Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 10 oktober 2012

Wat zijn Graan/grascirkels?

Wat zijn Graan/grascirkels?(in het Frans: Les agroglyphe, in het Engels: cropcircles / corncircles)

Graancirkels zijn geometrische, niet-geometrische, of (ogenschijnlijke) willekeurige figuren in gewassen of vegetatie. Ze komen voor in de vorm van één simpele cirkel tot meerdere cirkels, tot zelfs zeer uitgebreide en complexe figuren.

De afmeting van een graancirkel kan bij simpele cirkels slechts een enkele meter bedragen. Maar de zeer uitgebreide en complexe figuren kunnen meerdere voetbalvelden groot zijn. In talloze formaten hiertussen in en in talloze geometrische vormen, patronen en figuren komen graancirkels voor.

Graancirkels komen niet alleen in tarwe (graan) voor, ook in andere gewassen zoals wortel, gerst, koolzaad, maïs, en andere, zijn ze gedocumenteerd. Ook in andere vegetatie komen graancirkels voor. 


Steve Rother & de Groep oktober 2012 Ontwaak het Kind.


Ontwaak het Kind

Geschreven Door: Steve Rother
Oktober 2012

Groeten van Thuis. Wij spreken vandaag tot jullie omdat jullie op de rand van een afgrond staan; jullie staan op de drempel van een energiegolf dat elk stukje leven op Aarde zal veranderen. Jullie waren je bewust dat dit zou komen en jullie hebben kansen geschapen om dit nieuwe licht dat nu op Aarde indaalt te ervaren.

Die golf is hier als gevolg van jullie wens om dit mee te maken. Jullie beginnen een nieuwe werkelijkheid voor je zelf te scheppen om meer geautoriseerd te worden, om te leven zoals jullie Thuis zouden leven. Dit is een van die reizen waar een ieder van jullie aan begint, het is al begonnen, je zit er midden in.

Ons eigen verhaal scheppen.
Wij hebben hier eerder al over gesproken om wat zaadjes te planten. Nu zijn die zaadjes gegroeid, ze zijn ontloken en dragen hun eigen fruit. Nu tillen we dat naar een ander niveau en we leggen de positie/status uit van het pretenderen dat je mens bent.
Toen je werd geboren droeg een ieder van jullie herinneringen van Thuis, sterke herinneringen aan wie je werkelijk bent en het pad dat je ziel zou reizen. Jullie herinnerden je je eigen plannen die je voor jezelf hebt gepland ook al vergat je ze zodra je ging doen alsof je mens bent. Dat was jullie taak als kind om rond te kijken en iedereen die ouder was te evenaren of naar de kroon te steken.

Door dit te doen creëerden jullie de eerste versie van je verhaal. Weet je nog dat we over jullie verhaal spraken? Iedereen heeft zijn/haar eigen persoonlijke verhaal en dat willen we nu onder je aandacht brengen. Het is jullie perceptie van je zelf die dat verhaal schept en het houdt niet van verandering. Dus het is jullie verhaal dat de meeste groeipijnen kan ervaren terwijl je van het ene naar het andere niveau verhuist.

dinsdag 9 oktober 2012

Ashtar via Susan Leland: Ashtar op Weg Teleconferentie - 09 oktober 2012


ASHTAR

We zullen samenwerken door te 
assisteren bij de voorbereidingen 
van jullie ascentie.

  
Ashtar op Weg Teleconferentie - 09 oktober 2012
Given through Susan Leland, October 7, 2012
"Gegroet, Geliefde Familie! Het is de hoogste waarheid dat we in de meest opwindende momenten in jullie geschiedenis / hirstory, in de buurt komen van de langverwachte Ascentie van de Planeet Aarde! Onze missie is, zoals altijd in uw meest recente tijden, om u te dienen met ondersteuning en bijstand tot het uiterste van onze mogelijkheden. Natuurlijk, hebben wij de capaciteit om al de nodige voorbereidingen te doen die nodig zijn voor de wereld, maar dat is niet toegestaan binnen onze operaties. 


Het is onze opdracht om samen te werken met jullie in dit streven, en vanwege de vrije wil status van jullie planeet, doen we alles op een veel lager tempo. we begrijpen uw frustraties over de vertragingen, maar wij verzekeren u dat het uiteindelijke resultaat zo geweldig zal zijn als jullie voor ogen hadden en nog veel meer! "Zo komt het dat de intensiteit van onze samenwerking met u blijft groeien, want wij hebben vertrouwen in u om ons uit te nodigen om meer en meer deel te nemen aan 'de weg vrij,' maken als het ware, voor deze Grote thuiskomst! 

