Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 30 november 2012

Steve Rother & de Groep 30 november 2012 De Hoeder van Tijd over het Ontwaken

De Hoeder van Tijd over het Ontwaken 
van het Innerlijke Kind.
 
en de "Morning after" door Steve
30 november 2012

GROETEN VAN THUIS.

Deze dag heeft een nieuwe trilling gecreëerd. Jullie passen jezelf hierop aan op een nieuwe manier, want jullie krijgen kansen die je nooit eerder had. Het is een kans om je percepties te veranderen, je energie te veranderen en anders naar de dingen te kijken. Jullie lijken allemaal op een of andere wijze healers te zijn, en de meeste onder jullie hebben anderen geholpen de oorzaak van hun problemen te vinden.

Het is erg simpel, geliefden. De meeste van jullie ervaringen doe je op in je kindertijd of zelfs in je adolescentie, want het is erg gemakkelijk de menselijke geest te verwonden op die jonge leeftijd omdat jullie jezelf net leren kennen. Waarom zou je jezelf om de tuin leiden? Waarom zou iemand dat überhaupt doen? Het gebeurt zeker niet met opzet.

Het gebeurt vaak met ervaring opdoen. Bijvoorbeeld; je ziet een open deur en de klink ziet er uitnodigend uit. Dus, je doet de deur verder open, je stapt in de opening en je zegt: "Dit voelt nu goed. Ik ga verder.” Welnu, mensen passen zich snel aan. Je stapt iets nieuws binnen en in plaats dat je zegt: "Bah, dit voelt niet goed aan,” wennen jullie aan de nieuwe situatie en passen alles om je heen aan de nieuwe situatie aan.

Jullie zeggen dan: "Oké, ik heb dat aangepast en ik heb dat veranderd, dus nu voelt het goed aan.” Wat jullie niet beseffen, is dat het soms enorm veel energie kost om dit spel te spelen, dat maakt het in vele opzichten lastiger. Dus, wat is er nodig om terug te keren naar de percepties die je had toen je kind was? Wat is er nodig om je het te Her-inneren?

Natuurlijk is jullie leven veranderd en jullie hebben jezelf sindsdien fantastisch ontwikkeld. Wij verwachten niet dat je teruggaat naar die kindertijd of dat je ook maar doet alsof je weer kind bent. Jullie krijgen nu de kans om je te Her-inneren wat je perceptie was toen je die oorspronkelijke zijweg inging, de eerste keer dat je een nieuwe deur opende en besloot er door te gaan.

Plotseling bevind jij je in de hal en je bent erg geïnteresseerd in je missie en je reisverhaal. Jullie zijn veel te geïnteresseerd om terug te gaan, en dus passen jullie alles aan. "Ach, dit is niet wat ik verwachtte, dus ik zal me aanpassen en ermee in harmonie komen.” Welnu, jullie worden daar erg goed in. 

Kryon: Vragen aan de geestelijke wereld. / Barbara Bessen 30 november 2012. Geplaatst: 22 april 2015

Kryon:
Vragen aan de geestelijke wereld.
Barbara Bessen
30 november 2012. Geplaatst: 22 april 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Ik zou jullie nu graag op een vragenrondje willen uitnodigen. Overleg voor de ontmoeting met je geestelijk leider welke vragen jullie hebben, welke zorgen jullie hebben, welk probleem jullie willen oplossen.

Ga nu alsjeblieft weer naar de weide, neem plaats op de bank en stem je af op de geestelijk leider. Concentreer je op je hart, open het bewust en stuur je bewustzijn naar het hart van je gast. Stel dan gericht jullie vragen. Het is zin om hen zo te stellen dat je als antwoord niet alleen een ja of nee krijgt.

Het is ook goed om de vraag van tevoren al te formuleren en weliswaar kort, duidelijk en precies.

Jullie hoeven geen lange verklaringen te geven. Jullie helper weet al wat jullie willen vragen. Ook dit is een interdimensionaal concept.

