Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 17 oktober 2012

Wat is Channelen?

Wat is Channelen?
Channelen is een vorm van communicatie tussen mensen en andere wezens, meestal van hogere dimensies. Deze wezens kunnen engelachtige wezens, natuurgeesten, geesten van overledenen dierbaren, buitenaardse entiteiten, of zelfs dieren en huisdieren zijn.

Een channelaar kan kiezen wie of wat ze willen kanaliseren. Als de andere partij een belang heeft in de communicatie, wordt de koppeling gemaakt en het kanaliseren kan 
beginnen.Er zijn verschillende manieren van channelen. Op de site van b.v. de Galactische Federatie, richten we ons op channelings met ET wezens, of in het geval van Suzy en Matthew Ward, het kanaliseren van een moeder met de geest van haar overleden zoon in Nirvana (de Hemel). 


Met het oog op het kanaal, zal een medium meestal niet in een te diepe trance gaan, of hun lichaam en / of geest over geven aan de entiteit. Ze richten hun zintuigen en aandacht op de entiteit die ze aan het channelen zijn. Maar er zijn ook channelings waar de ziel of de geest van het medium ofwel opzij stapt of het lichaam verlaat. Dit maakt ruimte voor de andere energie het lichaam gebruiken voor een bepaalde periode. Deze verschuiving van energie kan seconden of minuten duren, en wie in staat is aura's te zien, kan de verschuiving zien.


Water vitaliseren

Werking van water vitaliseren

(Harmen Uijttewaal) Het doel van dit artikel is om inzichtelijk te maken hoe vitaal water bijdraagt aan welzijn. Daarnaast wil ik vanuit mijn eigen ervaring iets vertellen over de energetisch/geestelijke werking van de vitaliser die ontwikkeld is door Boudewijn Leliveld.

Verder gaat het over hoe de vitaliser er aan kan bijdragen dat meer vanuit je gevoel gaat leven.

Water wordt datgene waarmee het in contact komt

Een steen verandert als je er een stuk afhakt. De vorm van de steen is gewijzigd, omdat deze is bewerkt met een beitel. In die zin kun je aan de vorm van de steen zien wat het effect van de bewerking uit het verleden op de steen is.

Net zoals een vaste stof van vorm veranderd door een fysieke bewerking of slijtage, wordt water beïnvloed door het fysieke contact met de omgeving. Daarnaast reageert het water op de sfeer van de omgeving. De structuur van water zelf, vormt zich tot drager van de stof of energie waarmee het in aanraking komt. Als een bepaalde gekleurde stof voldoende voorkomt in water dan wordt water ook troebel in die kleur. 


Live channeling van Kryon via Lee Carrol De timing van de schepping. De letter “K“. 17 oktober 2012

De timing van de schepping. De letter “K“.

Deze live channelling werd gegeven tijdens de Kryon Kundalini Tour.

Lee Carroll. 17 oktober 2012.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Noot: Op de Kryon Kundalini Tour in oktober/november 2012 had Kryon een channelings voor elke letter van het woord KUNDALINI. Dit is de eerste en hij gaat over de letter K. Deze channeling werd vertaald in het Spaans en kan in zijn geheel worden gehoord op de Kryon website.


-------------

Gegroet geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Ik ben mij bewust van waar ik ben en van de viering van de dag. Als je het je ooit hebt afgevraagd, God bestaat niet in een vacuüm. Dat wil zeggen dat God in jullie bestaat en zich daarom bewust is van alles wat jullie zijn. Er zijn er onder jullie die zouden zeggen dat contact met God maken moeilijk is en dat daarvoor een protocol gevolgd moet worden.

Laat mij jullie zeggen wat het protocol is: Het heet: in leven zijn. God kent jullie. Als jullie niet hier zijn jullie met God. Als jullie hier niet zijn, zijn jullie een deel van God en er zit schoonheid in deze regeling.Meer lezen >>>

maandag 15 oktober 2012

Puma Punku Bolivia


Puma Punku
Bolivia


Hoewel er op Internet veel is geschreven over Puma Punku in Bolivia leveren die artikelen alleen maar vragen op. Het is opmerkelijk hoe voor - en tegenstanders van diverse hypothesen over de oorsprong van Puma Punku elkaar op hoogst onbeschaafde wijze af maken. Deze zielen zijn de dualiteit nog niet ontstegen, ze weten niet dat elk mens zijn/haar eigen waarheid koestert.
Laten we eerst uitleggen waar we het over hebben. We hebben het over archeologische ontdekkingen die het beperkte 3D menselijke verstand ver te boven gaan. Recentelijk ontdekte men via infrarode satelliet scans 17 piramiden, 3.000 afzonderlijke structuren en meer dan 1.000 tomben onder de oppervlakte van de Egyptische woestijn.
Dit schept de onvermijdelijke vraag hoeveel wij werkelijk weten over de ware geschiedenis van de Aarde en de vindingrijkheid van verloren beschavingen. Als we daar een oprecht antwoord op willen geven, moeten we toegeven dat we niet veel wijzer zijn geworden.
Mainstream archeologen en historici maken ons wijs dat de mensheid ongeveer 6.000 jaar geleden genoeg beschaving had om complexe en uiterst geavanceerde bouwwerken op te richten. Dat is logisch; als je 3D input krijgt, komt er nimmer 5D output uit!