Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 24 november 2012

Matthew Ward, Menselijke Klonen

Suzy Ward: Klonen 1998 en nu doorgegeven in 2013

Vertaler winny: Omdat ik niet kon begrijpen hoe de Paus een kloon was, had er nog nooit over nagedacht…. waar was de echte?Waar is hun of zijn ziel? Bij de kloon? Wat wist de kloon, werd hij ‘s nachts in een kast gezet… ligt hij naast hem in bed? De paus weet er natuurlijk van, als een vervanger zijn taken overneemt. En de nonnen die hem verzorgen weten het dus ook??? Praten de kloon en hij samen? De kloon was aan het aftakelen? En dan komt er een nieuwe…. uit het laboratorium? Wie weet dit allemaal? Wie verzorgt die kloon, of het echte wezen. Moet de oude worden begraven? Teveel vragen, daarom vroeg ik Suzy Ward om meer gegevens. Ik kreeg het volgende van haar terug. Dit is niet iets dat over de paus van nu gaat, maar het werd wel eerder geschreven. Nee, al mijn vragen werden niet beantwoord….

Suzy Ward 
Menselijke Klonen door Hugo en Matthew in het jaar 1998 
(vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl )


Suzy: Misschien… nou, waarschijnlijk weet jij dat er pas geleden een schaap werd gekloond en dat sommige mensen zeggen dat dit kan leiden tot pogingen om mensen te klonen. Wat vind jij daarvan?

Matthew: Moeder, je zou verbaasd staan over alles dat ik er van kan zeggen! Klonen (een kloon maken) is een relatief nieuw proces op Aarde, maar ergens anders in het universum werd dit al eeuwen gebruikt om beschavingen te stoppen uit te sterven. En wat meer, klonen is niet zo nieuw in jullie wereld als publiek werd aangegeven – volwassen mensen werden al enige tijd gereproduceerd via dit proces.

Suzy: Matthew, ben je hier nou echt helemaal zeker van?

Matth: Ja, moeder, dat ben ik. Ik heb gesproken over mijn vriend Hugo. Door zijn werk met het planten en dierenleven op Jupiter, is hij zeer bekend met het klonen. Ik bedoel niet dat hij de bron van mijn kennis is – de echtheid van het klonen is wijdverspreid bekend, behalve op Aarde dan – maar als je een gedegen uitleg wilt van het menselijk kloon proces dan vraag ik hem om je daarover te vertellen. vrijdag 23 november 2012

Kryon: Contact met de geestelijke wereld. / Barbara Bessen 23 november 2012. Geplaatst: 22 maart 2015.

Kryon:
Contact met de geestelijke wereld.
Barbara Bessen
23 november 2012.  Geplaatst: 22 maart 2015.
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Zijn jullie bereid om een volgende stap te doen? Goed, ga dan weer naar de weide en neem plaats op de bank waarop je al eerder hebt plaatsgenomen. Wees helemaal aanwezig op de bank en voel hem met je handen waardoor je weet hoe hij eruit ziet en bekijk je omgeving en geniet van dit reisje.

Je neemt nu waar dat er een gestalte nadert. Dit wezen is een van de meester-geestelijke leiders. Het kan mannelijk of vrouwelijk toeschijnen. Natuurlijk zijn in ons, in de geestelijke wezens, deze delen verenigd. Desondanks kunnen wij ons in de ene of in de andere vorm laten zien, zoals dit goed voor jullie is. In de huidige tijd presenteren vele wezens zich in de vrouwelijke vorm omdat dit voor de Aarde en jullie heel belangrijk is.

Neem je bezoeker intensief waar, betast hem als je dit wilt, hij heeft er niets op tegen.
Laat je begroeten en ga dan in stilte, open bewust je hart en concentreer je op het hart van degene die tegenover je staat zodat er een verbinding tussen jullie ontstaat die als een gouden band is.


donderdag 22 november 2012

Cosmic Awareness Communicaties via Sonja Vandael


Cosmic Awareness Communicaties

Sonja Vandael


Volgens Cosmic Awareness zal de maand mei staan voor vele storende energieën. Deze maand zal, voor vele lichtwerkers gekend worden als een zware maand, daar alle energie emotioneel uit je kan worden weggetrokken. 

