Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 14 november 2012

De Opgevaren Meesters (AscendedMasters)

De Opgevaren Meesters (AscendedMasters) 


De Opgevaren Meesters zijn verlichte spirituele wezens die ooit op aarde leefden, net zoals wij nu. Gedurende vele levens van devotie en inspanningen, vervulden ze hun missie en de reden van hun bestaan - hun goddelijk plan - en stegen op, terug naar hun goddelijke oorsprong, waar zij herenigd werden met Gods Geest. Ofschoon zij eens lichamen hadden zoals wij die nu hebben, hebben zij nu Lichtlichamen en wonen zij in de hemelse wereld, ofwel het etherisch niveau.

Zij kwamen voort uit elk tijdperk, elke cultuur en religie en zijn verenigd in wat genoemd wordt 'De Grote Witte Broederschap'. De term 'wit' heeft niets te maken met ras of huidskleur, maar slaat op het ontzagwekkende helwitte licht dat hun omringt. In de 20e eeuw is er een dispensatie gekomen dat ieder mens die meer dan 51% van zijn karmische schuld op aarde heeft afgelost, na overlijden, niet meer opnieuw hoeft te incarneren, (als keuze).

Wel moet zo iemand de mensheid op aarde nog blijven dienen en kan daarmee de laatste restanten van zijn karma aflossen. Als de opgevaren wezens geheel vrij zijn van hun negatieve karma kunnen zij kiezen waar zij in het universum zouden willen dienen. Zij kunnen dan kiezen om te helpen met de ontwikkeling van de aarde of om naar andere werelden toe te gaan.