Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 22 april 2013

Een QHHT Sessie met Ron Head en Suzanne Spooner 18 april 2013 Deel 2


Een QHHT
Sessie met

Ron Head en een 
Onverwachte Gast


Met Suzanne Spooner /

Deel 2 van 2 - 18 April 2013   

Suzanne: Heeft u er bezwaar tegen als ik heel vlug de ramen dicht doe? (Bladblazers buiten)

Schepper: Ga je gang. Neem de tijd. Ik heb alle tijd van de wereld.. (grinnikt!)  

Suzanne: Nooit is er door iemand iets gezegd dat meer waar is. Eigenlijk is het wel grappig.

Schepper: Ik vond de humor uit. Dat zei je zelf. 

Suzanne: Dat is zo! Hier houd ik van. Dank … mag ik even een moment van dankbaarheid inbouwen en u hartelijk danken voor het cadeau van TAUK? [TAUK: The Art of Universal Knowing] 

Schepper: Wij zijn jou dankbaar, lieve meid

Suzanne: Het heeft mijn zelf vergroot en verschoven en in de diepste basis ervan mij de verbinding teruggegeven met mijn lieve vader wiens naam, nota bene, Ron was.

Schepper: Dat hebben we opgemerkt. 

Suzanne: Er dobberen een hoop Ronnen om me heen in mijn leven. Ik waardeer … Ik zag … in feite zag ik vandaag mijn vader door Rons ogen en ik begrijp die energie zoals het doorkomt en ben daarvoor ook erg dankbaar. Dus dank u, dank u voor mijn pad en ik ben erg vereerd om vandaag hier te zijn met Ron en met u. O hemeltje. Zoals ik me voel hebben we vandaag wel 5000 uur nodig, terwijl ik probeer om zo snel als ik kan door alles heen te gaan zonder iets over te slaan.  

 ___________________
PERSOONLIJK DEEL
___________________________________
Suzanne: Hij zei dat hij onlangs wakker werd en zich herinnerde aanwezig te zijn in een enorm amfitheater bij een vergadering die niet van deze wereld was. Kunt u hem alstublieft meer informatie geven over wat dat was?

Schepper: Deze raadsvergadering, kun je zeggen, heeft plaatsgevonden, je kunt ook zeggen, zal plaatsvinden en wij kunnen zeggen, heeft altijd plaatsgevonden. Jullie gaan daar allemaal heen … nou ja … naar de verschillende raadsvergaderingen. Jullie maken allemaal de plannen. Jullie allemaal maken de scheppingen. En jullie allemaal weten dat niet.

Suzanne: Dus al die mensen in het amfitheater zijn zielen in …

Schepper: Dat zijn ze.

Suzanne: Oké.

Schepper: Enkele van hen zou je hogere wezens kunnen noemen. Zij zijn niet hoger. Ze zijn anders. En, om je de waarheid te zeggen, worden beslissingen niet aan jullie opgelegd, omdat jullie ze helpen maken. Als jullie je mond willen opendoen om wat te zeggen, dan wordt dat gehonoreerd. Wil je dat niet … wel … dan WAS je erbij.

Suzanne: Deel van het proces.

Schepper:Precies.

Suzanne: Oké. Dus hier hebben we de uitgangspunten van ‘het wordt ons aangedaan’ versus ‘de verantwoordelijkheid nemen voor het feit dat wij deel uitmaken van de groep beslissingnemers’.

Schepper: Juist. En die raden worden nooit geschorst. Ze vinden altijd plaats, maar steeds meer van jullie gaan zich, als ze erheen zijn gegaan in hun droomtijd, herinneren er te zijn geweest, net zoals hij. Anderen zeggen weer: "Ik was op de schepen”.

Het maakt niet uit welk plaatje jullie geest creëert. Het is hetzelfde. Maar naarmate jullie je meer en meer hiervan herinneren, zullen jullie het steeds moeilijker vinden om de omstandigheden de schuld te geven van dingen die met jullie gebeuren. En naarmate jullie je herinneren dat je in staat bent om je voorkeuren te uiten, in staat bent om je keuzes te maken, zullen jullie merken dat jullie levens totaal zullen veranderen.