Het werk kan je behoorlijk zwaar onder druk zetten, zodat het voor velen zwaar wordt onder meer omdat het ook te maken heeft met je persoonlijke zaken, die je nu zeker niet meer uit de weg kan gaan.
Een van de doelstellingen voor verdere ascensie is om je afvalemmer leeg te maken. Het gaat hier niet om één leven maar om verschillende levens.

Maar veel van dit afval wordt nu opgeruimd in de droomstaat, de tijd dat je je ontspant. Niet verwonderlijk dus dat je de volgende weken heel erg veel dromen kan hebben waarin oude issues opduiken, zelfs dingen uit vorige levens.

Dit is een uitgelezen tijd, volgens dezelfde bron, om het innerlijke werk te doen en allerlei conflictsituaties op te ruimen. Indien je dromen aangeven dat er nog zulk soort conflictsituaties bestaan mag je daar naar kijken. Ook in de maatschappij worden deze conflicten nu uitvergroot; protesten, sociale onrust ed.


Matthew over sexualteit

Uittreksel uit: ‘Relaties’ van Suzy Wards hoofdstuk in "Matthew, tell me about Heaven”… 


Vertaler: winnyd@stralendetoekomst.nl : Ik hoorde dat veel mensen gedachten hebben gehad bij de boodschap van Matthew door het zinnetje: "Uiteindelijk zal iedereen weten dat homoseksualiteit een ontwikkelde fase is van spirituele groei waarin vrouwelijke en mannelijk energieën meer in evenwicht zijn dan in heteroseksuele mensen.” Vanuit de hele wereld komt commentaar over meer gegevens, en over: wat betekent dit?

Dit schreef Suzy Ward hierover en gaf een hoofdstuk door van een eerder boek:

"Het onderwerp waar Matthew over sprak ging over de burgerlijke- en door God gegeven- rechten die ontkend werden voor vrouwen en homo koppels. Dat was waarom hij homoseksualiteit neerlegde in juist dat ene zinnetje, wat hij vond dat nodig was. Maar het is begrijpelijk dat zijn korte uitleg tot vragen zou leiden.

Ik hecht hieraan het deel vast uit een hoofdstuk van ‘Matthew, Vertel me Over de Hemel’ dat zijn zinnetje makkelijker te begrijpen maakt. ….”

Uittreksel van het hoofdstuk ‘Relaties’ in Matthew, Vertel me Over de Hemel)

Suzy: Kunnen homoseksuele partners van hier, hun vereniging in het Nirvana voortzetten, als ze dat willen?
zondag 18 november 2012

Ashtar via Susan Leland: Liefde is onze 1 Missie! 12 november 2012

Ashtar 14-11-2012 
~ Liefde is onze 1 Missie! ~

door Susan Leland
18 November 2012
 Vertaald: www.wakkeremensen.net 

"Gegroet, Geliefde Familie, Ik ben het, Ashtar, en dit is inderdaad een zeer gedenkwaardige dag voor ons allemaal, onder, op en boven de Aarde, want het is een dag van verandering! De koers van planeet Aarde is onomkeerbaar, dat is al verzekerd voor deze dag. Er zijn mensen die het nog niet helemaal kunnen geloven.

"We willen u verzekeren dat de veranderingen waar u naar op zoek bent, zoals vele blikseminslagen, gaan gebeuren. Wij zijn hier boven, samen met deze 30.000 [spy drones] of zo, en jullie weten, een van de interessante dingen daarover is dat degenen die ze daar geplaatst hebben denken dat ze ondoordringbaar, onoverwinnelijk, en immuun zijn omdat ze in het luchtruim vliegen van de Verenigde Staten van Amerika, maar dat is een valse zekerheid omdat uw veiligheid veel belangrijker is dan die van hen. En waarom is dat? Omdat jullie op het Pad van Licht zijn. Het is omdat jullie herhaaldelijk gesproken hebben?. jullie hebben gezegd, 'Ja, we willen het deze keer doen, we willen naar huis, we willen onze Accensie maken! '