Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 16 november 2012

Kryon: Meditatie: Reiniging – Contact met de geestelijke wereld. Barbara Bessen 16 november 2012. Geplaatst: 14 september 2014

Kryon:
Meditatie: Reiniging – Contact met de geestelijke wereld.
Barbara Bessen
16 november 2012. Geplaatst: 14 september 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 Meditatie– Stappen in de geestelijke werelden.

Wij zullen nu gezamenlijk een paar stappen maken die het jullie makkelijker maken om in contact met de geestelijke wereld te komen. Allereerst willen wij graag jullie contactkanalen reinigen.

Sluit daarvoor je ogen en adem een paar keer diep in en ontspan je. Ga dan naar de geestelijke weide die jullie al kennen en ga op een bank zitten die in de nabijheid staat.
Neem de tijd om helemaal in deze situatie op te gaan.

Je zit op de bank en merkt dat er een wezen naast je gaat zitten. Een beetje verlegen merk je misschien mijn koperkleurige energie en mijn vorm op, de energie en de vorm van Kryon.


donderdag 15 november 2012

Kryon Channelling door Lee Carroll: De Pieken en Dalen van de Aarde.

Kryon Channelling: De Pieken en Dalen van de Aarde.

Door Lee Carroll.

Vertaald uit het Engels door Henk Steur,


Wat zijn pieken en dalen? Wat kan ons dat schelen? Waar gaat dit allemaal over? Deze pagina is de uitleg daarover en geeft nieuw gechannelde informatie van Kryon.

De 2012 Kundalini Tour was een van de spectaculairste Kryon-excursies die ik ooit heb gemaakt.

Wij begonnen in oktober 2012 en schiepen een verbazingwekkend avontuur dat meer dan 30 dagen duurde. Wij zaten in bussen, schepen en vliegtuigen (en enkele voertuigen die wij niet herkenden). Wij doorkruisten de Andes en bezochten vier landen en reisden naar de meest verbazingwekkende spirituele plaatsen op Aarde. Wij voelden op een diepgaande manier de nieuwe energie. Wij hadden ontmoetingen met de bewakers van de ravijnen en de bergen die via Kryon met ons spraken. Wij realiseerden ons dat de Pleiadische connectie levend en wel was en wij “hoorden” door een veelvoud aan channelings van Kryon over de soorten van energieën die bij de Pleiadiers waren ingeprint en die zij op de planeet Aarde hadden geschapen. Dat betrof ook de zorgvuldige plaatsing van tijdcapsules die energie en informatie zouden gaan vrijgeven als de planeet ooit een bepaalde vibratie zou gaan bereiken. Daar zitten wij nu in!Meer lezen >>>

woensdag 14 november 2012

De Opgevaren Meesters (AscendedMasters)

De Opgevaren Meesters (AscendedMasters) 


De Opgevaren Meesters zijn verlichte spirituele wezens die ooit op aarde leefden, net zoals wij nu. Gedurende vele levens van devotie en inspanningen, vervulden ze hun missie en de reden van hun bestaan - hun goddelijk plan - en stegen op, terug naar hun goddelijke oorsprong, waar zij herenigd werden met Gods Geest. Ofschoon zij eens lichamen hadden zoals wij die nu hebben, hebben zij nu Lichtlichamen en wonen zij in de hemelse wereld, ofwel het etherisch niveau.

Zij kwamen voort uit elk tijdperk, elke cultuur en religie en zijn verenigd in wat genoemd wordt 'De Grote Witte Broederschap'. De term 'wit' heeft niets te maken met ras of huidskleur, maar slaat op het ontzagwekkende helwitte licht dat hun omringt. In de 20e eeuw is er een dispensatie gekomen dat ieder mens die meer dan 51% van zijn karmische schuld op aarde heeft afgelost, na overlijden, niet meer opnieuw hoeft te incarneren, (als keuze).

Wel moet zo iemand de mensheid op aarde nog blijven dienen en kan daarmee de laatste restanten van zijn karma aflossen. Als de opgevaren wezens geheel vrij zijn van hun negatieve karma kunnen zij kiezen waar zij in het universum zouden willen dienen. Zij kunnen dan kiezen om te helpen met de ontwikkeling van de aarde of om naar andere werelden toe te gaan.

dinsdag 13 november 2012

Ashtar By FatherMotherGod: Liefde - De Krachtige Energie 13 november 2012

Ashtar Zegt: Liefde - De Krachtige Energie

By FatherMotherGod - 13 november 2012

Bron: http://www.ashtarontheroad.com/love-the_empowering-energy.html Given through Susan Leland, November 11, 2012. www.AshtarontheRoad.com

 
"Gegroet, Geliefde Familie! Nu we op het punt staan om samen te komen in de viering van onze recente vooruitgang van onze Ascensie Missie, is het goed om alert te blijven en te zoeken naar mogelijkheden om als het ware de golven te berijden van de inkomende energieën die dienen ter ondersteuning en vergemakkelijking van onze inspanningen. Want inderdaad, het Universum is ter ondersteuning, en zo komt het dat er zoveel krachtige energieën blijven komen! De dag van onze samenkomst is van grote betekenis, de zonsverduistering brengt een geweldige energie van verandering voor de wereld, om te gebruiken in haar Ascensie voorbereidingen!

"Deze thuiskomst is zo'n groots en uniek evenement, en het momentum is zo verhoogd dat geen gelegenheid gelaten wordt voor storingen, van het soort van terugdraaien. En daarom, dat u zojuist een prachtig bewijs van dit hebt ontvangen in de herverkiezing van president Obama! Het maakt niet uit waar je woont op de planeet Aarde, dit ene evenement alleen al brengt de boodschap dat hij hier is om de weg naar Huis naar Liefde te leiden, en de energieën die vanuit de Grote Centrale Zon komen brengen deze Waarheid overal! Juist het feit dat hij eerst liefde noemde op zijn prioriteitenlijst, is een zeer welkome indicator van de richting die de Wereld uit gaat!

"Dus, in aanvulling op het laatste rapport van ons A & A Nieuws Team, zullen we in een krachtige viering van Liefde zijn, samen met Sekhmet in co-creatie van onze eigen krachtige oefening, en stralen het uit naar alle koninkrijken van de Planeet Aarde! Met name zullen wij de mensheid toespreken waarvan sommige enorm door elkaar geschud zullen worden door alle gebeurtenissen en veranderingen die plaatsvinden! Maar, het is ook goed om te onthouden dat we in partnerschap zijn met Moeder Gaia en al haar koninkrijken, en dat ze heel vreugdevol zijn en hun liefde naar ons terug stralen, zelfs als we onze liefde met hen delen!

"Wij nodigen u uit om met ons een zeer krachtige en machtige vooruitgang langs de weg van de missie te co-creëren! Want inderdaad, het is de meest krachtige energie die ons zover heeft gebracht ! En we zullen door blijven gaan met liefde stralen over de gehele planeet Aarde, dus versterken van het Ascensie succes voor ieder van jullie als individuen, en voor het geheel van de wereld! Salut ! "

Ashtar

 (Vertaald: www.wakkeremensen.net)