Jullie zullen uiteindelijk weten dat jullie deze scheppen en dat het niet zijn of haar of hun verantwoordelijkheid is … en dat … die dingen waarvoor jullie zo bang zijn … niet gevreesd hoeven te worden. Omdat iemand van jullie die ook gecreëerd heeft. Dus als jullie iets kunnen creëren, zullen jullie, uiteindelijk, ook leren het te dis-creëren.

Het is niet nodig om te lijden. Ik heb jullie nooit gevraagd om te lijden. Ik krijg altijd de schuld. Dat was nuttig. Jullie hebben een hoop goede dingen geleerd. Jullie zullen veel mensen kunnen helpen … wanneer jullie niet aan het feestvieren zijn. Jullie verdienen dat.

Suzanne: Zegt u dit tegen Ron? Is dat …

Schepper: Iedereen.

Suzanne: Iedereen. Oké. In een van mijn sessies, eigenlijk in een paar van mijn sessies, werd mij onder de aandacht gebracht dat er een Raad van Ouderen is die deze Aardeschool en het onderdeel lijden aan het herzien was. Kunt u ons alstublieft een actuele stand van zaken geven over wat deze raad heeft besloten?

Schepper: Wat er gedaan is … en nogmaals, we moeten voorzichtig zijn, omdat jullie nog steeds in termen van tijd denken.

Suzanne: Klopt.

Schepper: Wij doen dat niet.

Suzanne: Klopt.

Schepper: Wat er gedaan is … we hebben gezegd: "Laat dit stoppen”. Er zijn veel nuttiger, gelukkiger en vrijere zaken die jullie allemaal kunnen doen. Oorspronkelijk, toen we deze plaats schiepen, had het een … wel, jullie noemen het paradijs … moeten worden. En dat was het absoluut. En het was een plek waar jullie naartoe konden … op vakantie, als kreeft.

Suzanne: (lacht) Juist.

Schepper: En al dat lijden en die beproevingen en proberen en … en moorden en verminken en martelen en meer en meer en meer bestond niet. Eigenlijk aten dieren geen andere dieren in het begin. Nu zijn de trillingen van jullie wereld in zijn geheel wat gezakt. Maar ook al eten dieren andere dieren, al die andere dingen die jullie uitvonden waren niet nodig.

Dit is veel langere tijd een paradijs geweest dan het een hel was. En we willen graag dat jullie weer een paradijs krijgen, op welke plaats jullie dat ook willen laten zijn. Sommige mensen denken: "Ik kom van Sirius”. Sommige denken: "Ik kom van Lyra. Ik kom van Aldebaran. Ik kom van …” waar dan ook. En jullie willen naar huis. Nou, jullie zullen naar huis gaan. Maar we zullen ervoor zorgen dat jullie leren dat thuis niet ergens anders is.

Thuis is waar je bent. En uiteindelijk zul je om je heen kijken op zoek naar iets om te doen, omdat je er op dat moment genoeg van hebt om feest te vieren, en bezoek je andere plaatsen die nog niet het geluk hebben gehad dat jij had. En dan gaan jullie ontdekken wat jullie hebben gedaan. Wat hen betreft … wel, het gaat jullie veel moeite kosten om hen te leren stoppen met jullie te aanbidden. Net als mijn zoon. Net als Buddha. Net als zo velen. "Maak geen afbeeldingen in steen van mij”. Hoe vele zeiden dat? "Ik moet niet aanbeden worden”. Ze zeiden dat allemaal. Wie van hen zei: "Ik zal een nieuwe religie beginnen”?. Geen van hen.
______________________
PERSOONLIJKE VRAAG
_____________________________
Suzanne: Wat zou u hem dus willen zeggen over hoe hij verder kan gaan in zijn huidige leven? Wat kan hij doen om het collectieve, hogere doel op de beste, hoogste wijze te helpen?

Schepper: Wanneer hij doorgaat op het pad dat hij momenteel volgt gaat hij op zeer, zeer korte termijn ontdekken dat hij veel bekender is dan hij denkt en hij moet leren daarvan niet meer te denken dat het een last is. Hij heeft altijd, en ik bedoel vele levens, gedacht dat dat een last was. En men neemt dit soort lasten niet graag op zich. Maar hij moet leren deze lasten gewillig op zich te nemen. En doet hij dat, dan komt hij – zoals hem getoond is - in situaties waarin hij vrij grote groepen mensen onderricht geeft. Dat zal niet gebeuren omdat hij zichzelf aanbiedt, maar omdat men hem vraagt.

