Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

woensdag 28 november 2012

Wat is Creëren en Co-creëren?

Wat is Creëren en Co-creëren?

uitleg door de Elohim.
We vinden belangrijk om iets over het creatieproces te vertellen. Jullie die deze website gaan gebruiken creëren dingen waar je vaak de gevolgen nog niet van kunt overzien.

Daarom willen wij jullie graag ondersteunen.

Wij zijn de Elohim en natuurlijk ook de Aartsengelen en andere hogere orden. We schrijven dit niet om jullie te ontmoedigen, integendeel, we schrijven dit om jullie aan te moedigen en te ondersteunen.
Weet ook dat onze ogen op jullie gericht zijn in bewondering. Jullie gaan doen, waar wij al zolang op hebben gewacht. Echter, daar waar jullie alleen het lokale aspect zien, zien wij de veel grotere uitwerking. Wees dus ook niet verbaast, als wij jullie benaderen en je "kleine vortexje” plotseling een veel grotere betekenis krijgt. Vera is dat onderhand wel gewend, maar voor jullie zal het nieuw zijn.

Creëren en vooral Co-creëren doe je samen, boven en beneden, om het maar in jullie termen te zeggen. Je kunt het alleen doen, maar als je ons erbij vraagt, wordt de reikwijdte veel groter.

Wat is nu precies creëren vanuit de positie van de Schepper gezien? Het begint met een verlangen, een energie-uitstoot vanuit het hart, die je het universum instuurt en het universum reageert. Het universum legt de vraag terug: wat wil je precies? Dat stuurt jouw focus aan: je gaat nadenken over wat je wel en niet wilt. De gedachten hierover zend je weer uit naar het universum, dan reageert het universum met het inleggen van een idee. Hierop reageer jij weer met je emoties: je vindt het leuk of juist niet. Vindt je het leuk, dan ga je erop handelen, vind je het niet leuk, dan verwerp je het, dan komt er weer een ander idee. Interactie dus, zonder dat je dat wellicht beseft. Dan heb je nog je zielemissie, als de persona daar te veel van af wijkt, dan zal de ziel de persona trachten te corrigeren.
Daardoor komen niet al je plannen uit, of niet zo uit als jij had gedacht. Maar als je terugkijkt, zie je vaak dat, hoewel het pad anders was dan jij dacht, het toch zin heeft gehad. 

Dit zijn creaties op persoonlijk vlak. Als jullie lichtwerk doen, zetten jullie vaak dingen neer voor het grotere gehee. Eigenlijk werken die hetzelfde, maar dan groter. Weet wel, dat de werking van bepaalde objecten pas later in de tijd zichtbaar gaat worden. Wees dus geduldig en niet teleurgesteld als je het gevoel hebt dat het resultaat uitblijft. Dat is niet zo. Vera zegt altijd: "je weet nooit wat je voorkomen hebt door het neer te zetten” en dat is zeker waar.
De grote apocalyptische visioenen zijn niet uitgekomen. Er zijn wel kleinere problemen, zoals aardbevingen en orkanen etc., maar dat zijn feitelijk kleine correcties in verhouding tot wat het anders had kunnen betekenen. Dus hoe meer jullie van dit werk doen, hoe eleganter de transitie kan plaatsvinden. 

Kortom, ga lekker aan de slag, roep ons aan, vraag om het hoogste goed voor allen en sta open voor onze bijdrage. 

Liefs,
Amora (Elohim)