Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 9 november 2012

KRYON: Een cursus in channelen – De Ascensie Barbara Bessen 9 november 2012. Geplaatst: 18 september 2014

Kryon:
Een cursus in channelen – De Ascensie
Barbara Bessen
9 november 2012. Geplaatst: 18 september 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Vele mensen denken dat ascensie betekent, zich op te lossen en schwuppdiwupp! weg te zijn. Dat is niet correct.

Jullie lichamen zullen zich verenigen, het Goddelijk Licht, waarvan ik al sprak, treedt steeds meer in jullie en verandert jullie. In zoverre is channelen ook de mogelijkheid om de niveaus in jezelf beter te leren kennen en te verenigen.

Channelen is een wonderwerktuig en het biedt jullie de mogelijkheid om dichter bij je ware zelf te komen. Geen angst, geen aards “Ik” moet geëlimineerd worden, het wordt gewoon geïntegreerd. Dat is alles. Daarvoor hebben vele mensen angst. “Wat ben ik dan nog, als alles wat ik leuk vind, wat ik hier op Aarde ben, verdwijnt?”


dinsdag 6 november 2012

De Geest van de Dolfijn 6 november 2012 / Trinity Bourne

De Geest van de Dolfijn
6 november 2012
Door Trinity Bourne
Bijdragende schrijver voor Wake Up WorldDolfijn Energie- "geïncarneerde Engelen"

Zeven jaar geleden had ik een krachtig visioen die mijn dag overspoelde, en alles om me heen naar een stilte trok. Het was een ervaring, een bericht uit de diepte, een geïncarneerde staat van zijn dat een ontastbare paradox aanriep.

"Ik kon mezelf niet anders zien dan als een deel van elke druppel van de uitgestrektheid van de oceaan. Ik was overal en nergens op hetzelfde moment, tegelijkertijd vasthoudend aan de bewustwording van beide werelden. Het oceanische water zakte en stroomde, dansten en steeg. Na een tijdloze tijd, dat kan heel gemakkelijk minuten of uren zijn geweest, begon mijn ziel vorm aan te nemen, als condenseren van energie, condenseren van het water, bijeengehouden deinend voorwaarts. Mijn ziel werd een golf in die oceaan. Ik was zowel water als golf in de nietigheid van de ruimte er tussenin. Toch gevormd, gevormd als een golf, tot mijn bewustzijn als een onmiskenbare magnetische kracht in de golf werd getrokken. Ik werd de golf en het groeide totdat het een fenomenale grootte in kracht was.

Vanuit het hart van de golf, verscheen toen een dolfijn. Niet van vlees en bloed, maar gevormd uit water en energie. Ik was zowel golf, als dolfijn.