Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 6 december 2012

Sterrepoort

Sterrepoort


Het plaatje staat voor: De Sirius sterrepoort


Het verschil tussen een vortex en een poort is, dat een poort specifiek op een planeet, ster of sterrenstelsel is afgestemd en de toegang verschaft tot deze planeet of ster.
Tevens geeft het de bewoners van deze planeet of ster de mogelijkheid directe toegang tot de Aarde te hebben.

Natuurlijk kunnen zij met hun ruimteschepen rond de Aarde vliegen en missies uitvoeren, maar dat doen ze alleen op verzoek van mensen of de spirituele hiërarchie. Een poort daarentegen geeft ze de mogelijkheid om veel directer te communiceren met de mensheid of zoals we onlangs gezien hebben, met het Devarijk. 

Dit betekent ook dat er kennisoverdracht kan plaats vinden: enerzijds spiritueel, met wijsheid, maar anderzijds ook gewoon praktisch, zoals technieken die de mensheid zouden kunnen dienen.
Natuurlijk gebeurt veel van deze overdracht onbewust, wanneer de mensen slapen. 

Afgezien van kennis, komt ook de energie van deze planeet naar de Aarde gestroomd en vice versa. Daardoor weten deze planeten ook wat de actuele toestand is van de Aarde en haar bewoners. Hier is groot voordeel te behalen. Het haalt de Aarde uit haar isolement, de verweesdheid die de mensheid voelt, zal dan langzaam voorbij gaan en plaatsmaken voor verbondenheid. 

De procedure is feitelijk niet anders dan de instroom vortex, alleen de intenties zijn anders en men roept uitaard de planeet of ster aan met wie men de verbinding wenst te maken.

Gaat het niet om één ster of planeet, dan kan men de Galactische Federatie als bemiddelaar en contactgroep vragen de verchristelijkte planeten op de poort aan te sluiten. Dit voorkomt dat planeten die nog niet zo'n hoge trilling hebben gebruik gaan maken van de poort.

De poort kun je ook altijd beschermen met een Christ Consciousness grid of CC-grid