Suzanne: Juist. Zal het goed voor hem zijn om het proces van Quantum Healing Hypnosis te leren?

Schepper: Moet je dat nog vragen?

Suzanne: (lachend) Nee, niet echt. Het schijnt mij toe dat hij er regelrecht op af gaat, bergafwaarts, in een snelle auto.

Schepper: Hij beschouwt Quantum Hypnosis en Theta healing als twee zijden van dezelfde munt. En hij zal ook nog andere zaken tegenkomen. Hij was 20 jaar Reiki-healer. Al die tijd wetend dat Reiki … een goed iets is, maar … En hij zal ook andere dingen leren.

Suzanne: Hij vraagt u of u alstublieft wat tegen hem wilt zeggen over zijn channeling en of het beter zal blijven gaan … ik weet niet waarom dat deel van die zin mij aan het giechelen maakt … omdat hij erg goed is in wat hij doet, maar hij vraagt of het beter zal blijven gaan en of hij in staat zal zijn om live te channelen voor een groep. Bedoelde u dat misschien, daarnet?

Schepper: Dat zijn de groepen.

Suzanne: Dat zijn de groepen. Oké. En hij wil weten of hij, wanneer hij dat doet, de boodschappen zelf kan horen. Ik denk dat hij vraagt of hij bewust genoeg zal zijn om de boodschappen te horen, of niet.

Schepper: We begrijpen dat hij ons vraagt over het fenomeen dat jullie helderhorendheid noemen. Wat hij zal ontdekken is dat, als hij zichzelf brengt naar de plaats waar hij op dit moment is … zie je, helderhorendheid is het horen van iemand anders. En er is geen ander.

Suzanne: Het is een spel met woorden, hè?

Schepper: Dit is heel erg moeilijk te leren in jullie wereld. Jullie is vele duizenden jaren lang onder druk anders geleerd. (B.v.) Er is een man die jullie moeten zien te vinden wanneer jullie mij willen spreken. Hoe dom kan iets zijn?

Suzanne: Dat is dom. Dat is behoorlijk dom.

Schepper: Nu spijt het me dat er groepen zijn waartegen ik jou dit niet zou willen laten zeggen. Maar, het is de waarheid dat alle St. Germaines en alle Melchizedeks en alle engelen en ieder ander die jullie channelen deel van mij zijn en daardoor … je kunt zelf de zin afmaken … daardoor deel van jou zijn. Dus is er niet iemand anders die je kunt horen. Alhoewel je jouw zintuigen kunt leren om die energie om te zetten in iets dat op geluid lijkt. En we nemen aan dat wij dit kunnen regelen, als hij dit nog steeds echt wenst.

Maar we denken dat hij, wanneer hij zich dit moment herinnert, en dat zal hij, in staat zal zijn om de vergelijking te maken … omdat het moment waarin we ons nu bevinden eigenlijk een uitvergroot moment is van wat hij voelt wanneer hij "channelt”. En hij voelt zich nog steeds niet op zijn gemak met het feit dat hij zich weg kan draaien van jouw TAUK-bord, Suzanne, en beginnen te typen, en … kijk, hij heeft al zijn hele leven geprobeerd om te schrijven en dagenlang tegen blanco papier aangekeken. En zie, hij draait zich om en begint te typen en voor hij het weet zijn er vijf- of zeshonderd woorden perfect gerangschikt in mooie paragraafjes, alsof hij drie dagen bezig is geweest om ze te bewerken.

Suzanne: Wat u dus zegt is dat hij er goed aan doet om het proces te vertrouwen.

Schepper: We hadden gedacht dat hij dat inmiddels was gaan doen. Maar dat deed hij niet.

Suzanne: Vertel me eens waarom zijn en mijn wegen elkaar deze keer hebben gekruist.

Schepper: Jullie zijn … en niet alleen jullie twee … jullie maken deel uit van een heel, heel speciale groep zielen die hebben gekozen … ik wilde eerst zeggen: "zijn gekozen”, maar dat is niet waar … die ervoor hebben gekozen om de taak op jullie te nemen … en laat dit je alsjeblieft niet afschrikken … de taak om miljarden zielen te onderrichten in wie zij zijn. Dat zal geen makkelijke taak zijn, zoals je al hebt ontdekt.

