder God op welke manier dan ook. Geef jezelf veiligheid, geef jezelf het gevoel van veiligheid en vraag om overspoeld te worden met Goddelijk Licht en Liefde en dat gevoel zal groeien en groeien en groeien tot jullie weten in jullie hart dat geen menselijke creatie jullie kan raken, niets kan jullie ooit nog schaden en vanuit deze wereld van kracht kunnen en zullen jullie een wereld creëren van vrede, harmonie en totale veiligheid voor al het leven dat zich op deze zoete en Gezegende planeet ontplooit. Dit is mijn Belofte aan jullie, ik BEN Lord Emanuel en ik omwikkel jullie met mijn Liefde als jullie daarom vragen. God Zegene jullie mijn Dierbare Mensen

vertaling: Sophie

Transmitted through Gillian Ruddy.
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.
 Archives available at    www.lordemanuelmessages.com
Contact Us