Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 4 januari 2013

Kryon en emoties. Barbara Bessen 4 januari 2013. Geplaatst: 6 september 2014

Kryon en emoties.
Barbara Bessen
4 januari 2013. Geplaatst: 6 september 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Voor de opschoning van het Zijn  is het nodig dat jullie je emoties sturen. Ik wil jullie daarmee niet aanbevelen om emotieloos te zijn en gevoelens te onderdrukken. Dit doen veel mensen.

Kijk in je familie, bij je vrienden: Wie staat er voor zijn gevoelens? Weinig mensen doen dit. Meestal is het echter nog ingewikkelder: De gevoelens worden uitgeleefd zoals zij zijn, maar weggestopt, met andere intenties omhuld, met doelen gelardeerd. Gevoelens zijn bij veel mensen ondergeschikt aan macht.


donderdag 3 januari 2013

Gabriel's Overzicht van 2013

Gabriel's Overzicht van 2013

Een jaar van Nieuw Begin
door het Einde van Tegengestelde Conflicten 
en Dualiteit


SPECIALE NOTITIE : 
Als de informatie die je nu op deze pagina leest jou boeit en je eenvoudig hulp nodig hebt om te weten op welke wijze deze krachtige nieuwe energieën en vermogens in je leven kunt INTEGREREN, hebben we nu een geweldige oplossing, Empowered at Last , voor mensen die Engels spreken en verstaan:

... a website called Empowered At Last, where Ron will take you personally through layers of self-empowerment and personal healing, that will allow you to create a more fulfilling potential with your life - one clear step at a time.
Come and found out how you can enhance your own journey!
Empowered At Last

En nu spreekt Gabriël over 2013…
Waardevolle geliefde Kinderen van Licht zoals je weet heten wij Gabriël en zoals altijd is het voor ons zeer vreugdevol om in jullie Goddelijke aanwezigheid te zijn. We zijn hier om te spreken over 2013… het jaar van een Nieuw Begin en einde van Tegengestelde Conflicten en Dualiteit.

Dit is een periode van zielsontwaking, door desillusie van de fysieke relatie met het leven zoals je dat kende. Je lichaam verhoogt vibratie om zich voor te bereiden op deze zielsenergie.
We verdelen het jaar zoals altijd in 3 perioden van 4 maanden.

Vanaf 21 december 2012 zal dit een periode zijn waarin verbondenheid met het Hart van de Melkweg, het centrum van jullie universum, gevolgd wordt. Sommigen van jullie waren er tijdens het begin in Peru voor de heilige reis.Saint Germain: Over NESARA en het World Trust Fund door Meline Lafont 03 januari 2013

Saint Germain:
Over NESARA en het World Trust Fund

door Meline Lafont 03 januari 2013
(Ik heb nooit de drang om gevoeld om dingen over Nesara te delen, omdat het mij persoonlijk nooit interesseerde, zelfs niet om over te praten met Saint Germain in mijn prive-ruimte. Maar omdat sommige mij er vragen over stellen, heb Ik ingestemd om een ​​channeling alleen over dit onderwerp te doen. Liefde, Meline ♥)


Meline: Kunt u mij een aantal inzichten geven met betrekking tot uw Trust Fund en Nesara? Zijn deze echt en is de World Trust Fund een deel van Nesara?

Saint Germain: Natuurlijk, kunt u te informeren over die onderwerpen en het zal me een genoegen zijn om te antwoorden. De World Trust Fund is iets dat, zij het ​​langzaam, opkomend is in uw huidige wereld. Het heeft te maken met de terugkeer naar de mensheid, als een soort hercompensatie, van de middelen die ooit zijn afgenomen van hen, maar die hen rechtmatig toekomen. Dit Trust Fund is opgericht onder mijn leiding en blijft als enige onder mijn toezicht, zolang het geld niet vrijgegeven is.

Ik zal degene zijn die de beslissingen neemt op dit gebied en ik zal beslissen wanneer het allemaal zal gebeuren. Dit 'wanneer' zit er al lange tijd aan te komen: er zijn weerstanden en moeilijkheden geweest tijdens de rit, maar ik heb altijd het leven en de vrijheid van iedere ziel beschouwd als mijn hoogste prioriteit. Eerst moest ik er zeker van zijn dat alles en iedereen ongedeerd zal blijven en dat ze de kans krijgen om een gunstig betaling van dat fonds te ervaren. Dit fonds is geen sprookje, maar een feit: het fonds bevat goud van onschatbare waarde die rechtmatig behoort aan de mensheid. Zodra alle hebzucht en bronnen van het kwaad volledig zijn verwijderd is het weer veilig om deze fondsen terug te gaan geven aan de rechtmatige eigenaren: de hele mensheid.woensdag 2 januari 2013

De Maya kalender


De Maya kalender

In het totaal zijn er 17 Mayakalenders die overigens allemaal met elkaar samenwerken. De belangrijkste kalender voor ons is de Tzolkin kalender, waarvan hieronder een voorbeeld.Godentaal De Maya’s gaven hun ideeën vorm door het gebruik van goden, kleuren,cijfers en glyphen.
De Zon was voor hen ook een god. Hij steeg dagelijks op uit de onderwereld en ging er ‘s avond even vrolijk weer naartoe. Ze noemen de zonnegod Kin, een naam die meerdere betekenissen heeft. Zo noemde men de tijd en veel wat daarmee geassocieerd is ook Kin. Kin bevat alle dagen in het verleden én toekomst.

dinsdag 1 januari 2013

Kryon: Channeling: Kryon en Jezus Christus. 1 Januari 2013 Geplaatst: 4 maart 2014

Kryon: Channeling: Kryon en Jezus Christus.

Sabine Sangitar

1 Januari 2013
Geplaatst: 4 maart 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

* Kryon: De datum 21.12.2012 / Veranderingen in het jaar 2013

* Jezus Christus: Alles wat jullie doen, doen jullie voor mij.


Ik ben Kryon. Kryon, jullie broeder, metgezel en vriend. Ik groet jullie met de energie vaan magnetische liefde, met de woorden OMAR TA SATT. (groet aan de lichtwerker(s)) Ik groet ieder van jullie. Ik groet het collectief. En ik groet de Nieuwe Tijd, de verandering. En ik groet allen die hier vandaag niet zijn maar toch meedoen in deze energie.

Een nieuw jaar is voor jullie begonnen. Kryon is uitgekozen om jullie te vertellen over de energetische veranderingen.Voor jullie was een bepaalde datum heel belangrijk toen de kalender van de groene frequentie eindigde en de energie van de Aarde een nieuw era binnenging. Maar deze datum schiep vele verwachtingen en ook veel verwarring, zelfs binnen de goud/blauwe frequentie en vele andere frequenties. Wat gebeurde er precies? Het is de taak van Kryon om jullie daar iets over te vertellen.