Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 7 december 2012

Kryon: Emoties en Gedachten. Barbara Bessen 7 december 2012. Geplaatst: 27 oktober 2014

Kryon:
Emoties en Gedachten.
Barbara Bessen
7 december 2012. Geplaatst: 27 oktober 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Zijn jullie bereid tot verdere stappen? Jullie vragen mij na alles wat jullie hier hebben gelezen: “Hoe schep ik een wereld waarin ik wil leven en die mij bevalt? Hoe begin ik ermee om in een wereld te leven die voor mij op maat is? Hoe krijg ik de dingen in mijn leven die mij de moeite waard lijken? Wanneer heb ik eindelijk geluk?” 

Ook als heter niet op lijkt is alles wat jullie beleven, wat jullie zijn, hoe jullie je voelen, door jullie zelf geschapen. Jullie bepalen wat er in je leven gebeurt, hoe jullie je voelen. Alleen jullie – geen enkel ander wezen, ook niet je vader en moeder, niet je zusters en niet je partner – hebben de schepperswerktuigen voor jullie leven in de hand. Misschien hebben zij als middel voor het doel gewerkt.

Zij stellen zich op als pijnigers of onruststokers. Zien jullie waar ik naartoe wil? Ik wil helemaal geen oordeel hebben over jullie drama’s en belevenissen, ik wil jullie alleen maar zeggen dat jullie beter al het opgeslagene los kunnen laten.

Meer lezen >>>

donderdag 6 december 2012

Kryon –De Goddelijke Weg. – Een cursus in liefde – Boek twee – 6 december 2012 geplaatst 10 april 2014

Kryon –De Goddelijke Weg.

Kryon – Een cursus in liefde – Boek twee – 

De Goddelijke weg. Voorwoord Kryon.
Barbara Bessen
6 december 2012 / geplaatst 10 april 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur


Voorwoord van Kryon.


Geliefde menselijke wezens!

Welkom Thuis! Ik heet jullie hartelijk welkom in de energie van Thuis! Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Dat zijn de woorden die jullie kennen als ik jullie uitnodig om mij een beetje gezelschap te houden.

Wij zullen weer een tijdje samen zijn. Jullie bepalen hoe lang het zal zijn. Jullie zullen ook bepalen hoe lang jullie deze energiestoot nodig hebben.

Jullie kennen de processen waarin jullie je bevinden. En als het niet zo is, dan weet ik het. Ik ken jullie al zo lang, ik kijk in liefde naar jullie carrière en weet precies waar het bij jullie een beetje aan schort. Ik heb jullie ertoe gebracht dit boek in de hand te nemen omdat ik weet dat een beetje frisse lucht van Thuis jullie zal helpen om je weg gecentreerder te gaan en je niet af te laten leiden door uiterlijke gebeurtenissen.
Sterrepoort

Sterrepoort


Het plaatje staat voor: De Sirius sterrepoort


Het verschil tussen een vortex en een poort is, dat een poort specifiek op een planeet, ster of sterrenstelsel is afgestemd en de toegang verschaft tot deze planeet of ster.
Tevens geeft het de bewoners van deze planeet of ster de mogelijkheid directe toegang tot de Aarde te hebben.

Natuurlijk kunnen zij met hun ruimteschepen rond de Aarde vliegen en missies uitvoeren, maar dat doen ze alleen op verzoek van mensen of de spirituele hiërarchie. Een poort daarentegen geeft ze de mogelijkheid om veel directer te communiceren met de mensheid of zoals we onlangs gezien hebben, met het Devarijk. 

Dit betekent ook dat er kennisoverdracht kan plaats vinden: enerzijds spiritueel, met wijsheid, maar anderzijds ook gewoon praktisch, zoals technieken die de mensheid zouden kunnen dienen.
Natuurlijk gebeurt veel van deze overdracht onbewust, wanneer de mensen slapen. 

Afgezien van kennis, komt ook de energie van deze planeet naar de Aarde gestroomd en vice versa. Daardoor weten deze planeten ook wat de actuele toestand is van de Aarde en haar bewoners. Hier is groot voordeel te behalen. Het haalt de Aarde uit haar isolement, de verweesdheid die de mensheid voelt, zal dan langzaam voorbij gaan en plaatsmaken voor verbondenheid. 

De procedure is feitelijk niet anders dan de instroom vortex, alleen de intenties zijn anders en men roept uitaard de planeet of ster aan met wie men de verbinding wenst te maken.

Gaat het niet om één ster of planeet, dan kan men de Galactische Federatie als bemiddelaar en contactgroep vragen de verchristelijkte planeten op de poort aan te sluiten. Dit voorkomt dat planeten die nog niet zo'n hoge trilling hebben gebruik gaan maken van de poort.

De poort kun je ook altijd beschermen met een Christ Consciousness grid of CC-grid