Luister dan naar de antwoorden. Het is raadzaam om een dagboek aan te leggen waarin jullie alle vragen en antwoorden kunnen vastleggen.


donderdag 29 november 2012

Ascentiesymptomen, Voorspellingen en de Nieuwe Engelenmens / Shekina Rose

Ascentiesymptomen,
Voorspellingen en de
Nieuwe Engelenmens

De Blauwe Straal Wezens zijn een ultrasensitieve empathische zielengroep zoals de Indigo's, die van vele verschillende geascendeerde planeten en lichtvelden kwamen om de genetische code van de mensheid te verlichten en om het God bewustzijn op Gaia op te tillen. Ze zijn de verloren straal van de Lichtwerker.

Shekinah', een Hebreeuws woord in de 'Lichttaal', is een mentor van de Blauwe Straal. Shekina is het verloren aspect van het heilige Goddelijke van Schepping dat de belichaming is van God, het ascensieproces. Blauwe Straal is het zielengroepbewustzijn van het hoogste aspect van alle Blauwe Stralen. Samen geven we jullie deze transmissies. Geliefde Goddelijke meesters van energie, frequentie, liefde en licht. We spreken jullie toe vanuit het collectief van jullie hogere zelf en wezen, de Blauwe Straal en Shekina, in de ene stem van Eenheids Bron Alliantie.

Jullie zijn diegenen waarop jullie hebben gewacht. 2012 zal een Galactische Aflijning brengen met de kern bron die een hoger dimensionale poort zal openen opdat je je Godsessentie zou kunnen belichamen en een telepathische vereniging met de mensheid kan bereiken in het Christus Hart Grid met Gaia. 11: 11 2012 zal de interdimensionale tijdsruimte zijn waar de hemelpoorten zich zullen openen en diegenen die zuiver van hart zijn, helder in hun intenties, zullen overgaan naar 4D 5D-6D belichaming, en toch nog op aarde zijn. Ze zijn de houders van de Gechristende Engelenfrequentie, die de hogere licht- en liefderijken zullen ankeren hier op aarde en naar alle rijken en dimensies toe.
woensdag 28 november 2012

Wat is Creëren en Co-creëren?

Wat is Creëren en Co-creëren?

uitleg door de Elohim.
We vinden belangrijk om iets over het creatieproces te vertellen. Jullie die deze website gaan gebruiken creëren dingen waar je vaak de gevolgen nog niet van kunt overzien.

Daarom willen wij jullie graag ondersteunen.

Wij zijn de Elohim en natuurlijk ook de Aartsengelen en andere hogere orden. We schrijven dit niet om jullie te ontmoedigen, integendeel, we schrijven dit om jullie aan te moedigen en te ondersteunen.
Weet ook dat onze ogen op jullie gericht zijn in bewondering. Jullie gaan doen, waar wij al zolang op hebben gewacht. Echter, daar waar jullie alleen het lokale aspect zien, zien wij de veel grotere uitwerking. Wees dus ook niet verbaast, als wij jullie benaderen en je "kleine vortexje” plotseling een veel grotere betekenis krijgt. Vera is dat onderhand wel gewend, maar voor jullie zal het nieuw zijn.

Creëren en vooral Co-creëren doe je samen, boven en beneden, om het maar in jullie termen te zeggen. Je kunt het alleen doen, maar als je ons erbij vraagt, wordt de reikwijdte veel groter.

Wat is nu precies creëren vanuit de positie van de Schepper gezien? Het begint met een verlangen, een energie-uitstoot vanuit het hart, die je het universum instuurt en het universum reageert. Het universum legt de vraag terug: wat wil je precies? Dat stuurt jouw focus aan: je gaat nadenken over wat je wel en niet wilt. De gedachten hierover zend je weer uit naar het universum, dan reageert het universum met het inleggen van een idee. Hierop reageer jij weer met je emoties: je vindt het leuk of juist niet. Vindt je het leuk, dan ga je erop handelen, vind je het niet leuk, dan verwerp je het, dan komt er weer een ander idee. Interactie dus, zonder dat je dat wellicht beseft. Dan heb je nog je zielemissie, als de persona daar te veel van af wijkt, dan zal de ziel de persona trachten te corrigeren.
Daardoor komen niet al je plannen uit, of niet zo uit als jij had gedacht. Maar als je terugkijkt, zie je vaak dat, hoewel het pad anders was dan jij dacht, het toch zin heeft gehad. 

