Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 24 april 2013

ASHTAR/ATHENA Voltooiing van alle COMPLEETHEID 24 april 2013


ASHTAR/ATHENA
Voltooiing van alle COMPLEETHEID
 
Kanaal: Ashtar / Athena 24 april 2013

EARTH ASCENDS.COM  

Dit is Lord Ashtar die in zijn missie van Liefde de Meest
Stralende (de Christus) dient.

Geliefde Familie,
Gegroet, Herinner jullie, uit een van mijn vorige berichten, geliefden, over mijn verklaring aan jullie van de prachtige vlinder waarin jullie transmuteren? Ja!  Dit is een van de volgende stappen om de werkelijke Jou te worden. Het heet metamorfose.

Eerst wil je compleet zijn. En je hebt je nooit compleet gevoeld, tot nu toe, toch , lieverds? Om je compleet te voelen, moet je contact opnemen met uw tweelingziel.

Een tweelingvlam ontstaat wanneer jou Schepper, die Moeder / Vader God is, een vonk gooit, een ziel (jij), en u je werd je bewust . Dan, splitste je ziel zich in mannelijk en vrouwelijk. Dan reisde je door al je incarnaties heen totdat je een cirkel had voltooid, ervaren en beheersen van elke les tot je aankwam bij je afsluiting en je ascensie, dat is waar je op dit moment bent.

Wanneer je elke dag in uw stilte gaat, gericht op het in contact komen met uw andere helft. Proberen om Hem/Haar aan te roepen met oprechte intenties en gevoelens van liefde en dan luister en je zult merken dat ze met je te praten. Dus leg een pen en papier klaar en luister. Zij zullen u een bericht geven.

Eens, geliefden, als je in contact komt ... dan kunt u een gesprek voeren. Wat een vreugde zal dat zijn! Je zult niet in staat zijn om het in woorden uit te drukken.
Geliefden, wanneer je contact hebt gekregen met en gesproken hebt met je andere helft, zal je uiteindelijk weten wie je werkelijk bent. Je zult ontdekken wat voor mooie wezens jullie zijn geworden ... dat je bent. In het worden van vrienden met en het samenvoegen met je tweelingziel, zal een prachtige relatie creëren en, mijn geliefden, als je hen ontmoet op dat schip, zal je hen al kennen en van hen houden.

Er zullen zoveel tranen vergoten worden wanneer allen van ons samenkomen met onze tweelingzielen! Wat een vreugdevolle tijd zal dat zijn. Geliefden, ik heb ook een tweelingvlam en we hebben al voor enige tijd gesprekken Zij is nu geïncarneerd op Aarde. Ik ben ook verlangend om mee te doen om nog eens bij haar te kunnen zijn. En ik zal je vertellen, lieve mensen, ze heeft mijn hart. Ik ben niet compleet zonder haar. En ik wens het zelfde voor u, zodat jullie de vreugde die jullie allemaal verdienen kunt ervaren.

Wij allemaal, hier boven, bijten op het bit, zo te zeggen, verlangend om ons aan te sluiten bij onze tweelingzielen, en volledig te zijn. Weet dat, wanneer je op onze schepen stapt, je geheugen terug zal keren. Dan zul je alles weer herinneren.

Geliefden, we zijn nu een feest aan het plannen met dans en partijen, omdat de lange reis is afgelopen. En eendracht en eenheid is voltooid. Balans en harmonie, vrede en vreugde, en het meeste van alles ... Liefde. Jullie lieve mensen zijn aan jullie afronding van je volledigheid gekomen.

Liefde, uit de grond van mijn hart,
jullie geliefde Galactische broeder, Ashtar 

Vertaald: www.wakkeremensen.net

anne@earthascends.com

Copyright © White Cloud Inc
Green Valley  AZ  85614