Maar zeer binnenkort zullen jullie mij een paar toverkunstjes zien doen, die de mensen zullen dwingen om vragen te gaan stellen. En ik vraag me af wie aanwezig zullen zijn om die vragen te beantwoorden.

Suzanne: Oh. Zou dat Ron kunnen zijn?

Schepper: En Suzanne. En Rick. En … en … en …

Suzanne: En welke toverkunstjes zullen het zijn? Kunt u ons enige informatie geven?

Schepper: O, er zullen dingen gebeuren in de hemel, waarvan men jullie zal zeggen dat je er BANG voor moet zijn. "O hemel, de wereld vergaat!” Nou, als ik wilde dat de wereld zou vergaan, dan zou ik het lang geleden al hebben gedaan.

Suzanne: Juist. Helemaal waar. Snap het.

Schepper: Maar ze krijgen jouw aandacht. En dan vergaat de wereld niet.

Suzanne: En vervolgens gaan ze vragen stellen.

Schepper: Ohhh, ja! 

Suzanne: En wat is … ik weet, ik weet, ik weet dat we weer met dat tijdsconcept spelen, maar hoeveel tijd hebben we volgens u, voordat dit allemaal gaat gebeuren?

Schepper: Het gebeurt al.

Suzanne: Juist. Gebeurt al.

Schepper: Hoeveel kometen, hoeveel mete … meteorieten? Hoeveel meteoren? Ik bedoel maar, jullie zitten er letterlijk middenin.

Suzanne: Juist, juist. Oké. Snap het. Dank u voor deze correctie.

Schepper: En de kans zal komen voor de angstzaaiers om het erin te stampen en voordeel te halen uit wat zij zien aankomen. En dan doen wij ons toverkunstje. Er zal een combinatie van dingen gebeuren. Er zullen dingen zijn die jullie zullen missen. Er zullen dingen zijn die zullen ontploffen. MAAR er zal duidelijk bewijs zijn dat ze zijn ontploft. En dat zal sommige ertoe brengen te vragen: "Wie deed dat?” En er zal bewijs zijn, onweerlegbaar bewijs …

Suzanne: Is er al wat daarvan gebeurd?

Schepper: O ja! Maar tot dusver hebben ze het allemaal onder het tapijt kunnen vegen.

Suzanne: Hebben we het over 9-11?

Schepper: Onder andere, maar ik dacht aan … Typisch voorbeeld, nog maar een paar weken geleden was er een meteoor op weg naar Rusland, die grote verwoestingen zou hebben veroorzaakt.

Suzanne: Ja, ja. Oké, snap het. Ik begrijp het.

Schepper: Er zijn films van wat er gebeurde. En er zijn mensen die deze films juist interpreteren. Maar dat zijn er slechts weinige. Echter, er zal een tijd aanbreken waarin het niet langer ontkend kan worden. En dan zeggen jullie tegen mij dat er geen contact is met andere bescha… dat jullie de enige intellig… dit is erg dom. Het hele universum leeft. Het hele universum is intelligent. IK ben het! Hoe kan het anders zijn?

Suzanne: En vandaag zit u op deze bank, dus hebben we daarvan bewijs, nietwaar?

Schepper: Ik heb mezelf geamuseerd.

Suzanne: (lachend) O, goed. Het doet me pijn, maar ik moet hem terugbrengen, want ik heb een andere afspraak waar ik naartoe moet.

Schepper: Dat is goed.

Suzanne: O … het breekt echter mijn hart.

Schepper: Ik praat toch regelmatig met jou, niet?

Suzanne: Ja, dat doet u. Dank u.

Schepper: Oké.

Suzanne: Dus kunnen we doorgaan met deze gesprekken, zowel hij als ik, gemakkelijk. Ah, gezegend zij uw hart. Dank u. Dank u voor dit leven en deze planeet en de eenheid tussen vrienden. Dank u voor deze ervaring.

Schepper: Dank aan jou, lieve vriendin. We hebben hiervan erg genoten.  

Vertaling: Lia Opdam - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Ron Head’s Blog: www.oraclesandhealers.com Suzanne’s QHHT Website: www.infinityhealers.com TAUK Website: www.TAUKsite.com / TAUK/QHHT Blog: www.tauksuzanne.com Copyright© Ronald Head and Suzanne Spooner. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include these copyright notice links: http://oraclesandhealers.wordpress.com/ www.infinityhealers.com