En, we zijn het meest vreugdevol te kunnen melden dat jullie inderdaad - zijn - gehoord, en we blijven steeds meer rechten ontvangen van de Galactische Federatie om jullie op meerdere manieren te helpen. "Een van de gebieden waar we niet kunnen ingrijpen is in de eigen voorbereidingen van elk individu. Dat wil zeggen, we kunnen het niet doen voor iedereen, maar we kunnen partnerschappen aangaan, teneinde te voorzien in informatie, inspiratie en hulp aan iedereen die wakker wordt en ons oproept, of een of meer van de Engelen en meesters uit de Hogere Dimensies. 


Daarna, met 'verleende toestemming,' kunnen wij binnentreden in een actieve partnerschap rol, om nog sneller en efficiënter het evolueren naar Ascensie gereedheid te vergemakkelijken , ik ben blij te kunnen zeggen dat de aantallen van ontwakende mensen exponentieel toeneemt, en we zien een succesvolle uitkomst voor allen die zich voorbereiden. Dit geldt ook voor degenen die niets over Ascentie weten in hun 3D-gedachten, maar die het toch in hun contracten hebben en in hun prestaties op dit moment, en dus inderdaad een partnerschap aangegaan zijn met ons! 


"We nodigen u bij ons uit op onze volgende Family bijeenkomst * om uw eigen processen te bevorderen, tijdens het samenkomen in de Ene "Die Wij Zijn”! Wij zullen uiteraard nog horen van ons eigen A & A News Team, ** met de nieuwste inzichten en het achter-de-schermen nieuws van de vorderingen van de Wereld, maar ook mijn eigen waarnemingen. vervolgens zullen we door Sekhmet worden geleid in een hoge energie Crystal Oefening om u verder op uw eigen Ascentie paden te brengen, zelfs al delen we onze Liefde en Empowerment met allen van de Planeet Aarde en het Universum daarbuiten! 


Salut! 

Ashtar


vrij vertaald: Wakkeremensen.net

maandag 8 oktober 2012

KRYON: De sleutel tot het gevoel.... - 8 oktober 2012. Geplaatst: 2 juli 2014 / Barbara Bessen

KRYON:  De sleutel tot het gevoel....
Barbara Bessen
8 oktober 2012. Geplaatst: 2 juli 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Er is veel aan de hand, nietwaar? De wand naar de andere kant, naar de volgende dimensie, is heel dun geworden. Het is bijna zo dat ik mijn hand kan uitsteken, jullie die zien en kunnen vastpakken. Wacht nog een paar momenten en jullie kunnen mij helemaal waarnemen met de gestalte die ik aanneem als ik mij weer in de vijfde dimensie formeer.

Mijn Zijn is op een hoger niveau. Ik had nooit een ervaring op Aarde, alleen die van de keren als ik in mensen glijd die mij hun lichaam ter beschikking stellen waarmee wij gezamenlijk werken.

Zoals nu door Barbara zoals zij met haar aardse naam heet. Wij, zij en ik, kennen elkaar ook al van andere gebeurtenissen, andere niveaus en ander gezamenlijke dienstverleningen. Zij is zich daarover niet direct bewust. Zij kijkt soms in de energieën die zij als verleden verstaat en ziet kort gebeurtenissen die zij als oude levens beschouwt. Hier, waar ik handel, leef, mijn Zijn in een grotere gemeenschap heb, is alles tegelijkertijd. Wat jullie als verleden en toekomst zien is hier tegelijkertijd maar er zijn wel verschillende mogelijkheden en processen die kunnen worden gekozen waaruit dan weer tegenwoordigheden ontstaan.
zondag 7 oktober 2012

Ashtar via Rev Janisel: HARMONIC STAR-GATE MEDITATIE:

HARMONIC STAR-GATE MEDITATIE:
HART OPENEN EN HOUDEN VAN DE AARDE
door Ashtar
(gekanaliseerd via Rev Janisel van Sananda's Eagles)
 
Vertaald: wakkeremensen.net
Sluit Uw Goddelijke Vonken wereldwijd aan met de onze.

Om dagelijks met Intentie te mediteren tot 10/10 dan 10/11/12 en daarna.

Gegroet, mijn broeders en zusters! Hier is Ashtar, Zoals de meesten van jullie weten, zit je in een periode van grote overgang en het downloaden van energieën, en dat zal blijven tot uw harmonische opening van de poort op 10-10 (dan 10/11/12) en daarna. Tot die tijd zullen de energieën die u bereiken het vergemakkelijken de harten te openen van alle mensen op jullie planneet

Iedereen, ongeacht hun graad van ontwaken, voelen de verandering in hun eigen hart en zullen deze verandering ook waarnemen in anderen, dus we zijn van plan deze overgang zo eenvoudig en soepel mogelijk te maken. Daarom worden de Eagles (en u) gevraagd om de Universele Kracht van de Goddelijke Liefde te gebruiken om deze energieën in evenwicht te brengen als ze hun weg naar uw planeet vinden.