Dit zijn creaties op persoonlijk vlak. Als jullie lichtwerk doen, zetten jullie vaak dingen neer voor het grotere gehee. Eigenlijk werken die hetzelfde, maar dan groter. Weet wel, dat de werking van bepaalde objecten pas later in de tijd zichtbaar gaat worden. Wees dus geduldig en niet teleurgesteld als je het gevoel hebt dat het resultaat uitblijft. Dat is niet zo. Vera zegt altijd: "je weet nooit wat je voorkomen hebt door het neer te zetten” en dat is zeker waar.
De grote apocalyptische visioenen zijn niet uitgekomen. Er zijn wel kleinere problemen, zoals aardbevingen en orkanen etc., maar dat zijn feitelijk kleine correcties in verhouding tot wat het anders had kunnen betekenen. Dus hoe meer jullie van dit werk doen, hoe eleganter de transitie kan plaatsvinden. 

Kortom, ga lekker aan de slag, roep ons aan, vraag om het hoogste goed voor allen en sta open voor onze bijdrage. 

Liefs,
Amora (Elohim)

maandag 26 november 2012

Kryon: Genereer liefde voor iedereen!!! (een visie van Aartsengel Michael.) 2. : David Brown 26 November 2012 Geplaatst: 24 september 2014

Kryon:
Genereer liefde voor iedereen!!! (een visie van Aartsengel Michael.) 2.
26 November 2012
Channeler: David Brown.
Geplaatst: 24 september 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


De ware archetypische vader energie, de energie van poederblauwe liefde en de energie van bescherming van zijn familie is de energie van het beschermend vasthouden van de moeder en het kind op een plaats van absolute veiligheid en zekerheid. Het is de energie van kleding, voeding en verzorgen, van het zeker stellen dat de behoeften van de moeder en het kind vervuld kunnen worden. Als een moeder in de rol van de vader moet stappen wordt het kind altijd alleen gelaten en voelt het zich verlaten en afgewezen. Een vader zou er altijd moeten zijn om deze ruimte van zekerheid en veiligheid voor moeder en kind in stand te houden.

Laat deze liefde je lichaam binnengaan, deze poederblauwe liefde. Laat het je energie schoonmaken en reinigen wat er ook in je basischakra en tweede chakra zit. Als wij deze energie van poederblauw licht in je basis- en tweede chakra brengen zal er een vermenging komen van het roze en het blauw en zal de kleur violet worden – een violette vlam.Kryon: Genereer liefde voor iedereen!!! (een visie van Aartsengel Michael.)1. David Brown. 26 November 2012 Geplaatst: 23 september 2014

Kryon:
Genereer liefde voor iedereen!!! (een visie van Aartsengel Michael.)1.
26 November 2012
Channeler: David Brown.
Geplaatst: 23 september 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Ik vond een oude channeling van Kryon over Liefde en ik dacht dat het een goede herinnering zou zijn voor ons allemaal en een goede training om ons voor te bereiden op de laatste sprint.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om weer hier te zijn. Ik voorbije levens op dit aardse ruimteschip hebben jullie allemaal samengewerkt met de energie van Kryon en het is hartverwarmend om zo’n groep als die van jullie op deze manier samen te zien.

Er is veel liefde in dit universum maar er wordt weinig op ingetapt en het wordt weinig gebruikt. De menselijke ervaring is meestal het vermijden van liefde; het weg te drukken maar het menselijk verlangen is om vervuld te zijn van liefde.