Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 5 maart 2013

Disclosure Aankondigingen en NESARA Het Grote plaatje /door Elizabeth Trutwin / maart 2013

Disclosure Aankondigingen en NESARA
Het Grote plaatje

door Elizabeth Trutwin / maart 2013


Ik wil mezelf graag even voorstellen. Ik heb een dozijn boeken over de Oude Astronauten geschreven. De focus hiervan is om te laten zien waar het is geschreven in oude teksten en dat we een galactische samenleving zijn. Kijkend naar de Ramayana, Tao Te Ching, het Boek van Henoch, de Upanishads, de Pistis Sophia, de Mazzaroth, The Masnavi, The Emerald Tablets, De Jatakas, Rambans Pentateuch en het Corpus Hermeticum kunnen we zien hoe in elke religie, elke cultuur en elke eon miljoenen jaren terug gaat, de Aarde werd bevolkt door onze oude Galactische Voorouders. Ik schreef deze boeken voor onze maatschappij om te helpen als een collectief om onze onzekerheden te laten vallen. 

Wetende dat deze waarheid ons vrij maakt van alle gebondenheid van het leven, vrij van de dood. Als dit eenmaal is begrepen zal men zich niet langer identificeren met de dualiteit en al die conditioneringen die je zo ongelukkig maken. Je bent naar de Aarde gekomen van een andere planeet of vanuit een andere dimensie. Het bewustzijn wat je binnenin je hebt . We zijn al voor een zeer lange tijd bezocht door buitenaardsen.

Drie jaar geleden gaf ik het full-time werk en een regelmatige salaris op, om mijn leven te wijden aan de Waarheid en de Advocacy Beweging voor Disclosure. Ik schreef twee andere boeken. Lord Ashtar en de Galactische Federatie en StarGate Aarde. Er is een buitenaardse aanwezigheid betrokken bij de mensheid. Er zijn buitenaardsen hier. 


Meer lezen >>>